Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

12άρι.....-bye-

ok

Οποτε εκτος απο τους Αλβανους και τους Κυπριους, ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι ανθελληνες.

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Οι σκοπιανοί μηδέν μάς έδωσαν.

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

shot0042.png

τον ατιμο τον Νορβηγό , τόκλεψε το μέρος του βιολιού από έναν Τούρκο .

τον ατιμο τον Νορβηγό , τόκλεψε το μέρος του βιολιού από έναν Τούρκο .

Την αλογότριχα πού έχασκε στην μπασαβιολα(για μένα αυτή τού έδοσε την νίκη:BDGBGDB55::BDGBGDB55:) γιά το Μουσικό Κομμάτι??:flipout::flipout:

Πού το ανακάλυψες μπρέ??

Την αλογότριχα πού έχασκε στην μπασαβιολα(για μένα αυτή τού έδοσε την νίκη:BDGBGDB55::BDGBGDB55:) γιά το Μουσικό Κομμάτι??:flipout::flipout:

Πού το ανακάλυψες μπρέ??

το είπαν η Μπακοδήμου και ο Φώτης στον Αλφα ( μορφώνομαι ) . Εβαλαν και τα δύο κομμάτια μάλιστα , τα οποία είναι απολύτως άσχετα εκτός από το σημείο με το βιολί που είχαι ίδια .

Αρχισε :D

Oλα μαπα μεχρι τωρα...

ΜΙλαμε οτι ο Αλκαιος θα λαμψει μου φαινεται (ως η απολυτη μετενσαρκωση του κιτς που ετσι κι αλλιως ειναι η Eurovision)

ΩΠΑ!!

Last edited:

δεν θα πω τι μου άρεσε...

θα πω όμως οτι είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ζητήσω διαζύγιο. :idea:

δεν την μπορώ άλλο πια άλλο πια αυτήν τη eurovision.:smash:

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Φαντάσου ότι παίζει η τηλεόραση στο σαλόνι και εγω είμαι βάθος κήπος και τα μόνα τραγουδια που άκουσα ήταν Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία(λόγω και γεγονότος με γνωστο οπαδό) και άλλο ένα......

Και η γυναίκα μου το ίδιο.....απο απόσταση....

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Mην εισαι αδικος ρε.

Φετος ειναι μακραν η χειροτερη απο πλευρας συμμετοχων διοργανωση. Ουτε καν κιτς να το διασκεδασουμε δεν ηταν.

Εγω λεω Δανια παντως.

Ειχε κατακλεψει το every breath you take ο αθεοφοβος....αλλα ηταν πιασιαρικο.

Φώτη ήσουν μέσα όταν έπεσε το τηλεφώνημα για βόμβα ????

Σε κάτι φίλους ήμουν και το έβλεπα. Έπεσε τηλεφώνημα για βόμβα που; στο Ραδιομέγαρο; Ώρα είναι να έχουμε και τέτοια τώρα...

Σε κάτι φίλους ήμουν και το έβλεπα. Έπεσε τηλεφώνημα για βόμβα που; στο Ραδιομέγαρο; Ώρα είναι να έχουμε και τέτοια τώρα...

15 λεπτά πριν βγει ο Κωστάλας... :D

Θα στα πουν όταν θα πας για δουλειά.... εγώ το έμαθα από πρώτο χέρι βλέπεις !!!!