Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 24,110 Αθήνα 18 minutes ago #3,601 Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα ανοίξουν οι κάλπες; Βρεθήκαμε με το recap μπροστά πίσω. Έχω ανοίξει δύο κουτάκια μπύρας περιμένοντας. Άντε... ντουζε πουαν να φύγουμε να πάμε να το feroume. Λογοπαίγνιο έτσι; Στην πεντάδα μας βλέπω, πεμπτους.
Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα ανοίξουν οι κάλπες; Βρεθήκαμε με το recap μπροστά πίσω. Έχω ανοίξει δύο κουτάκια μπύρας περιμένοντας. Άντε... ντουζε πουαν να φύγουμε να πάμε να το feroume. Λογοπαίγνιο έτσι; Στην πεντάδα μας βλέπω, πεμπτους.
L lentozo AVClub Enthusiast 25 May 2012 826 Περιστέρι 17 minutes ago #3,602 Βέλγιο, Φιλανδία, Αυστραλία
westsound Supreme Member 13 February 2008 5,038 Kως 15 minutes ago #3,603 Πρώτη φορά άκουσα ολόκληρα απόψε. Ιταλία, Λιθουανία, Ισραήλ, μ άρεσαν πολύ. Φινλανδία φαβορί με Αυστραλία και ..Σουηδία που θα παίξει περισσότερο απ όλα το καλοκαίρι, άσχετα με την θέση. !!!
Πρώτη φορά άκουσα ολόκληρα απόψε. Ιταλία, Λιθουανία, Ισραήλ, μ άρεσαν πολύ. Φινλανδία φαβορί με Αυστραλία και ..Σουηδία που θα παίξει περισσότερο απ όλα το καλοκαίρι, άσχετα με την θέση. !!!
ΓΡΥΠΑΣ Supreme Member 6 December 2018 4,463 11 minutes ago #3,604 karamela said: Εγώ θα πρόσθετα την Βουλγαρα, είναι μεγάλο χιτ και γράφει στο νεαροκοσμο….το βλέπω μέχρι και 3η-4η θέση. Click to expand... Όπως έγραψα... Ωραίο τραγούδι, μα " με χαλάει πολύ " το... " bangarang ".
karamela said: Εγώ θα πρόσθετα την Βουλγαρα, είναι μεγάλο χιτ και γράφει στο νεαροκοσμο….το βλέπω μέχρι και 3η-4η θέση. Click to expand... Όπως έγραψα... Ωραίο τραγούδι, μα " με χαλάει πολύ " το... " bangarang ".
ln() Supreme Member 1 February 2007 6,503 Βόλος 5 minutes ago #3,605 Εγώ ψηφισα Λιθουανία! Η γυναίκα μου Βουλγαρία και η κόρη Μολδαβία. Reactions: Sotiris
S Sotiris Supreme Member 18 June 2006 6,788 A moment ago #3,608 Η Μάλτα τι τραγουδησε; Ουτε καν το θυμάμαι Reactions: ΓΡΥΠΑΣ