Πέφτω κάτω και κυλώ σαν ζάρι
Με τόσα κιλά που έχω πάρει
Δεν μου κάνει ούτε το ριχτάρι
Στη eurovision θα τσιμπήσουμε ένα παπ...
Μέρα ποίησης σήμερα
Μεταξύ Baladi και Saidi ο ρυθμός, αλλά μάλλον πιο κοντά σε Baladi. Είναι και λιγάκι επιτηδευμένα «ερασιτεχνικό» το unplugged.
Για να δούμε... .
Μεταξύ Baladi και Saidi ο ρυθμός, αλλά μάλλον πιο κοντά σε Baladi. Είναι και λιγάκι επιτηδευμένα «ερασιτεχνικό» το unplugged και δεν μπορώ να αποφασίσω... .
Για να δούμε... . Θα γίνει η... αρπαγή της Ευρώπης;![]()
Δεν ήταν απλά επιτηδευμένα ερασιτεχνικό. Ήταν engineered για να ακούγεται όσο πιο low end γίνεται. Μέχρι και μονοφωνικό το έκαναν.
Για να είναι όσο πιο πανηγυρτζίδικο γίνεται, προφανώς.
Μεγάλη τρολλιά όλο το εγχείρημα. Καλά θα πάει.
Η τσιρίδα της Σελίν Ντιόν μας χτυπάει στα νεύρα.Δεν σας χτυπαει στα νευρα η τσιριδα?
Είναι τόσο κακό που καλύτερα να κοπεί στον ημιτελικό, μην δεί όλος ο κόσμος το ρεζίλι αυτό με το όνομα της χώρας δίπλα.
Λεωνίδα, πως να το πω; Να, είμαι μεγάλος άνθρωπος, ξέρω και τι μου αρέσει, και τι δέ μου αρέσει. Επιπλέον, ξέρω και γραφή οπότε είμαι σε θέση να εκφράσω τι μου αρέσει και τι δε μου αρέσει. Λοιπόν, δώσε βάση: Το τραγούδι δε μου άρεσε, καθόλου. Ξέρεις αυτό το πράγμα με τους στίχους και τη μουσική; Αυτό ακριβώς. Το βιντεάκι που το συνόδευε επίσης δε μου άρεσε, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο, είναι μια διαδοχή από εικόνες-τελείως διαφορετικό, και δε μου άρεσε για άλλους λόγους από αυτό που νομίζεις. Δεν περίμενα να είναι διαφήμιση τύπου 2004, βασικά δεν περίμενα απολύτως τίποτα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Κι εγώ με το συμπάθειο θα πω ότι ανήκεις στην μειοψηφία που στράβωσε με το βίντεο γιατί του έδειξε μια πραγματικότητα που αρνείται να πιστέψει ότι υπάρχει και περίμενε promo της Ελλάδας τύπου 2004, πιο πεθαμένα και άκυρα δηλαδή δεν έχει.
Έτσι είναι ο διαγωνισμός αυτός. Το κοινό μάλιστα που φτιάχνει το κλίμα, τα γουστάρει αυτά κυρίως γιατί είναι νέοι άνθρωποι και τη ζούνε αυτή την πραγματικότητα. Για τα άλλα τραγούδια τι έχεις να πεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.