Ποιού χρόνου, κάτσε να πέσει ο κουρνιαχτός σε λίγες μέρες και δεν θα ξέρουμε που πέφτει η Σουηδία...
Όπως λένε οι άγγλοι:Αυτός και το ακορντεόν ,με κάνουν να θέλω να πέσω από το μπαλκόνι.
Αυτός και το ακορντεόν ,με κάνουν να θέλω να πέσω από το μπαλκόνι.
χρήση ενός οργάνου που στην κυριολεξία σιχαίνομαι τον ήχο του.....του ζουρνά.
Αυτός και το ακορντεόν ,με κάνουν να θέλω να πέσω από το μπαλκόνι.
Έ όχι ρε Μιχαλιό… μη με τρελαίνεις τώρα.
Το ακορντεόν σε κάνει μα πηδήξεις απ’το μπαλκόνι;
Τι σκ@τ@ ακούς;
Τα ΑΙ γράφουν καλύτερη μουσική και στίχους...Μήπως η Σαττι είναι ΑΙ?
Και τροφοδοτείται με δείγματα μουσικής και ο χειριστής της ΑΙ μας τρολάρει; Όπως στον Δράκουλα των Εξαρχείων που είχαν βάλει στον Πανούση samples από Χατζηδάκι, αλλά και Μαργαρίτη; Για να φτιάξουν το απόλυτο hit machine;
Τι στιγμές ζούμε...
Είχαμε δίπλα μας τη νέα Madonna και δεν το ξέραμε!
Καλπάζει στα charts/stream/lists η πολυσχιδής Μαρίνα, με το πρωτοποριακό και ιδιαίτερα πολυσυλλεκτικό (τσιφτετελο-συρτο-electro-λαϊκο-rap-trap*) μουσικό της ιδίωμα.
* προσεχώς, η καλλιτέχνης θα προσθέσει στη σούπα και άλλα genres
![]()
Τέιλορ Σουίφτ, φάε τη σκόνη της Μαρίνας Σάττι
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Μαρίνα Σάττι και το “ZARI”, με το τραγούδι να κερδίζει μεγαλύτερο έδαφος στα charts και τις λίστες με τα πιο viral τραγούδια.www.news247.gr
Λογικό. Μόνο τα δισεκατομμύρια οι ινδοπακιστανοι να ψηφίσουν παγκοσμίως που ειναι ταμάμ τα μουσικά τους γνωρίσματα, αρκεί.
Βεβαίως!Άρα διασταυρώνεται η πληροφορία ότι καλπάζει στα τσαρτς.![]()
Βεβαίως!
Η διαφωνία μας είναι ότι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο ποιότητας. Μάλλον το αντίθετο ισχύει...![]()
Α,ναι...διαφωνήσαμε ότι η ποιότητα ειναι υποκειμενική. Οπότε συμφωνούμε ότι τα εν λόγω πονήματα, αν και εμπορικά, αποτελούν δημιουργίες χαμηλού επιπέδου.
Πλακα πλακα αυτο το κομματι το Ζαρι ηταν σαν να ειχαν συρραψει 4-5 διαφορετικα μικροκομματια χωρις εμφανη μουσικη ισορροπια μεταξυ τους .Τα ΑΙ γράφουν καλύτερη μουσική και στίχους...
Φίλε Pleo μια εντελώς ειλικρινή ερώτηση θέλω να σου κάνω με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που έχεις καταλάβει ότι έχω απέναντι σου.Προσωπικα θεωρείς ότι το Ζάρι ειναι ένα ωραίο τραγούδι;Δεν μιλάω για το αν είναι επιτυχία,έξυπνο,πιασαρικο ή οτιδήποτε άλλο.Σου αρέσει;Θα το βάλεις να το ακούσεις;Βεβαίως και είναι υποκειμενική. Δεν υπάρχει «ποιοτικόμετρο» στη μουσική. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια μονάδα μέτρησης και κλίμακα με αυτές τις μονάδες. Εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει.
Λογικό άλμα είναι αυτό που γράφεις ότι συμφωνούμε. Το αν αποτελούν δημιουργίες χαμηλού ή υψηλού επιπέδου είναι υποκειμενικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.