Eurovision - YASSOU MARIA

Και να φανταστείς οτι χθες ενώ έπινα την ουισκάρα μου ήρεμα κι ωραία και απολάμβανα τα ωραία ντοκιμαντέρ μου, σκάσανε μύτη κάτι ζευγάρια στο ξεκάρφωτο σπίτι και αναγκαστικά το είδα κι εγώ από τις έντεκα μέχρι τις δώδεκα..:bigcry:

Τι το θυμήθηκα τώρα? στα διάλα πρωί πρωί, την τρέλα μου μέσα!:furious3:

αστα αυτα ...........

μονος σου εκατσες μπροστα στο κουτι και καλεσες και κοσμο ....... :music-smiley-005: :music-smiley-005: :ADFADF1: :ADFADF1: :ernaehrung004:

Α ρε Βάγγο..:flipout:
Δεν παίζει ρε φίλε δεν έγινε έτσι..
Δεν μ'αρέσει αυτό το κακόγουστο θεατράκι που λέγεται Eurovision!:BDGBGDB55:

Βασικά άλλαζα σταθμούς στο ράδιο χθες (είχε και λίγα χιονάκια) και κάποια στιγμή άκουσα Σαμπρέλ(ας), Σαρμπέλ, Ζαρντέλ...και λέω εντάξει θα τον πήραμε στον Ολυμπιακό!!

Μα τι κακία...
Είναι και σαρακοστή βρε! Απαπαπαπα... Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του αυτό το club! :flipout:
Αληθεύει ότι οι πρώτες προσπάθειες του Dante ήταν καθαρά rock και πάτωσε σαν βράχος μεσοπέλαγα οπότε άλλαξε στύλ και πήγε στο σκυλεμπορικό;
Άντε να γλυτώσω την βραδυά της Eurovision που η γυναίκα μου θα πεί πάλι το θεϊκό "Γιατί δεν έρχεστε καλέ να το δείτε σε βιντεοπροβολέα και Home Cinema;" :dead: :dead: :dead:

Του χρόνου θα στείλουμε την εθνική σταρ Έφη Θώδη να τραγουδήσει τα ''Σάλωνα''...

Και μην ανησυχείτε για τον διεθνή χαρακτήρα του τραγουδιού...

''Παίζει'' μέσα η Μαρία η Πενταγιώτισσα....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Την ιδια ωρα με τον διαγωνισμο στην ΝΕΤ για την Eurovision ειχε διαγωνισμο και η Αννιτα στο Alter , την Je t' aim vision.
Πιο "λοου μπατζετ" παραγωγη, με αυθεντικοτερο κιτσαριο,μεγαλυτερη αγωνια και χιουμορ,λιγοτερο φλυαρο και ολο και καποια λεφτουδακια μοιρασε.
Τελικα μια Τσιλα θα μας σωσει!!
"Παιδια του Πλατωνα και του Αριστοτελη" που ειπε και η Γαρμπη καποτε σε μια αλλη Eurovision.:fahne90: :furious3:

Του χρόνου θα στείλουμε την εθνική σταρ Έφη Θώδη να τραγουδήσει τα ''Σάλωνα''...

Και μην ανησυχείτε για τον διεθνή χαρακτήρα του τραγουδιού...

''Παίζει'' μέσα η Μαρία η Πενταγιώτισσα....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

το γελας εσυ ... αλλα ......αν της διναμε ενα κοματακι με λιγο κλαρινακι .. μουσικη κουρτινα και να το παει σε ρυθμο μπιτατο θα βλεπες τα βραβεια σωρο .....:ADFADF1: :ADFADF1:

απο φωνη σκιζει ... η προφορα ειναι λιιγο πλιχουρη ...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Eurovision - YASSOU MARIA

Άντε να γλυτώσω την βραδυά της Eurovision που η γυναίκα μου θα πεί πάλι το θεϊκό "Γιατί δεν έρχεστε καλέ να το δείτε σε βιντεοπροβολέα και Home Cinema;" :dead: :dead: :dead:[/QUOTE]

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Τσάμπα καίει η λάμπα..-bye-

Απάντηση: Re: Eurovision - YASSOU MARIA

Άντε να γλυτώσω την βραδυά της Eurovision που η γυναίκα μου θα πεί πάλι το θεϊκό "Γιατί δεν έρχεστε καλέ να το δείτε σε βιντεοπροβολέα και Home Cinema;" :dead:[/QUOTE]

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Τσάμπα καίει η λάμπα..-bye-

:flipout: :flipout:

...ελα βρε θα κακοπερασεις !!!!!

εμεις εχουμε κλεισει θεσεις πρωτο τραπεζι καναπε με παρεα απο τωρα για να δουμε τον τελικο ...

θα φαμε και πιτσα ιδιοκατασκευη ......:BDGBGDB55: