Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Το γελοίο κι η γελοιότητα,το κίτς,δεν έχουν να κάνουν με φύλα ή με την ομοφυλοφιλία.

Δηλαδή άποκλείεται όποιος είναι ομοφυλόφιλος να είναι και γελοίοςή αντιαισθητικός;

Δεν θα συμφωνήσω,ότι η αίσθηση του γελοίου ή του κακόγουστου είναι υποκειμενικό θέμα...

εγώ πάντως θεωρώ γελοία την Ντανα και ακόμη πιο γελοίο τον Ζαχαράτο αλλά όχι την Κονσίτα

αρα σιγουρα ακόμα και το γελοίο ειναι υποκειμενικό θέμα .....

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι

Γελοίο είναι αυτό που σου προκαλεί γέλιο. Εμένα η παραπάνω εικόνα, μάλλον αηδία μου προκάλεσε.

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Και άντε να πεις στους "σταζω" αδρεναλίνη οτι η κονσιτα είναι queer....

Γιώργο μέχρι τέλειας σε οτι αφορα την κονσιτα...

Εντάξει είναι μία χαρισματική φωνή η Adelle αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη στο αφτί.

Μάλλον δεν έχεις καλό ηχοσύστημα !! -bye-

Toσες σελιδες περιμενω ΕΝΑΝ να καταθεσει εκεινο το αχτυπητο γνωμικο για .... μαλλια-κουβαρια !

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι

εγώ πάντως θεωρώ γελοία την Ντανα και ακόμη πιο γελοίο τον Ζαχαράτο αλλά όχι την Κονσίτα

αρα σιγουρα ακόμα και το γελοίο ειναι υποκειμενικό θέμα .....

Το ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις περί γελοίου(π.χ τις θεατρικές παραστάσεις τύπου Δελφινάριου),δεν τις καθιστά λιγότερο γελοίες και κίτς.Υπάρχουν μη υποκειμενικά γνωστικά, ιστορικά,ακόμη κι αισθητικά κριτήρια,για την αξιολόγηση των μορφών τέχνης καθώς και των εκπροσώπων της-υποτιθέμενων ή όχι...

Last edited:

Μάλλον δεν έχεις καλό ηχοσύστημα !! -bye-

Η φωνή της Amy και σε τρανζιστοράκι μαγεύει. Είναι καθαρά θέμα χροιάς αυτό που κουράζει στην Adelle και όχι φωνητικών ικανοτήτων και απόδοσης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε

Το ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις περί γελοίου(π.χ τις θεατρικές παραστάσεις τύπου Δελφινάριου),δεν τις καθιστά λιγότερο γελοίες και κίτς.Υπάρχουν μη υποκειμενικά γνωστικά, ιστορικά,ακόμη κι αισθητικά κριτήρια,για την αξιολόγηση των μορφών τέχνης καθώς και των εκπροσώπων της-υποτιθέμενων ή όχι...

Ας πούμε οτι έχεις δίκαιο .....παρόλα αυτα ο Μουστάκας πχ δεν είναι το ίδιο πράγμα με τον Σεφερλή!

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Μουστάκας στο Δελφιναριο, ανέβαζε αξιόλογες παραστάσεις ισαξιες των παραστάσεων που ανέβαιναν σε άλλες σκηνές ή στις ταινίες που έπαιρνε μέρος; Το Δελφιναριο ήταν το σπίτι της επιθεώρησης, άλλες έφερναν γέλιο και άλλες δεν περνούσε η ώρα να φύγεις.
Και το "γελοίος" είναι μεν επίθετο που αναφέρεται σε αυτόν προκαλεί το γέλιο, αλλά και αυτόν που σχολιάζουν, τον κοροϊδεύουν, τον ανάξιο λόγου, τον ασήμαντο και τον παράλογο.

Κάρολος Δαρβίνος

Η θεωρία της εξέλιξης......

darbinos.jpg

Eμενα η Ντανα μου αρεσε παντως στην εποχη της .

Εμένα η Samantha Fox και η Sabrina...

Λες για αυτό να προτιμώ τις Πολωνές; :p

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Ω ρε φιλαράκι,,, είχε Σαμανθα φοξ η πολωνία?

κανα βιντεάκι ρε παιδιά δε παίζει?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το επισημο κλιπ της πολωνιας

η εμφανιση στην γιουροβιζιον.

έλα ρε, είχε και μπουγάδα... μπράβο μπράβο...

Τα συγχαρητήριά μου στη Πολωνία,,, 12 βαθμοί...

τι θέση βγήκε?

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

έλα ρε, είχε και μπουγάδα... μπράβο μπράβο...

Τα συγχαρητήριά μου στη Πολωνία,,, 12 βαθμοί...

τι θέση βγήκε?

Μόνο μπουγάδα?
Πήζανε και βούτυρο, δεν το είδες?
Μην τις αδικείς τις κοπέλες!
:love:

Θα το ξαναδώ δεν το πρόσεξα :flipout:

Εν τω μεταξύ είδα ότι πάτωσαν... και βγήκε η μουσάτη.

Μεγάλη αδικία ρε παιδιά... :p

Θα το ξαναδώ δεν το πρόσεξα :flipout:

Εν τω μεταξύ είδα ότι πάτωσαν... και βγήκε η μουσάτη.

Μεγάλη αδικία ρε παιδιά... :p

Δεν ειδες το βουτυρο ?

Δες το κλιπ να καταλαβεις την υποθεση ρε συ !!!!

.Η τελευταία μεγάλη σταρ με τεράστια φωνή αν και όχι του γούστου μου ….
Η Adele είναι γατάκι μπροστά στην Amy

H Adele έχει απλά μια σωστή τονικά φωνή, το γρέζι και το feeling της Amy δεν θα το πιάσει ποτέ της.