Eutelsat w2 (16.0E)

Δεν λέω για τους 3-4 που είναι στον EB16A, έχουν ανοίξει (αρκετές) συχνότητες που ανήκουν στον W2, τώρα αν μεταφέρθηκαν στον EB16A δεν το ξέρω...

Τελευταία ενημέρωση που έχω από την Eutelsat, είναι ότι ο δορυφόρος χάθηκε για πάντα. Γίνεται μεταφορά συχνοτήτων από τον ένα δορυφόρο στον άλλο και από ότι μου είπαν ίσως και αύριο να είναι 100% έτοιμοι...

Έχω έγκυρες πληροφορίες πως αναμένεται νέα επίθεση με laser από τη Nova στο νέο δορυφόρο, λίγο πριν την αναμέτρηση ΠΑΟ - ΑΕΚ. Όσοι δορυφόροι μεταδίδουν ελληνικό πρωτάθλημα θα χτυπηθούν αλύπητα.

Έχουμε βάλει καθρεπτάκια παντού και μάλλον θα τους επιστραφεί η ακτίνα !!!!!!!!!!! :D

σε άλλο forum φιλος ειπε οτι το digitalb μεταφέρθηκε στο
10758,27500, 7/8 (manual scan)

αυτη η θεση/συχνοτητα αφορα καποιον αλλο δορυφορο;

αν ισχυει κατι τετοιο, που μαλλον θα ειναι κ οριστικο απ'οτι διαβαζω, θα πρεπει να κουνηθει το lnb, ετσι;

10758, 10796, 10853, 10775, 12739 κάντε scan, στα υπόψη ότι το Αλβανικό πακέτο προς το παρόν είναι ελεύθερο....

Ακόμα προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το δορυφόρο οπότε είναι λογικό κάποια κανάλια να έχουν πρόβλημα...

Πολύ χαμηλά σήματα στο δορυφόρο με τις μεταφορές!
Στην 10758 έχω εικόνα στο όριο και λίγο πιο πάνω (5.40) τη στιγμή που το βουλγάρικο βγαίνει με 12db!
Για να δούμε αν θα έχουμε αύξηση αλλά γενικά ο ΕΒ16 δεν μας έδωσε καλά σήματα!

Ακομα δοκιμες κανουν.Πρεπει να εχουν στριμωχθει αρκετα.

Έχουν ήδη δώσει λύση μια και ο δορυφόρος είχε προειδοποιείσει από καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα , αυτό άλλωστε εξηγείται από το γεγονός ότι ο Eutelsat Sesat (Sesat 1) είναι ήδη εκεί 16 E (αφού μετέφερε στον w7 όλο το φορτίο του πριν από μερικές βδομάδες ) και είναι ήδη ενεργός (active)σύμφωνα με το http://www.satbeams.com/satellites ενώ σύμφωνα με το http://www.n2yo.com/?s=26243 είναι ήδη στις 15.4Ε και έχει σταματήσει ,ενώ στο ίδιο site δεν αναφέρεται αν κάποιες συχνότητες και ποιες έχουν ενεργοποιηθεί.

10758 - 10775 σε μενα ερχονται δυνατα.
Οι αλλες συχνοτητες που εχουν αναφερθει και πιο πανω ισχυουν ?
Μπορουν να γραφτουν πληρεις ?