Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Oooops!

τελικά, ΟΛΟΙ είδατε χθες Eurovision.

γκρινιάζετε, αλλά είδατε......

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

χαλασανε τα τηλεκοντρολ και αναγκαστηκαμε να το δουμε!!!!

Εγώ είδα μόνο τα πιθηκάκια μας που έκαναν "ουγκ"... το υπόλοιπο έπαιζε στο background αφού κάναμε μια εργασία με τα παιδιά απ'τη σχολή. Το ότι δε μου κίνησε την περιέργεια κανένα τραγούδι ώστε να δυναμώσω την τηλεόραση μάλλον κάτι σημαίνει. Ότι είμαι κομπλεξικός? Μπορεί.

Πάντως, κυκλοφόρησε ήδη το videoclip του αλκαίου, και με υπογραφή Disney:

http://www.youtube.com/watch?v=s1R0cVzzFYY&feature=related

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Oooops!

Δυστυχώς δέν είδα φέτος λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων...Αλλά με συγκίνησε η άδολη προσπάθεια τού φτωχόπαιδου πού αγωνίστηκε κόντρα στά μεγαθήρια τής Δυτικής Ευρώπης και βγήκε όγδοο..:fahne90:
Το OPLA ηταν τραγουδάρα πού προέβαλε με τον καλύτερο τρόπο τον δικό μας ´μοναδικό´πολιτισμό.:flipout::flipout::flipout:

Oooops!

Καλλη μου ο τιτλος του νηματος δεν ειναι τυχαιος. Ολοι καθε χρονο βριζουμε και επικρινουμε την διοργανωση αυτη αλλα οι πιο πολλοι εκει !!!:ernaehrung004:

Μαζοχιστες :D

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εγώ γέλασα που ο περσινός τυπάκος που πήγε να δώσει το βραβείο στην Γερμανίδα, της έκανε ιστορία κ πήγε να την φιλήσει στο στόμα κ εκείνη του κατέβασε πολλά γαλλο-γερμανικά...!!
:flipout:

Αν κ το τραγούδι του Αλκαίου ήταν πατάτα, γούσταρα που με ελληνικό στίχο πήγε καλά !!

Έτσι, αντίθετα στο ρεύμα, που όλα "πρέπει" να είναι στα αγγλικά.
:fahne90:

Κανείς πάντως δεν διέκρινε το μήνυμα :
Έκαψα το χθες,
νύχτες μου παλιές,
θρύψαλα οι αναμνήσεις έγιναν κι αυτές

Μνήμες και φωνές
άδικες ευχές
κι άφησα σε μια γωνία
ανοιχτές πληγές

Έκαψα το χθες
νύχτες μου παλιές
όνειρα και εφιάλτες ρίχνω στις φωτιές ( ΔΝΤ )

Δάκρυα καυτά
ψέμματα πολλά
μοιάζουν σα βουβή ταινία
που δεν βλέπω πια

Βάζω μια φωτιά σ'όλα τα παλιά
όλα θα τ'αλλάξω και θα το φωνάξω
περασμένα ξεχασμένα
κι όλα απ'την αρχή ξανά

Έκαψα το χθες,
νύχτες μου παλιές,
κι από το μηδέν αρχίζω
όσο κι αν δε θες

Δάκρυα καυτά
ψέμματα πολλά
πλήρωσα όσο χρωστούσα
και τα δανεικά
κακούργα ΕΕ & ΚΕΤ

Να οι λόγοι που μας οδήγησαν στην όγδοη θέση!!!

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Κανείς πάντως δεν διέκρινε το μήνυμα :
Έκαψα το χθες,
νύχτες μου παλιές,
θρύψαλα οι αναμνήσεις έγιναν κι αυτές

Μνήμες και φωνές
άδικες ευχές
κι άφησα σε μια γωνία
ανοιχτές πληγές

Έκαψα το χθες
νύχτες μου παλιές
όνειρα και εφιάλτες ρίχνω στις φωτιές ( ΔΝΤ )

Δάκρυα καυτά
ψέμματα πολλά
μοιάζουν σα βουβή ταινία
που δεν βλέπω πια

Βάζω μια φωτιά σ'όλα τα παλιά
όλα θα τ'αλλάξω και θα το φωνάξω
περασμένα ξεχασμένα
κι όλα απ'την αρχή ξανά

Έκαψα το χθες,
νύχτες μου παλιές,
κι από το μηδέν αρχίζω
όσο κι αν δε θες

Δάκρυα καυτά
ψέμματα πολλά
πλήρωσα όσο χρωστούσα
και τα δανεικά
κακούργα ΕΕ & ΚΕΤ

Να οι λόγοι που μας οδήγησαν στην όγδοη θέση!!!

Ε ναί ρέ...Και η Μέρκελ έκανε επίδειξη δύναμης και έβγαλε το Γερμανιδάκι πρώτο γιά να συνεχίσουμε τά ´δάκρυα καυτά´.:flipout::flipout:

Oooops!

όχι όλοι, Εγώ φέτος την πέρασα κουλτουριάρικα. Είδα σε DVD το πρώτο μισό του King Lear με τον Paul Scofield σε σκηνοθεσία Peter Brook. Τώρα βέβαια που βλέπω τις φωτογραφίες της αρμένισσας το ψιλομετανιώνω...

Τελικά ήταν ένα τεράστιο Ευρογλύψιμο στην Μάμα Deutschland κυρίως από χώρες και περιοχές φίλια προσκείμενες, ήτοι :Σκανδιναβία,Πολωνία και ..ΣΙΑ,κροατο-σλοβακο-σλοβενία,Βαλτική ,Τουρκία και Ισραήλ (δεν μάθανε αυτοί.).

Η Γερμανία είναι πλέον κυρίαρχη και στην Γιουροβίζιον:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Τελικά ήταν ένα τεράστιο Ευρογλύψιμο στην Μάμα Deutschland κυρίως από χώρες και περιοχές φίλια προσκείμενες, ήτοι :Σκανδιναβία,Πολωνία και ..ΣΙΑ,κροατο-σλοβακο-σλοβενία,Βαλτική ,Τουρκία και Ισραήλ (δεν μάθανε αυτοί.).

Η Γερμανία είναι πλέον κυρίαρχη και στην Γιουροβίζιον:SFGSFGSF:

+1000

Πάντως, μια και είμαι μάλλον ο μικρότερος σ'αυτό το thread... χάριν της ελληνογερμανικής φιλίας προσφέρομαι να ξεναγήσω την μικρά στις κρυφές ομορφιές της Πελοποννήσου... :D:D:D

Σιγά ρε μπίχτη

Πάντως, μια και είμαι μάλλον ο μικρότερος σ'αυτό το thread... χάριν της ελληνογερμανικής φιλίας προσφέρομαι να ξεναγήσω την μικρά στις κρυφές ομορφιές της Πελοποννήσου... :D:D:D

Τα bold τα προσπερνάω αλλά την μικρά στην παραχωρώ με όλη μου την καρδιά ..:ernaehrung004:

Ούτως ή άλλως έχω κλείσει για Ρόδο μαζί με με την Αρμένισσα !!!!:Banane0::Banane0:

Ούτως ή άλλως έχω κλείσει για Ρόδο μαζί με με την Αρμένισσα !!!!:Banane0::Banane0:

Θά φοράει και τακουνι ή σώπατο ρέ??:Banane0::Banane0:

Eμενα μου αρεσε η πιτσιρικα Lena ως συνολο. Οχι στην επανεκτελεση που δεν μπορουσε να πιασει το μικροφωνο . Στην κανονικη της ομως παρουσια ηταν αξιοπρεπεστατη.

Θα προτιμουσα και γερμανοφωνο στιχο.

http://www.youtube.com/watch?v=Ndi4d5oPh5A

Μουχει λειψει η Νενα.

http://www.youtube.com/watch?v=jQYQTFudrqc