Eversolo AMP-F10

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,129
Είμαι παντού
Λάκη, πόσο αθόρυβος είναι σε κατάσταση ηρεμίας ;;
Ακούς τίποτα αν "κολλήσεις" το αφτί σου στο tweeter ;;
Το δοκιμασα και δεν ακουσα τιποτα.
Θα το ξανακανω ομως γιατι ημουν πανω στο βαλε-βγαλε, κλεισε-ανοιξε.

• Like
Reactions: vlad66
Εννοεις, εκτος απο αυτα που υπαρχουν στο σάιτ τους;
Nαι.
Οι εικόνες του εσωτερικού του δείχνουν έναν προσεκτικά υλοποιημένο ενισχυτή τάξης Α/Β με συμμετρική τοποθέτηση των καναλιών και ισχυρό τροφοδοτικό. Mου έφερε στον νου τον κλασσικό DENON POA 1500 των σαράντα και πλέον ετών. Απλώς θα ήθελα να ξέρω αν έχει κάποια κυκλωματική ιδιαιτερότητα πέραν της πεπατημένης, όπως ας πούμε οι ενισχυτές της HEGEL, ή η σειρά AZUR της CAMBRIDGE AUDIO .

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,129
Είμαι παντού
Nαι.
Οι εικόνες του εσωτερικού του δείχνουν έναν προσεκτικά υλοποιημένο ενισχυτή τάξης Α/Β με συμμετρική τοποθέτηση των καναλιών και ισχυρό τροφοδοτικό. Mου έφερε στον νου τον κλασσικό DENON POA 1500 των σαράντα και πλέον ετών. Απλώς θα ήθελα να ξέρω αν έχει κάποια κυκλωματική ιδιαιτερότητα πέραν της πεπατημένης, όπως ας πούμε οι ενισχυτές της HEGEL, ή η σειρά AZUR της CAMBRIDGE AUDIO .
Δυστυχως οι Κινεζοι μεχρι στιγμης ειναι πολυ φειδωλοι με τον συγκεκριμενο ενισχυτη και δεν μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες.

Λάκης

AVClub Fanatic
26 September 2007
14,129
Είμαι παντού
Σημερα μπηκε και το υπεροχο eclipse 8 XLR που αντικατεστησε το blue heaven της Nordost κι ηρθε κι εδεσε το γλυκο!
Τα ηχεια εχουν εξαφανιστει πληρως, εχουν αποκτησει σωματα ολες οι συχνοτητες, αλλα κυριως μια σκληραδα στις μεσαιες που ειχα με ολα τα προηγουμενα σεταπ μου,
και κουραζε μετα απο πολυωρη ακροαση, φαινεται πλεον οτι, εχει φυγει.
Και λεω φαινεται με την επιφυλαξη να στρωσει πληρως ο ενισχυτης.
Με το νορντοστ ειχαν λεπτυνει οι φωνες και χαλαγε τη συνολικη εικονα.
Αυτα γι' αρχη, γιατι ακομα στην ουσια ειναι ολα αστρωτα, ακομα και το Α8 που ειχε μεινει πολυ καιρο παροπλισμενο περιμενοντας
να δεησουν οι Κινεζοι να στειλουν τον ενισχυτη.

vlad66

Moderator
Staff member
29 October 2017
17,115
Αγιοι Αναργυροι
Λοιπον, εκανα pause τη μουσικη και κολλησα το αυτι και στα δυο τουιτερ, ακρα του ταφου σιωπη!

αυτό είναι ένα δείγμα της ποιότητας κατασκευής και υλικών του ενισχυτή..

ο advance μου από το εργοστάσιο ήταν σχεδόν δράμα... στην βαθιά σιωπή της νύχτας άκουγα το βουητό του μέχρι και 1 μέτρο από τα ηχεία!

μετά την επέμβαση έγινε "τάφος" στα ηχεία και μόνο με στηθοσκόπιο ακούω τα νήματα του Μ/Σ στο σασί.

• Wow
Reactions: Λάκης