Even Earphones με ενσωματωμένη … ‛εξισορρόπηση’

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
TN-45377_cam_b_ring_highres_2_original.jpg

https://www.geteven.co/

Even Earphones με ενσωματωμένη … ‛εξισορρόπηση’

Πατώντας το ειδικό κουμπάκι η ‛Sara’ μας βοηθά να εξατομικεύσουμε την απόκριση τους
Στην ουσία μας κάνει ένα μίνι ακοόγραμμα και εφαρμόζει την απαραίτητη διόρθωση για κάθε αυτί
Μπορείτε να κάνατε και εσείς το μικρό τεστ στο web site τους – δεν κρύβουν τη μαγεία τους, τίμια το παρουσιάζουν κατά την άποψή μου

Έξυπνο πρακτικό βολικό
Και σχετικά φθηνό για αυτό που κάνει στα $100

Μπορείτε να κάνατε και εσείς το μικρό τεστ στο web site τους – δεν κρύβουν τη μαγεία τους, τίμια το παρουσιάζουν κατά την άποψή μου

http://www.theverge.com/2016/6/29/1...even-in-ear-headphones-phones-custom-earprint

Έχω την εντύπωση οτι το trial κλέβει σε εντάσεις γενικότερα για να εντυπωσιάσει. Όταν μπαίνει η παρέμβαση το άκουσμα φαντάζει αρκετά db πανω.

Ετσι είναι. Και γω που το δοκίμασα ξεκουφάθηκα , δεν μου άρεσε καθόλου.
Φαντάζομαι ότι το τελικό προιόν(τα ακουστικά δηλαδή) θα είναι αρκετά καλύτερο

Τα κινητά samsung galaxy μετά το S3 έχουν μία ρύθμιση (adapt sound) που κάνει ακριβώς αυτό: φοράς τα όποια ακουστικά σου και εκπέμποντας ήχους σου κάνει ένα προσωπικό ακουόγραμμα και στην συνέχεια προσαρμόζει ανάλογα την καμπύλη συχνοτήτων ... στην περίπτωση μου, με όποια ακουστικά και να το χρησιμοποίησα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό ... ένα χαρακτηριστικό του ήταν ότι τελικά έφερνε πολύ κοντά σε ποιότητα τον ήχο από διαφορετικά ακουστικά, κάνοντας ιδιαίτερα τα φθηνιάρικα να πλησιάζουν απελπιστικά κοντά στον ήχο των καλών ακουστικών ...

Καλά samsung τελευταίας γενιάς έχω και δεν είχα πάρει χαμπάρι...
Το βαλα αμέσως να το δοκιμάσω.
Σαφώς δεν είναι τίποτα εξεζητημένο πέρα από ένα equalizer αλλά ο άμεσος και πιο εύκολος τρόπος εφαρμογής του σε σχέση από το να πήγαινες χειροκίνητα και ανεβοκατέβαζες db σε συγκεκριμένες συχνότητες (που θα έπρεπε να βρεις από το αυτί) είναι plus.
Δεν μπορείς να κάνεις τους παπάδες που μπορείς να κάνεις βέβαια με χειροκίνητο equalizer αλλά όπως και να χει είναι πολύ βολικό.
Από εντυπώσεις τώρα έχει ότι συν και πλην μπορεί να έχει ένα equalizer. Aν πετύχει μπορεί να κάνει τον ήχο πιο ζωντανό/πιο γεμάτο ή ότι τέλος πάντων έλειπε για τα γούστα σας ή το ηχόχρωμα του ακουστικού. Απλά με το που θα το εφαρμόσεις πρέπει αμέσως να κατεβάσεις την ένταση γιατί κάποιες συχνότητες έχουν πάρει πολλά db πάνω και είτε ενοχλούν είτε παραμορφώνουν. (Οπως αντίστοιχα εφαρμόζουμε αρνητικό preamplifier στο equalizer apo)

To sum up καλή περίπτωση για όσους θέλουν να εφαρμόσουν εύκολα ένα απλό eq σε ακουστικά που το χρειάζονται.

Εντιτ: Thanks Δημοκηδή για το tip :a0210: