Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αληθεια, ποιος καθιερωσε να ακoυγονται στην eurovision ...γλυκαναλατες ποπ σαχλαμαριτσες ? Με τετοια μουσικη σκηνη που εχει ευρωπη,ροκ, τζαζ , χιπ χοπ,εθνικ,..οι ιδιες και οι ιδιες παπαριτσες ¨)

Εμενα μ αρεσει και η γλωσσα και το τραγουδι το λατρεψα!
Το ψηφισα κι εγω και η γυναικα μου .

Tα πορτογαλικα τα εχω μεσ στη καρδια μου απο τη Cesaria Evora .

Eιμαι πολυ χαρουμενος, υπαρχει Ελπιδα!

:ernaehrung004:

Δυστυχώς δεν υπάρχει...

Αληθεια, ποιος καθιερωσε να ακoυγονται στην eurovision ...γλυκαναλατες ποπ σαχλαμαριτσες ? Με τετοια μουσικη σκηνη που εχει ευρωπη,ροκ, τζαζ , χιπ χοπ,εθνικ,..οι ιδιες και οι ιδιες παπαριτσες ¨)

Αυτο ηταν που μου άρεσε στους ούγγρους.

τοτε τι καθομαστε και συζηταμε εδω ?

Αν ηταν ετσι , θ αυτοκτονουσαμε ομαδικα....

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αυτοί που ασχολούνται, αυτοί που ψηφίζουν, και οι ηλικίες τους.

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Aκουσα το πορτογαλικο τραγουδακι.Μονο σε εμενα φαινεται αστεια η φωνη του τυπου και κατι γκριματσες που εκανε ? :)

Ηταν ότι κοντινότερο στην Κοντσίτα μπορούσε να βρεθεί. Ηταν μονόδρομος.

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Δεν ξερω αν αυτοτρολαριζοταν αλλα ο πορτογαλος επι σκηνης εκανε σαν να ειχε φαει πετρια στο κεφαλι. Σαν αλλοπαρμενο εκανε.
Η φωνη του εβγαζε τονικα μια μελωδικοτητα, ομως σε συνδιασμο με αυτα τα ακαταληπτα που εκανε, καποιες φορες καποιες λεξεις του εμοιαζαν καπως...
Τωρα γιατι πρωτια. ? Δεν ξερω.

Ενα που μου εκανε λιγακι κλικ ηταν του αζερμπαιτζαν.
Τραγουδιστικα γενικα το ολο συνολο της οργανωσης ηταν ψιλοαδιαφορο.

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Ηταν ότι κοντινότερο στην Κοντσίτα μπορούσε να βρεθεί. Ηταν μονόδρομος.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εμένα αυτή μου θύμισε. Ο τύπος που πουλάει τρέλα με ένα τραγούδι και παρουσία με σκοπό μα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα όσο δεν πάει.

Προσωπικά και πέρα από την παρουσία ούτε το ίδιο το τραγούδι μου άρεσε. Όταν τα βιολιά παίζουν δυνατότερα από την φωνή, προφανώς εσκεμμένα για να κρύψουν την μετριότητας της, δεν μπορεί να πρόκειται για ένα καλό τραγούδι. Υπήρχαν και καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικ

Αυτοί που ασχολούνται, αυτοί που ψηφίζουν, και οι ηλικίες τους.

Μπα συνηθεια ειναι πιστευω.Απλα κανεις (χωρα )δεν τολμαει να στειλει κατι διαφορετικο....γιατι ετσι πρεπει.Οταν λεμε διαφορετικο δεν εννοω στυλιστικα η σκηνικα.Να στειλει η Γαλλια ας πουμε ενα hip hop κομματι,εχει μεγαλη μουσικη σκηνη η οποια απευθυνεται σε μικρες ηλικιες .
Της πλακας διαγωνισμος, ενα επεισοδιο απο καποιο talent show εχει περισσοτερο ενδιαφερον.

Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Μακάρι να μας αξιώσει κάποτε ο Θεός να βρεθούμε κι εμείς ανάμεσα στο υπέροχο κοινό.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Μακάρι να μας αξιώσει κάποτε ο Θεός να βρεθούμε κι εμείς ανάμεσα στο υπέροχο κοινό.

Εννοεις να γίνουμε gay;
Γιατί απο τις σχετικές εικόνες το gay pride μου θυμησε.

Μπα συνηθεια ειναι πιστευω.Απλα κανεις (χωρα )δεν τολμαει να στειλει κατι διαφορετικο....γιατι ετσι πρεπει.Οταν λεμε διαφορετικο δεν εννοω στυλιστικα η σκηνικα.Να στειλει η Γαλλια ας πουμε ενα hip hop κομματι,εχει μεγαλη μουσικη σκηνη η οποια απευθυνεται σε μικρες ηλικιες .
Της πλακας διαγωνισμος, ενα επεισοδιο απο καποιο talent show εχει περισσοτερο ενδιαφερον.

Είναι τηλεοπτικά πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε talent show.

Υ.Γ. Δεν καθαρίζεις και το inbox σου να σου στείλω για εκείνο που ρώτησες;

Είναι τηλεοπτικά πολύ καλύτερος από οποιοδήποτε talent show.

E ναι, επειδη υπαρχει ενδιαφερον για την καταταξη των εθνικων χρωματων .Ας μην ηταν η βαθμολογια χωρων και θα βλεπαμε ποσο τηλεοπτικο ενδιαφερον εχει αυτος ο...νεροβραστος διαγωνισμος τραγουδιου.Οσο ενδιαφερον εχει ενα τοπικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου σε σχεση με το μουντιαλ :)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι

Εννοεις να γίνουμε gay;
Γιατί απο τις σχετικές εικόνες το gay pride μου θυμησε.

Τι σου θύμισε...
Αυτό ακριβώς είναι.Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω ότι πότε και πως ξεκίνησε να είναι τέτοιο.

Είδα μόνο αποσπασματικά χτες, για εμένα θα ήθελα να δω από κοντά τις κονσόλες των φωτορυθμικών, πως τα προγραμματίζουν σε κάθε τραγούδι, τις τεράστιες οθόνες, τι κάμερες χρησιμοποιούν, το sequence της σκηνοθεσίας που σίγουρα είναι αυτόματο και προγραματισμένο αφού δεν γίνεται κανένα λάθος...

Ακόμα δεν είδαμε ολογράμματα ενώ σε άλλα shows υπάρχουν, φαντάζομαι στο μέλλον (δικαιωμάτων και εταιριών επιτρέποντος στην Εurovision και αλλού) θα είναι εφικτό να υπάρχει ο George Michael, o Prince μαζί με τους καλιτέχνες του μέλλοντος στην σκηνή.

Ποτε δεν συμπαθησα την Eurovision !
Γιατι πρεπει να υφερπει η αντιληψη οτι διαγωνιζονται λαοι ολοκληροι
ενω ειναι 5-10 μουσικοι και τραγουδιστες ?

Αυτό δεν γίνεται και στο ποδόσφαιρο με τις εθνικές ομάδες ? Κλώτσημα μιας μπάλας απο την μία, τραγούδι απο την άλλη...
Οσο για την eurovision, έχω την εντύπωση οτι το ξεκινήσαμε πρώτοι πριν 2-3 δεκαετίες με συνεχή 12άρια εκατέρωθεν με την Κύπρο - τότε που οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρέφονταν με βελανίδια. Μετά, ήρθαν οι ανατολικοί...

Μια ειναι η λυση για να ξαναβγουμε πρωτοι.
Να ανατεθει η προετοιμασια της διαγωνιζομενου στην κοινοτητα LOAT με υποστηριξη της παρουσας κυβερνησης...😊