Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Επίτηδες ήταν έτσι να δείχνει ερασιτεχνικό, πως λέμε επιτηδευμένα απεριποίητο, μπαμπά μπαμπά είπε ο μικρός που είναι 6 χρονών, έχουν green screen όπως εμείς που με έβαζες να πετάω στον ουρανό, στον υπολογιστή!!!!!

Έτσι όπως πήγε η ψηφοφορία ήθελα να κερδίσει η Γαλλία. Για 25 πόντους κέρδισε η Ιταλία. ΟΚ, αναμένω του χρόνου διοργάνωση που να έχει αέρα από χώρα με παράδοση στα φεστιβάλ.

Υ.Γ. Εμείς στη δεκάδα μετά από πολλά χρόνια στον πάτο.

Ρε παιδιά... Βλέπω οτι τα τελευταία χρόνια, τον διαγωνισμό τον κερδίζουν επι το πλείστον οι διαφορετικοί... Ας στέλναμε κι εμείς τον Τρύφωνα Σαμαρά με το "It's amazing" κι αν δεν μπαίναμε στην 3άδα, να μου τρυπούσατε την μύτη...

It's amazing

Μια χαρά κομμάτι ήταν της Ιταλίας και αρκετά mainstream . Και στο ράδιο θα ακουστεί και στο youtube θα αρχίσουν οι διασκευές και τα tutorials. Ποιος θα θυμόταν το τραγούδι της Ελβετίας και της Γαλλίας;...
Αυτό που λες Bios είναι κάτι τραγούδια στυλ Ρωσίας.

• Like
Reactions: supacoopa
Εγώ ψήφισα Μάλτα και Ιταλία. Και Πορτογαλία που μου άρεσε από τους πιο πίσω. Οι Hooverphonic πάτωσαν, αλλά αφού δεν ήταν από τα καλά τους τραγούδια...

To ιταλικο δεν ηταν τραγουδαρα - εχουν βγαλει πολυ καλυτερο κομματι οι ιδιοι στο παρελθον* - αλλα ηταν το μονο που ειχε προσωπικοτητα και ακουγοταν σε αντιθεση με την euro πλεμπα με την οποια πλυμμηρισε φετος η Ολλανδια.

*

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παλι καλα που το κοινο αυτην την φορα φερθηκε σοφα και κυριως παλι καλα που οι Ιταλοι ηταν συνεπεις με την χρηση της γλωσσας τους .

Ωραιο και το γαλλικο αλλα μιας αλλης εποχης θα ελεγα (που δεν ειναι κακο). Σε μια διιοργανωση 20 χρονια πριν θα κερδιζε τους παντες. Και ειναι παρηγορο οτι αγαπηθηκε και απο το παρον κοινο που δειχνει οτι τα σαχλα σοου (οπως το ελληνικο) δεν λεει τιποτα ανευ ουσιας.

Last edited:
Πάντως μερικά κομμάτια ήταν στυγνές (κακες) αντιγραφές.
Μερικά που μου έρχονται στο νου, γιατί μετά πλάκωσα τις μπυρες :D είναι από Νταφ πανκ ,Λινκικ παρκ, Εντιθ πιαφ,uncle .
Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς για μένα ήταν όταν ο ντελιβερας ,μας έφερε τα σουβλάκια....μπύρες είχα πάρει :p

Χτες παντως ηταν χαρα του εχω να δω :

Kατα σειρα προτιμησης :

Mιλγουοκι Μπακς εναντιον Μαιαμι Χιτς για τα NBA playoffs
Eurovision
Τελικος κυπελλου Ελλαδας

Δεν προλαβαινα να κανω zapping

Πολύ όμορφα τα κορίτσια μας (Στεφανία & Έλενα), καλές χορογραφίες και συμπαθητικά (για το είδος τους πάντα) τραγούδια. Πιστεύω θα παίξουν αρκετά φέτος το καλοκαίρι.

Πάντως μερικά κομμάτια ήταν στυγνές (κακες) αντιγραφές.
Εντιθ πιαφ

Eμενα παντως πιο πολυ Ζακ Μπρελ μου θυμιζε το γαλλικο κομματι

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η μονη σχεση που ειχα με την Εurovision,εστω κι απο σποντα,ηταν 40 χρονια πριν,σ'ενα ραδιοφωνικο μουσικο διαγωνισμο,στον τελευταιο οροφο του MINION οπου γινονταν και συναυλιες τοτε.Εκεινη την ημερα ειχα παει με τους αλλους τρεις φιλους,γειτονες και μελη του περιφημου συγκροτηματος No Name που δεν το ηξερε κανεις και ειχαμε δει τους PLJ και καποιους αλλους που δε θυμαμαι.Ακολουθησε κληρωση για το διαγωνισμο,με επαθλο ενα επταιντσο.Κληρωθηκα και ερωτηθηκα απο τον Γιαννη Πετριδη,αφου δηλωσα οτι ακουω punk και new wave,ποια ηταν η εθνικοτητα των Stiff Little Fingers.Ως οπαδος τους,απαντησα σωστα κι εκει που περιμενα να κερδισω ενα επταιντσο των SLF,ο Πετριδης ανακοινωσε οτι κερδισα το επταιντσο με το πρωτο βραβειο του διαγωνισμου της Eurovision!!!Απογοητευση και "καζουρα" απο τους φιλους.Οταν επισκεπτομαι την παλια μου γειτονια και συναντω καποιον απο τους τρεις τους,το θυμομαστε και γελαμε.Μαλιστα,ο Ευγενιος ειναι ο μονος απο τους 4 που θυμαται και ποιο ηταν το δευτερο συγκροτημα που ειδαμε τοτε.Κατα τ'αλλα,περι Eurovision,μακρια κι αγαπημενα.Αν ομως ποτε υπαρξει,λεμε τωρα,συμμετοχη garage punk τραγουδιου,ειδοποιηστε με.

• Haha
Reactions: Panoramix