Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Λοιπον, ξανα!
α)Οταν μπαινεις στις ρυθμισεις του Spotify απο την εφαρμογη που ειναι εγκατεστημενη στο Α6, και στο audio quality κλικαρεις το Lossless, βγαζει μηνυματακι οτι η συσκευη ΔΕΝ ειναι συμβατη με αυτο.
β) Οταν από android app ανοιγεις το Spotify και κανεις το ιδιο, παιρνει τη ρυθμιση lossless (στο app), βαζεις μουσικη και τη στελνεις στο Α6, παιζει κανονικα και μαλιστα γραφει ολα τα σχετικα στην οθονη.
Αρα... τι συμβαινει; αυτο που παιζει ειναι αυτο που του στελνεις (το lossless δηλ) ή απλα το αναγνωριζει μεν ως τετοιο αλλα ο player το μετατρεπει στα δικα του γουστα; Φυσικα στο εξτρα ντακ (οχι του Α6) αναγνωριζεται ως 44.1 κλπ

@mdvq
Το επιβεβαιώνω όταν στέλνω ήχο προς το DAP (FIIO M11), το οποίο γράφει τον Codec που στέλνει και λαμβάνει.
Και με τα ακουστικά (Hifiman Deva Pro) σε σύνδεση Bluetooth.

Υ.Γ. End Off-Topic.
Έχουν κάνει την ίδια παγαποντια που είχε κάνει η Cambridge στο universal dvdp που είχα.
Έπαιζε όλα τα αρχεία που ΔΕΝ ανέφερε ,βάζοντας ένα κωδικό από το τηλεκοντρόλ.
Παιχνίδια των εταιρειών 😉

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Μερικές φώτο
Έτσι το εμφανίζει στο τηλέφωνο.
Rk3566 και παίζει lossless

Η πρώτη φωτό είναι από την οθόνη του Eversolo που δέχτηκε το lossless σαν τηλέφωνο,ενώ δεν την δέχεται σαν συσκευή .
Mπερδεμα!

Attachments

• IMG_20251030_115515.jpg
    IMG_20251030_115515.jpg
    975.5 KB · Views: 18
  • IMG_20251030_115229.jpg
    IMG_20251030_115229.jpg
    512.5 KB · Views: 18
  • Screenshot_2025-10-30-11-57-22-637_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2025-10-30-11-57-22-637_com.spotify.music.jpg
    117.7 KB · Views: 16
Last edited:
Παράξενα πράγματα!!
Μου έδωσε το chatgpt μια λύση για να δω αν το Eversolo A6 παίζει lossless ΆΣΧΕΤΑ με το γράφει ή οθόνη του ,γιατί έχει παρατηρηθεί ότι κολαει (έχει bug) σε μια ανάλυση,ενώ στην πραγματικότητα παίζει άλλη.
Το ίδιο, έγραψε, παθαίνουν και άλλα στριμερς μεταξύ αυτών και το bluenote και το Cambridge.
Η λύση είναι να μπεις στο ρούτερ και να παρακολουθήσεις από εκεί το Ρυθμό μετάδοσης.
Στο δικό μου Fritz μου έδειχνε ότι είναι στα 900 , πράγμα που σημαίνει lossless (?).
Φυσικά στην οθόνη του δεν το έγραφε
Άντε βγάλε άκρη 😵‍💫

Attachments

• Screenshot_2025-10-30-12-31-51-712_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-30-12-31-51-712_com.android.chrome.jpg
    151.4 KB · Views: 9
Σπυρε όλα τα έκανα έτσι ακριβώς.
Το κουρασαμε βέβαια, αλλά άκρη προσπαθούμε να βρούμε.
Η πρώτη φωτό γράφει σαφώς ότι παιζει lossless .
Όμως το αναφέρει σαν τηλέφωνο και απο κάτω έχει και την επιλογή Α6.
Αν την πατήσεις σε ξαναβάζει στο Spotify και φτου από την αρχή.
Όταν λοιπόν συνεχίσεις με την επιλογή lossless,ΔΕΝ το αναφέρει στην γραμμή κάτω αριστερά.
Τώρα τι πραγματικά γίνεται,ένας Θεός ξέρει!!!!
Παντως απο το router η ταχύτητα είναι αυτή της προηγούμενης φωτό που έβαλα.

Attachments

• IMG_20251030_143541.jpg
    IMG_20251030_143541.jpg
    767 KB · Views: 21
  • IMG_20251030_143806.jpg
    IMG_20251030_143806.jpg
    707.3 KB · Views: 24
Πατάς μόνον το ΗΚ3466
Αυτό όταν συνδέεται το Α6 από το app του εκάστοτε τηλεφώνου (εμένα μου το βγάζει σαν rk3566)

Όταν το παίζεις κατευθείαν από την συσκευή χρησιμοποιώντας την οθόνη του και εχεις βάλει την lossless ποιότητα ,στην οθόνη του Α6 ΔΕΝ γράφει "χωρίς απώλειες ".
Τι ισχύει δεν ξέρω.

