Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Αθλιο μεν ως τραγουδι αλλα......ρε φιλε η καλυτερη αισθητικα παρουσιαση που εχω δει.

Οποιος εκανε το lighting design ειναι θεος απλα . Χαραμιζεται αν κανει τετοια.....

Καταπληκτικη ισορροπια ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ επαθα πλακα , με την Αντιγονη ας πουμε θα εκαναν παπαδες :D
Μια από τς ίδια, η καλύτερη με διαφορά παρουσία μέχρι τώρα παρόλο που το τραγούδι δεν αξίζει…θα το ψήφιζα μόνο για αυτό.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Υπέρ το δέον η Αυστραλία. Μετριοτατο το άσμα που όμως το παίρνει από το χεράκι η τραγουδίστρια και το κάνει καλό, έως πολύ καλό.

• Like
ΩΝΣΓΜΩ !!!! η Αυστραλεζα.........

τι λες τωρα......παλιακιά, παρακλασικη, αισθητικη δεκαετιας 60 αλλα ρε φιλε το λαρυγγι δεν εχει αντιπαλο.

• Like
Reactions: karamela
ΩΝΣΓΜΩ !!!! η Αυστραλεζα.........

τι λες τωρα......παλιακιά, παρακλασικη, αισθητικη δεκαετιας 60 αλλα ρε φιλε το λαρυγγι δεν εχει αντιπαλο.
Star με τα όλα της, φωνάρα και σωστά Αγγλικά….

• Like
Αυτό το hello my friend is it the end που λέει τώρα η Μάλτα, ποιο έχει ξεπατικωσει και δεν πάει το μυαλό μου;

Αν κέρδιζε ο καλύτερος ερμηνευτής, η Αυστραλία δεν έχει αντίπαλο. Η κοπέλα έδειξε τρομερές φωνητικές ικανότητες, πέρα φυσικά από την ωραία της παρουσία. Αλλά σπάνια αρκεί αυτό για τη Eurovision

Της Γερμανίας συγνώμη αλλά ήταν του κ...λου, κυριολεκτικά

Με αντίστοιχα φοβερά ... προσόντα και η αγαπημένη μου για φέτος Βουλγαρία, σε λίγο

Δεν ξέρω. Λέει ότι είναι εμπνευσμένο από φολκλόρ, δεν μπόρεσα να ανιχνεύσω κάτι τέτοιο στη Βουλγαρία.