Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

5407684903_40dd9965ef_z.jpg

Der Zeit ihre Kunst σου λέγαν κάποτε οι Αυστριακοί.... γατάκια

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Κανένας δεν παρακολουθεί φέτος;

Που παίρνει μέρος και η ... Αυστραλία;

:guitarist:

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Mάπες όλα... Το αυστραλέζικο, το σέρβικο και το πολωνικό είχαν ενδιαφέρον. Ολα τα άλλα, ούτε για σουπερμάρκετ...

Σουηδια πρωτη, Γερμανια τελευταια, Ελλαδα 19η,
ηδη σκεφτονται να στειλουν του χρονου τον Βαρουφακη.

Κι επιτέλους, αν σκοπεύουν να τον συνεχίσουν αυτόν τον θεσμό, ας σταματήσει να ψηφίζει ο κόσμος. Να ψηφίζει μόνο μια επιτροπή. Οι άγγλοι οι γάλλοι και οι ιταλοί που έμαθαν τον κόσμο να ακούει μουσική, μια ζωή στον πάτο , και απο πάνω τους η Λετονία η Γεωργία και το Αζερμπαιτζάν...

Το λετονικο ηταν εξαιρετικο, τα φετινα αγγλικα και γαλλικα ηταν μετρια. Συμφωνω για τις συμμαχιες, βλαπτουν τετοιους διαγωνισμους, αλλα παντα ετσι δεν ηταν; Παντως νομιζω οτι το σουηδικο ηταν σαφως το τραγουδι που θα θυμομαστε, εβγαινε δεν εβγαινε...

Μου άρεσε το ρώσικο,της εσθονίας και της ισπανίας.
Το σουηδικό που βγήκε,όπως και το ιταλικό δεν μου έλεγαν απολύτως τίποτα.Προσωπικό γούστο αυτό.
Συμπαθητική η Ελληνική συμμετοχή.
Αυτά!:guitarist:

Η "δικια" μας ειχε ναι μεν φωναρα αλλα απο σκηνικη παρουσια και τραγουδι ειμασταν χαλια.....

Οασεις στην φετινη χλιαρη "γιορτη" το Σερβικο τραγουδι και κυριως το Ιταλικο που κατεβασε boys band τενορους και βαρυτονους.

Κριμα να μην παει καλυτερα να βλεπαμε τελικο στην Σκαλα του Μιλανου :D

Μου άρεσαν της Λετονίας και του Βελγίου.
Ρωσσικά και Σουηδία τους είχα για πιο δεύτερους αλλά ήταν φυσιολογικό να βγει της Σουηδίας πρώτο αφού εκτός της πρωτότυπης εικόνας του, και σαν τραγούδι ήταν αυτό που λέμε τσίχλα.

Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια, όλα τα τραγούδια μου φάνηκαν απο αδιάφορα μέχρι ενοχλητικά. Γεμίσαμε "φωνάρες" των reality που σε μένα θυμίζουν μικροπωλητές στη λαϊκή που προσπαθούν να φωνάξουν πιο δυνατά από τον διπλανό...

Κι επιτέλους, αν σκοπεύουν να τον συνεχίσουν αυτόν τον θεσμό, ας σταματήσει να ψηφίζει ο κόσμος. Να ψηφίζει μόνο μια επιτροπή. Οι άγγλοι οι γάλλοι και οι ιταλοί που έμαθαν τον κόσμο να ακούει μουσική, μια ζωή στον πάτο , και απο πάνω τους η Λετονία η Γεωργία και το Αζερμπαιτζάν...

Και πως θα παρουν τα φραγκα απο τα τηλεφωνα;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...Γεμίσαμε "φωνάρες" των reality...

Αυτο ακριβως!

Και αν μη τι άλλο, έπρεπε να υπομείνουμε και το θέαμα της Κοντσίτα...
Αλλά, μήπως αυτό δεν είναι τελικά η γιουροβίζιον ? - Η Κοντσίτα των μουσικών διαγωνισμών ?

Εμένα μου άρεσε του Βελγίου και της Λεττονίας. Πρωτότυπα και ενδιαφέροντα.
Και το Κυπριακό ήταν καλό.

Από κει και πέρα....
Το δε Σουηδικό.... :p

Ομορφόπαιδο ο σουηδός, μονοκούκι απο όλες τις 14χρονες...
Παίδαρος η ρωσίδα, homework για τους 16χρονους το βράδι...

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Και αν μη τι άλλο, έπρεπε να υπομείνουμε και το θέαμα της Κοντσίτα...
Αλλά, μήπως αυτό δεν είναι τελικά η γιουροβίζιον ? - Η Κοντσίτα των μουσικών διαγωνισμών ?

Κυριολεκτικά.
Τσίρκο είναι η Eurovision και σαν τσίρκο έχει και bearded lady.

the_bearded_lady-600x852.jpg

Σπίτι την έβλεπε η κόρη, μου δημιούργησε τον ίδιο εκνευρισμό με ένα κομπρεσέρ!
Ένας θόρυβος και κάτι ουρλιαχτά......
Και χωρίς το οφθαλμόλουτρο άλλων χρόνων.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι

Κυριολεκτικά.
Τσίρκο είναι η Eurovision και σαν τσίρκο έχει και bearded lady...

Και περιοδεύον κυριολεκτικά... Σύντομα και στην πόλη μας...

Πολλά καλά τραγούδια φέτος για eurovision. Ιταλία το καλύτερο, το Σαν Ρέμο έστειλε τενόρους αυτή τη φορά οπότε hands down, αλλά ο διαγωνισμός είναι τηλεοπτικός επομένως παίζει μεγάλο ρόλο το πως φαίνεται κάτι.
Σε επιστήμη το έχουν ανάγει οι Σουηδοί την σκηνική παρουσία. Λες και έβλεπες βίντεοκλιπ στη σκηνή ήταν.

Το τραγουδάκι καρακλεμμένο βέβαια. Περισσότερο με τσαντίζει που πάαααααααλι στη Σουηδία θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός. Σιγά σιγά φτάνει την Ιρλανδία σε νίκες.

Ο τραγουδιστής της Αυστρίας φορούσε κολάν και είχε μούσι; :laugh: Κοντσίτα τρεντ.

Άψογο τηλεοπτικά

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Φτου φτου μην το ματιάσω, στο μπαμπά μοιάζει...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια, όλα τα τραγούδια μου φάνηκαν απο αδιάφορα μέχρι ενοχλητικά. Γεμίσαμε "φωνάρες" των reality που σε μένα θυμίζουν μικροπωλητές στη λαϊκή που προσπαθούν να φωνάξουν πιο δυνατά από τον διπλανό...

Θα ήμουν άδικος αν διαφωνούσα στα παραπάνω.-bye-