Βέβαια από το ρούτερ φαίνεται ότι παίζει lossless παρότι δεν το γράφει.
Αυτό με το ρούτερ μην το λαμβάνετε και πολύ στα σοβαρά,γιατί είναι δική μου εκτίμηση...αν το έγραφε ο dimdim θα είχε άλλη βαρύτητα 😄

Μήπως εχει δοκιμάσει κανένας ιδιοκτήτης να χρησιμοποιήσει το Α6 στριμαροντας μεσω tidal connect απο κινητο σε πολυκαναλο μεσω hdmi? Atmos περνάει?

Οι πρώτες εντυπώσεις των κατόχων του Τ8 ακούγονται ενθουσιώδεις .
Βέβαια υπάρχουν και οι πιο συγκρατημένοι που θα περιμένουν σε λίγους μήνες το Τ10 .....

Βέβαια υπάρχουν και οι πιο συγκρατημένοι που θα περιμένουν σε λίγους μήνες το Τ10 .....
Εξαρταται από το ποιου τη θέση πήρε το T8.
Ελπίζω να εκδηλωσω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν θα παραλάβω το T8 το Σάββατο.Θα προλάβω να κάνω την σύγκριση με το υπάρχον Eversolo πριν από την πώληση του.

• Like
Reactions: Panoramix

Θα βγάλουν και Τ10 ;;;;;

Που έχουν σκοπό να την φτάσουν την βαλίτσα ;;;;

Ελπίζω να εκδηλωσω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν θα παραλάβω το T8 το Σάββατο.Θα προλάβω να κάνω την σύγκριση με το υπάρχον Eversolo πριν από την πώληση του.
Μιλούσαν για τα 6 και 8 ,σε διάφορες εκδόσεις .Επίσης γράφουνε ότι βελτιώνει πολύ την απόδοση η SFP communication mod
Θα εχει πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε από πρώτο χέρι τις διαφορες

Και γω ελπίζω να εκδηλώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το Τ8.. και να φροντίσεις να προλάβεις να κάνεις την σύγκριση το Σάββατο, γιατί την Κυριακή θα πεις ΑΝΤΙΟ στο υπάρχον σου.. αντίο που θα έλεγες από την Παρασκευή, αλλά θέλω και γω (όπως όλοι) να κάνεις την σύγκριση για να μάθουμε 2 πράγματα παραπάνω... ;) :)

Και γω ελπίζω να εκδηλώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το Τ8.. και να φροντίσεις να προλάβεις να κάνεις την σύγκριση το Σάββατο, γιατί την Κυριακή θα πεις ΑΝΤΙΟ στο υπάρχον σου.. αντίο που θα έλεγες από την Παρασκευή, αλλά θέλω και γω (όπως όλοι) να κάνεις την σύγκριση για να μάθουμε 2 πράγματα παραπάνω... ;) :)
Είναι αυτό που υποψιάζομαι ;

Αν θέλεις,η σύγκριση θα πραγματοποιηθεί και ενώπιον σου όμως πρόσεξε μήπως ματαιώσεις την αγορά!
Άρχισε από τώρα να αποταμιεύεις ώστε ν' αγοράσεις το T8 όταν θ' αγοράσω το Τ10.

• Haha
Reactions: vlad66
Μα τι σύγκριση θα γίνει ρε παιδιά ?
Το Α6 g2 θα παίζει με το δικό του ντακ ,το Τ8 με ότι ντακ του βάλεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια σταθερά θα γίνουν οι συγκρίσεις.
Χάνω κάτι??

Μα τι σύγκριση θα γίνει ρε παιδιά ?
Το Α6 θα παίζει με το δικό του ντακ ,το Τ8 με ότι ντακ του βάλεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια σταθερά θα γίνουν οι συγκρίσεις.
Χάνω κάτι??
Καλώς ή κακώς,το a6 me gen2 δεν έχει λειτουργήσει ούτε δευτερόλεπτο με το dac και τον προενισχυτη του αλλά με τα αντίστοιχα που διαθέτει το ATC.

A.. οπότε θα τα συνδέσετε στο (οποίο) dac με την έξοδο usb του Α6 και την ίδια του Τ8.
Λογικό δεν είναι να παίζει καλύτερα το Τ8 ??
Και μόνο που δεν έχει στα σωθικά του ένα κάρο πράγματα που έχει το Α6 , φτάνει.
Καλορίζικα και στους δύο σας 🍻😀