Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Σωστή παρατήρηση αν και νομίζω ότι τους έχει βάλει έμμεσα. Ξέρουν (οι συμμετέχοντες) ότι αν ξεφύγουν απο το καλούπι θα πάνε άπατοι, οπότε για να έχουν ελπίδες διάκρισης, μπαίνουν μόνοι τους.
Ναι αλλά φτιάχνουν ωραία τραγούδια. 😄

Προφανώς υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται, και για τα τραγούδια και για τον θεσμό γενικότερα. ;)

Απλα συμμετεχουμε σε αυτο το τσιρκο παρουσιαζοντας κατι αναλογο μπας και παρουμε καμια θεση στη δεκαδα
με κερδος ποιο ?
Συγνώμη ρε φίλε . Και ο Φωκάς. Κλέφτης να γίνει;; Χαχαχχ

Πέρα από την πλάκα , να βγαίνει κανένα παιδάκι στο προσκήνιο που μπορεί να είναι και καλό, να έχουν δουλειά κάμποσοι ... Και να κάνει κυκλο εργασιών η ΕΡΤ.
Προφανώς υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται, και για τα τραγούδια και για τον θεσμό γενικότερα. ;)
Για το θεσμό ναι. Για τα τραγούδια δε νομίζω. Σπάνια κάποια από αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν μετά από ένα χρόνο.

• Haha
Reactions: adi32
Για το θεσμό ναι. Για τα τραγούδια δε νομίζω. Σπάνια κάποια από αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν μετά από ένα χρόνο.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το μοναδικό που έχω κρατήσει στα αγαπημένα στο Spotify.
Και μάλιστα ούτε που το θυμόμουν ότι ήταν στο διαγωνισμό.
Όταν το είχα βάλει σαν "άκου τι γλυκό τραγουζδιτ" στον κουνιάδο μου,που είναι μέγας eurofan,μου λέει "ρε αυτό ήταν της Αρμενίας στην Eurovision.
Από περιέργεια το έψαξα και (καθ'υπερβολή) στην ζωντανή του εμφάνιση ήταν ......άστο καλύτερα!
Και παλιότερα ένα πολύ καλό της Γεωργίας ,που και απατο πήγε και ουδέποτε ακούστηκε.
Το snap όμως το άκουγα συχνά πυκνά στο ράδιο.

Eγω παλι αυτο....

Eγω παλι αυτο....
Eγω τοτενες ήμουν και καλά ρόκας και δεν καταδεχομουν 😸
Από τότε που παντρεύτηκα η στεφανοσον και ο αδερφός της μου το επέβαλαν!!!
Και όχι μόνο αυτό αλλά έκαναν και βραδιές Eurovision,με κόσμο σπίτι επειδή είχα (ο ηλίθιος) συνδέσει την τηλεόραση με το σύστημα και είχα καλό ήχο.
Με τον καιρό το συνήθισα 😀
Βέβαια καλά περνάγαμε, γιατί οι άνδρες πλακωναμε τις μπύρες και τα τσίπουρα και μας λέγανε το αποτέλεσμα όταν τελείωνε 😁
Απλά τα προκριματικά, αναγκαστικά, τα βλέπω γιατί δεν έχω κόσμο σπίτι.
Αύριο, έχω πάρει ένα καφάσι μπύρες 1 μπουκάλι τσίπουρο και ένα τζίν, οπότε θα τηρήσουμε το έθιμο.
Οι άντρες στο μπαλκόνι να μπεκροπινουμε και οι γυναίκες μέσα να ακούνε τα άσματα.
Στο τέλος (αν μπορούμε να καταλάβουμε) θα μας ανακοινώσουν τον νικητή,μαζί με τα μπινελικια γιατί "πάλι ήπιατε σαν γαϊδούρια" 🍻😸
Πλάκα θα έχει!!!

Eγω τοτενες ήμουν και καλά ρόκας και δεν καταδεχομουν 😸
Από τότε που παντρεύτηκα η στεφανοσον και ο αδερφός της μου το επέβαλαν!!!
Και όχι μόνο αυτό αλλά έκαναν και βραδιές Eurovision,με κόσμο σπίτι επειδή είχα (ο ηλίθιος) συνδέσει την τηλεόραση με το σύστημα και είχα καλό ήχο.
Με τον καιρό το συνήθισα 😀
Βέβαια καλά περνάγαμε, γιατί οι άνδρες πλακωναμε τις μπύρες και τα τσίπουρα και μας λέγανε το αποτέλεσμα όταν τελείωνε 😁
Απλά τα προκριματικά, αναγκαστικά, τα βλέπω γιατί δεν έχω κόσμο σπίτι.
Αύριο, έχω πάρει ένα καφάσι μπύρες 1 μπουκάλι τσίπουρο και ένα τζίν, οπότε θα τηρήσουμε το έθιμο.
Οι άντρες στο μπαλκόνι να μπεκροπινουμε και οι γυναίκες μέσα να ακούνε τα άσματα.
Στο τέλος (αν μπορούμε να καταλάβουμε) θα μας ανακοινώσουν τον νικητή,μαζί με τα μπινελικια γιατί "πάλι ήπιατε σαν γαϊδούρια" 🍻😸
Πλάκα θα έχει!!!
τελικα οντως εχει γινει εθιμο.
μπυρες . πιτσες και ατελειωτο γελιο...

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που με την ευκαιρία (το είχα ξεχάσει) θα βάλω στην λίστα στο Spotify.
Έτερο ουδέν 🤓

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που με την ευκαιρία (το είχα ξεχάσει) θα βάλω στην λίστα στο Spotify.
Έτερο ουδέν 🤓
τωρα που το βλεπω και αυτο..... γιατι φωναζουν ολοι στη ΕUROVISION? μιλαμε για πολλα νευρα...

τωρα που το βλεπω και αυτο..... γιατι φωναζουν ολοι στη ΕUROVISION? μιλαμε για πολλα νευρα...
Δεν έχεις άδικο.
Άσε που νομίζω ότι στην στουντιο έκδοση,φωνασκει ασκοπως ακόμα πιο πολύ 😁

• Haha
Reactions: klamia71