Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H καλυτερη στιγμη της χθεσινης eurovision ηταν η εναλλαγη στην σκηνη 5 τραγουδιστων που εκαναν .....αλλαξοτραγουδιες.

ΘΕΑ η Φουρειρα δεν της το ειχα, παρα παρα πολυ τυχερη που πηρε το τραγουδι του Verka Serduchka(ο απολυτος θεος της Eurovision για εμενα και η συμμετοχη του το 2007 εντελως ολοκληρωτικη ασχετα αν δεν ειχε κερδισει)

Για την Μαντονα τι να πει κανεις.....τραγικα κακη και αχρειαστη ας εμενε στις δηλωσεις και να μην ανεβαινε στην σκηνη. Περασανε τα χρονια καποτε θα πρεπει να το αποδεχθει.

Κάποια στιγμή το να ψηφίζουν κάποιες χώρες συγκεκριμένα κάποιες άλλες πρέπει επιτέλους να σταματήσει είναι γελοίο!! Αναφέρομαι κυρίως στην Ελλάδα-Κύπρος, κάποιες σκανδιναβικές και βαλτικές χώρες... Ας ψηφίζει μόνο ο κόσμος. Το να δίνει η χώρα μου 12 βαθμούς για τη ηλιθιο τραγούδι της Κύπρου και τούμπαλιν η Κύπρος 12 για το εντελώς αηδία τραγούδι της Ελλάδας είναι τραγικό

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Γιά μένα ο διαγωνισμός (sic) έπαψε να έχει το παραμικρό ενδιαφέρον, από τότε που σταμάτησαν οι περισσότεροι να τραγουδούν στη γλώσσα τους και το ρίξανε σε "φεστιβάλ αγγλόφωνου τραγουδιού" με ελάχιστες εξαιρέσεις (Γαλλία, Ισπανία, σπανιότερα Ιταλία κ.α.). Και την αρχή την έκαναν οι Abba και διάφοροι άλλοι σκανδιναυοί, που προφανώς δεν άντεχαν να ακούνε τη γλώσσα τους σε τραγούδι ! Μετά δε τη "διεύρυνση" της Eurovision προς ανατολάς έγινε το έλα να δείς......

απο τις καλυτερες Eurovision με τραγουδια για ολα τα γουστα και ενδιαφερον μεχρι το τελος.
εαν δεν υπηρχαν οι κλασσικες συμμαχιες,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα...
πολυ καλο της Ολλανδιας,θα προτιμουσα ομως νικητη της Ιταλιας που τα ειχε ολα..

Αντιθέτως, βρήκα το χθεσινό σόου βαρετό. Δεν ξέρω που είδες ότι ήταν από τις καλύτερες, ούτε ένα κομμάτι δεν μου έμεινε. Τουλάχιστον δεν είχαμε τα σούργελα των πρόσφατων ετών.

Κάποια στιγμή το να ψηφίζουν κάποιες χώρες συγκεκριμένα κάποιες άλλες πρέπει επιτέλους να σταματήσει είναι γελοίο!! Αναφέρομαι κυρίως στην Ελλάδα-Κύπρος, κάποιες σκανδιναβικές και βαλτικές χώρες... Ας ψηφίζει μόνο ο κόσμος. Το να δίνει η χώρα μου 12 βαθμούς για τη ηλιθιο τραγούδι της Κύπρου και τούμπαλιν η Κύπρος 12 για το εντελώς αηδία τραγούδι της Ελλάδας είναι τραγικό.
Καλά, κι ο κόσμος έτσι ψηφίζει. Οι επιτροπές ξαναμπήκαν χωριστά στον διαγωνισμό ακριβώς για να αντισταθμίσουν την στοχευμένη ψήφο του κοινού. Το ότι δεν το κάνουν, είναι πρόβλημα. Αλήθεια, είδατε ποιοι ήταν η φετινή επιτροπή; Αυτοί ήταν η μουσική βιομηχανία της χώρας μας;

απο τις καλυτερες Eurovision με τραγουδια για ολα τα γουστα και ενδιαφερον μεχρι το τελος.
εαν δεν υπηρχαν οι κλασσικες συμμαχιες,τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα...
πολυ καλο της Ολλανδιας,θα προτιμουσα ομως νικητη της Ιταλιας που τα ειχε ολα..

Συμφωνώ. Για το αν ήταν από τις καλύτερες δεν νομίζω, πάντως ως διοργάνωση οι Ισραηλινοί το πήγαν και λίγο παραπέρα και καλά έκαναν. Και ο τρόπος της ψηφοφορίας στο τέλος ένα βήμα πιο μπροστά στο σασπένς.

