Eurovision σε HD?

και για μενα η εικονα ηταν τελεια στα επιπεδα ασυτον που εβλεπα απο δορυφορο, ο ηχος οχι καλος αλλα η περιγραφη ηταν πολυ καλη ενος εππεδου και διακριτικη ειδικα για τετοια γεγονος

Μιλαμε εδω μονο για την eurovision. Ο τιτλος του θεματος αυτος ειναι. Καθε χρονο η κρατικη Ελληνικη Τηλεοραση μετεδιδε μονοφωνικα για να μην ξεχναμε οτι ειμαστε Ουγκαντα... ;)

Ακριβως αυτη η ατακα ηταν που εκανε την κοπελα να ειναι εφαμιλλη και ταιριαστη με το HD, "ευρωπαικο" (με την καλη εννοια) επιπεδο επιτελους!

Φέτος είναι μια άλλη χρονιά ποιο στερεοφωνική

Το 2004 παρακολουθησα τον τελικο της Eurovision στη Γαλλια (Σακης γαρ).
Εκει οι δυο παρουσιαστες δεν βαλαν γλωσσα μεσα,ηταν απιστευτο ποσο πολυ μιλουσαν καθ'ολη τη διαρκεια του show.

+1 όπως και η ατάκα δεν σας λέμε για φαβορί κλπ διότι απλά δεν χρειάζεται, ξέρετε να κρίνετε μόνοι σας.
Kαι 1-2 λεπτα μετα να σου λεει "α, η Φινλανδια ειναι σχεδον σιγουρη για τελικο, η Τουρκια, η ταδε η ταδε χωρα....:SFGSFGSF:"
Σιγουρα ειναι πιο κόσμια απο αλλες χρονιες η φετινη αλλα ωρες-ωρες μεχρι και στα τραγουδια μιλαει.
Anyway, χθες που την ειδα σχεδον απο την αρχη την μεταδοση μου αρεσε αρκετα η εικονα (εως πολυ σε σκηνες με εφε στο backround που στις 92" φαινονταν μεγαλοπρεπεις) ενω ο ηχος (για την Τριτη δεν ειχα γνωμη) μου φανηκε καλος, τουλαχιστον τα dolby pro-Logic εκαναν καλη δουλεια (δηλαδη οπως οταν εχω καποια καλη στερεοφωνικη πηγη)!

Απάντηση: Re: Eurovision σε HD?

To hd chanell της ΕΡΤ, εκπέμπει κανονικά πρόγραμμα?
Όχι, μόνο παραγωγές που είναι σε πραγματικό HD. Όλες τις άλλες ώρες έχει κάρτα με το σήμα ΕΡΤ HD.

Αυτό εδώ είναι το πιλοτικό πρόγραμμα. :a0210:
h**p://www.ert.gr/index.php/2011-04-14-13-20-25/----hd.html

εμενα παντως η χθεσινη μεταδοση μου φανηκε πολυ καλη.
η εικονα ηταν πολυ κοντα,αν οχι ιδια, με το das erste hd αλλα και ο ηχος μου φανηκε αρκετα καλος.

H eikona htan katapliktikh - otan den kollage- o hxos kalos (spasmenos sta 5.1).
Sto 1o hmiteliko h eikona kollage ligotero (pixel..arisma) xthes vrady omws arketa syxna.
Kserw oti o filos mou (pou vlepei mesw On tel. omws) eixe tosa kollimata pou allakse sth Net. Egw den vlepw mesa apo kapoio paketo parol'ayta ta kollimata ta eixa.

Yparxei kati pou mporw na kanw gi ayto? Exei na kanei me th lhpsh ths keraias mou sth taratsa? Tha voithouse kapoia anavathmisi ston apodikopoihth? (exw ton F&U DTR2205 HDPVR). Fysika sta kanalia Digea den exw pote tetoia kollimata. Exei na kanei me thn Ert ai pws ekpempei?. Fysika den exw dei allous na milane gia kollimata sthn eikona..

H eikona htan toso kalh pou prepei na to lysw ayto...
Eyxaristw

Και η Fyrom-έζα Fyromal@koπαρουσιάστρια που μοίρασε την βαθμολογία στις χώρες... μας έπρηξε με το 5! φορές τονισμένο Macedonia!!!!!!!!!!!

Ούτε ίχνος από F.Y.R. στο όνομα... Άι από εκεί μωρή............:BDBDG54:

Ενώ η Γερμανίδα παρουσιάστρια... τυπικότατη.

sakis.com
Mα για αυτό δεν φταίει η fyrom-έζα παρουσιάστρια αλλά η ελληνική κυβέρνηση!:fahne90::ADFADF1: