Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Πάντως το μοντελάκι "νόστιμη τραγουδίστρια με χορευτικό γύρω γύρω",τύπου Παπαρίζου,τελείωσε στον Διαγωνισμό.

Εξ ού και καταποντιστήκαμε.

Αν δείτε την πρώτη δεκάδα θα το προσέξετε (εκτός από τα ΚΑΠΗ της Δούμας).

Ας το λάβουμε σοβαρά(???) για του χρόνου(?????)

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Τελικά μόνο εγώ είδα την Σουηδέζα και θυμήθηκα την Isabelle Adjani? Από εμφάνιση μέχρι κινήσεις ίδια είναι. Τόσο γέρος είμαι πια?

Τελικά μόνο εγώ είδα την Σουηδέζα και θυμήθηκα την Isabelle Adjani? Από εμφάνιση μέχρι κινήσεις ίδια είναι. Τόσο γέρος είμαι πια?

Ναι . Αν η τελευταία ( adjani) είχε καμπούρα , προγναθισμό , ήταν κοντή και χαμηλοκώλα , και δεν είχε λαιμό , σίγουρα την θύμιζε η σουηδέζα . Στην φράντζα :flipout:

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Ναι . Αν η τελευταία ( adjani) είχε καμπούρα , προγναθισμό , ήταν κοντή και χαμηλοκώλα , και δεν είχε λαιμό , σίγουρα την θύμιζε η σουηδέζα . Στην φράντζα :flipout:

Μέλι στάζεις πάλι !!!!! :flipout::flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν μιλάμε από ομορφιά ρε συ. Για το look, το ντύσιμο και γενικά την κίνηση μιλάω. Απόλυτη αντιγραφή. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να είναι τόσο όμορφη όσο η Isabelle.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

ε μα. Τέρας ήτανε ρε γαμώτο

Δεν αντιλέγω και συμφωνώ μέχρι τελείας.

Ακόμα και τα αγγλικά της ήταν θλιβερά.

Κοτζαμ Σουηδία χάθηκε να στείλουν καμμιά δίμετρη?

Πού την ψάρεψαν αυτή?

Δεν εστειλαν γυναικα για να μας αναστατωσει απλα επρεπε να ειναι και τραγουδιστρια ξερετε :D

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Όχι ότι δεν φαινόταν η μη Σουηδική καταγωγή της (Lorine Zineb Noka Talhaoui)...

Born in Stockholm to Moroccan-Berber parents, Loreen grew up in Västerås.

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

πλακα στη πλακα παντως φετος πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που ουτε που το πηρα χαμπαρι πως ειχαμε γιουροβιζιον!!!!!! ουτε ημιτελικους πηρα πρεφα ουτε αν στειλαμε ανδρα γυναικα βισσυ ρουβα γριιιιι μιλαμε!!!!

μαλλον δεν εχασα πολλα παντως χιχιιιιιιι

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

πλακα στη πλακα παντως φετος πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που ουτε που το πηρα χαμπαρι πως ειχαμε γιουροβιζιον!!!!!! ουτε ημιτελικους πηρα πρεφα ουτε αν στειλαμε ανδρα γυναικα βισσυ ρουβα γριιιιι μιλαμε!!!!

μαλλον δεν εχασα πολλα παντως χιχιιιιιιι

Μια από τα ίδια. Είδα 1-2 λεπτά μόνο, όταν η νικήτρια τραγουδούσε στο κλείσιμο της βραδιάς. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου ούτε από το τραγούδι, ούτε από τη παρουσία, και άλλαξα αμέσως κανάλι...

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Μια από τα ίδια. Είδα 1-2 λεπτά μόνο, όταν η νικήτρια τραγουδούσε στο κλείσιμο της βραδιάς. Δεν ενθουσιάστηκα καθόλου ούτε από το τραγούδι, ούτε από τη παρουσία, και άλλαξα αμέσως κανάλι...

Ποτέ δεν είχαν σχέση οι νικητήριες εμφανίσεις με τις κανονικές...

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αυτό το δικαιολογώ κι εγώ, αλλά το ίδιο το τραγούδι όσο το άκουσα δεν μου έλεγε τίποτα. Πόσο καλύτερο να ήταν στην πρώτη εκτέλεση;

Edit. Μόλις το είδα και στο youtube, δεν άλλαξε η γνώμη μου...

Last edited:
Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Καλή παρουσία αλλά προσπάθησε πολύ να γίνει Ειμι Γουαινχάουζ....

Τη Nina Zilli είχαν στείλει οι Ιταλοί?? (δεν την είδα τη Eurovision...αλλά, από αυτό που λες μου 'ρθε...)

-bye-

Δεν εστειλαν γυναικα για να μας αναστατωσει απλα επρεπε να ειναι και τραγουδιστρια ξερετε :D

Δηλαδή η Αγκνέθα και η Άννι-Φρηντ που έστελναν πριν κοντά 40 χρόνια τι ήταν, πεχλιβάνηδες;

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Α δεν ξερω.......παντως εγω την γουσταρα την τυπισσα που δεν ηταν ξανθια , διμετρη και κλωνος των ABBA.

Να δειξουν και μια αλλη πλευρα βρε παιδι μου τα Σουηδα, ειχαμε μπουχτισει στα Αρεια μεχρι τωρα .