Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Τώρα σαν τρίτοι βγαίνουμε Ομόνοια ή όχι...:joker::joker:
Με μπλέξανε οι αδελφές Τατά πού παρουσίαζαν το Event..

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Τώρα σαν τρίτοι βγαίνουμε Ομόνοια ή όχι...:joker::joker:
Με μπλέξανε οι αδελφές Τατά πού παρουσίαζαν το Event..

Όχι, μην τα μπερδέυεις. Ομόνοια μόνο αν το ξαναπάρουμε...

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Εμένα τώρα γιατί μου άρεσε.....η Αρμένισσα?

To οτι βγηκαμε τριτοι πραγματικα δεν το περιμενα με τιποτε. Βεβαια αυτη η Κακομοιρα εκανε οτι μπορουσε (αθλιο τραγουδι δεν το συζητω) τωρα εαν εισαι μεχρι 10 ετων η προνηπιο σου κανει μεγαλη εντυπωση. Μετα απο αυτο φημολογειται οτι η Καλομοιρα θα κανει ντουετο με τον Νick Cave και απο πληροφοριες που εχω μετα απο την συνεργασια αυτη η μουσικη δεν θα ειναι ποτε πια ιδια.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Εμένα τώρα γιατί μου άρεσε.....η Αρμένισσα?

Μα σου άρεσε γιατί είναι Φωνάρα! Σάμπως εμένα δεν μ'άρεσε?

Και η Αρμένισσα ...και η Ουκρανή και η "Ελληνίδα" ήταν τοπ μόντελ...γεννημένες να συμμετέχουν σε αυτον τον διαγωνισμό...όχι το μαντράχαλο που τον στείλαν δυο φορες οι Ρωσοι κι επιστράτευσαν βιολονίστες και ολυμπιονίκες για να κερδίσουν....

ελπίζω πάντως να τη στέλνουμε από τουδε και στο εξής συνεχώς για την επόμενη 15ετία...το "πακέτο" πόδια-γοφοί-μεση-στήθος είναι ανεπανάληπτο...απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές που επισήμως έχει θεσει η EBU για τη γιουροβίζιον.

...

ελπίζω πάντως να τη στέλνουμε από τουδε και στο εξής συνεχώς για την επόμενη 15ετία...το "πακέτο" πόδια-γοφοί-μεση-στήθος είναι ανεπανάληπτο...απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές που επισήμως έχει θεσει η EBU για τη γιουροβίζιον.

Με την Έλενα δεν συγκρίνεται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Μα σου άρεσε γιατί είναι Φωνάρα! Σάμπως εμένα δεν μ'άρεσε?

Μά δεν βάζουν και ένα βάθρο γιά τις φωνάρες στό τέλος...
Πολύ ψυχρός διαγωνισμός..:frown:
Ολα γιά την Τέχνη και μόνον ρέ γαμώτο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Μά δεν βάζουν και ένα βάθρο γιά τις φωνάρες στό τέλος...
Πολύ ψυχρός διαγωνισμός..:frown:
Ολα γιά την Τέχνη και μόνον ρέ γαμώτο..

Κατά προτίμηση, ένα πάρα πολύ ψηλό, για να βλέπουμε και κάτω από τις φουστίτσες! :jester:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πει

Κατά προτίμηση, ένα πάρα πολύ ψηλό, για να βλέπουμε και κάτω από τις φουστίτσες! :jester:
Πονηρούλη....:BDGBGDB55:

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Στέλιος ο Κούλογλου ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ που θα καταγγέλει τον Πούτιν για το στήσιμο του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.:ADFADF1:

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Το έδωσαν ως παρηγοριά του Αμπράμοβιτς που έχασε το άλλο...:ernaehrung004:

Η πλάκα δεν είναι ότι νίκησε η Ρωσσία (λογικό αφού τη ψήφησαν όλες οι γείτονες χώρες που τελειώνουν σε -ία), η πλάκα είναι που κάθε χρόνο καταποντίζονται οι "δυτικές" χώρες (Ισπανία, Ην.Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία κλπ).

Τουλάχιστον είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα σταθερά.

Φώτη όπως είδες μέσα πέσαμε και θα πας και για ύπνο !!!!!!!

Πληροφορίες από το Βελιγράδι :

Αποστολή ευχαριστημένη, Ευαγγελινός χεσμένος στα ρούβλια.....

να γυρίσει η κουμπάρα και θα σας πω και άλλα ευτράπελα....

Πάντως πλάκα πλάκα γλυτώσαμε από τον τύπο.
Αν δεν κέρδιζε ούτε απόψε ικανός ήταν να πάει για τρίτη φορά, και να πάρει μαζί του τα μπολσόι...

Πάντως και στις 3 πρώτες χώρες τις χορογραφίες τις έκαναν Έλληνες!!!!
Το κουνάμε καλά μου φαινετε....

Είπαμε, χρυσώθηκε ο Φωκάς !!!!!!

Μπα είναι η σειρά της Ρωσίας να κάνει ότι έκανε η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια.
Πρώτη στην Eurovision, στο πανευρωπαικό μπάσκετ και στο euro.
Τα δύο τα πήρε, το Euro έμεινε.

πηρε κ το κυπελλο ουεφα φετος με την Ζενιτ + οτι πηρε κ την Ευρωλιγκα η ΤΣΣΚΑ. η Ρωσια ειναι στα πανω της παντου

Last edited:

Καλή είναι και η Έλενα με τρεις παρατηρήσεις...
1. δεν χειρίζεται την ελληνική γλώσσα (στον προφορικό λόγο αναφέρομαι πρώτιστα και στο άδειν μετά) τόσο καλά όσο η Καλομοίρα...:rifle:
2. τα χρόνια που θα συνεχίσει να είναι ευλύγιστη κι ευκίνητη υπό κανονικές συνθήκες είναι λιγότερα από ότι η Καλομοίρα...
3. δυνητικά, στο μέλλον δεν θα είναι ανεξήγητο να συμμετάσχει για λογαριασμό της Σουηδίας στη γιουροβίζιον η Έλενα...η ΗΠΑ δεν φαίνεται εύκολο με τις παρούσες συνθήκες να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό...άρα η Καλομοίρα είναι αποκλειστικά για "δικιά μας" χρήση...

Δηλαδη οι Ρωσοι θα στέλνουν αυτόν εσαεί ..?