Συμφωνώ. Για το αν ήταν από τις καλύτερες δεν νομίζω, πάντως ως διοργάνωση οι Ισραηλινοί το πήγαν και λίγο παραπέρα και καλά έκαναν. Και ο τρόπος της ψηφοφορίας στο τέλος ένα βήμα πιο μπροστά στο σασπένς.

ειδικα το σκηνικο της Αυστραλιας,ηταν απιστευτο..!!

Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αυτοί ήταν η μουσική βιομηχανία της χώρας μας;

Eχουμε μουσικη βιομηχανια ? Και τι τζιρο κανει (αν επιτρεπεται) ? Εξαγει τιποτα ?
Ειχα την εντυπωση ... οτι περασαν οι παλιοι καλοι καιροι ....

ειδικα το σκοινικο της Αυστραλιας,ηταν απιστευτο..!!

Πράγματι. Πίστευα ότι τόχαν φέτος και θα κέρδιζαν. Αλλά είχε άλλη άποψη το κοινό.

Εκείνο που μάντεψα πάντως ήταν ότι Οι Νορβηγοί θα πήγαιναν ψηλά, κι ας ήταν ένα τυπικό χαζοχαρούμενο τραγουδάκι. Δεν το μάντεψα στην περίπτωση της Ιταλίας ωστόσο.

Απάντηση: Re: Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

H καλυτερη στιγμη της χθεσινης eurovision ηταν η εναλλαγη στην σκηνη 5 τραγουδιστων που εκαναν .....αλλαξοτραγουδιες.

ΘΕΑ η Φουρειρα δεν της το ειχα, παρα παρα πολυ τυχερη που πηρε το τραγουδι του Verka Serduchka(ο απολυτος θεος της Eurovision για εμενα και η συμμετοχη του το 2007 εντελως ολοκληρωτικη ασχετα αν δεν ειχε κερδισει)

Για την Μαντονα τι να πει κανεις.....τραγικα κακη και αχρειαστη ας εμενε στις δηλωσεις και να μην ανεβαινε στην σκηνη. Περασανε τα χρονια καποτε θα πρεπει να το αποδεχθει.

Συμφωνώ απόλυτα .
Για τη Μαντόνα στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο είδος αστείο και βάλανε κάποια που τη μοιάζει ,μέχρι να εμφανιστεί η ίδια . .

Australia has a long history with Eurovision.

The contest was first broadcast there in 1983 and Australia sent their own commentators to the event for the first time in 2002. Many Australian artists have represented other countries over the years such as Olivia Newton-John (1974) and Gina G (1996) for the United Kingdom and Mary-Jean Anaïs O’Doherty (2015) for Armenia.

For the 60th contest in 2015, Australia were granted a “once-off” participation by the EBU.

Australia automatically qualified for the final and were able to vote in both semi-finals. Their participant that year, Guy Sebastian, came fifth with “Tonight Again”. Although originally intended as a “once-off” participation, Australia were invited back to participate again as full-time participants for the 2016 contest. They were also invited to participate in the Junior Eurovision Song Contest, which they have also done since 2015. Australia’s best result so far was in 2016, when Dami Im came second with “Sound of Silence”.

This year, a deal was reached was between SBS and the EBU that guarantees Australia’s participation until 2023. SBS also organsied a national final for the first time this year to choose their Eurovision representative. Kate Miller-Heidke topped both the public and jury vote in Eurovision: Australia Decides in January and won the right to represent Australia in Tel Aviv with the song “Zero Gravity”.

https://eurovoix.com/2019/05/18/why-is-australia-in-eurovision-2/

Αυστραλία;;;
Από πού κι ως πού βρε παιδιά;

Ένας λόγος που είδα την Eurovision ήταν ότι είχα δει πεταχτά την παρουσίαση της Αυστραλίας και ήθελα να το ξαναδώ. Kαι της Σερβίας (φάτε μάτια ψάρια). Μουσικά μου άρεσε και της Σλοβενίας low beat minimal electronica η μουσική που εμένα με τρελαίνει τα παιδιά πήγαν για την πλάκα τους ούτε ένα εφέ, ήταν και ερωτευμένοι φαίνεται.
https://www.youtube.com/watch?v=vGtPNQ6g6Ng

Γούστα είναι αυτά.Μέτρια τραγουδάκια,άψογη διοργάνωση.

Προσωπικά της Αυστραλίας το θεώρησα καρακιτσαριό.Οσο για την αιώρηση?Την έκανε πρώτη η Βίσση το 2000 στο Αγάπη Υπερβολική (και πολύ καλύτερα μάλιστα.ϴ:))

Οι γείτονες στα Σκόπια δεν πίστευαν αυτό που τους συνέβαινε στην ψηφοφορία των "επιτροπών".

Πάντως άλλη μια γιουροβίζιον με νικητήριο τραγούδι που δεν μου άρεσε.

Και του χρόνου.