Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Καλώς ή κακώς,το a6 me gen2 δεν έχει λειτουργήσει ούτε δευτερόλεπτο με το dac και τον προενισχυτη του αλλά με τα αντίστοιχα που διαθέτει το ATC.
Σε αντίθεση με εσένα ,εμένα το δικό μου Α6 G1 ,δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ χωρις το dac και τον προενισχυτη του.😁
Κατευθείαν στα ενεργά.

Σε αντίθεση με εσένα ,εμένα το δικό μου Α6 G1 ,δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ χωρις το dac και τον προενισχυτη του.😁
Κατευθείαν στα ενεργά.
Υποθέτω πως το streamer είναι η κύρια πηγή σου.Η κύρια πηγή μου είναι το cd ενώ το streamer είναι δευτερεύουσα.

Και γω ελπίζω να εκδηλώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το Τ8.. και να φροντίσεις να προλάβεις να κάνεις την σύγκριση το Σάββατο, γιατί την Κυριακή θα πεις ΑΝΤΙΟ στο υπάρχον σου.. αντίο που θα έλεγες από την Παρασκευή, αλλά θέλω και γω (όπως όλοι) να κάνεις την σύγκριση για να μάθουμε 2 πράγματα παραπάνω... ;) :)
Άντε καλορίζικο. Ο Βλαντ στον 21ό αιώνα

Υποθέτω πως το streamer είναι η κύρια πηγή σου.Η κύρια πηγή μου είναι το cd ενώ το streamer είναι δευτερεύουσα.
Σωστά τα λες 😄
Είχα ένα σκασμό συσκευές και τώρα με 3 κομμάτια κάνω άριστα την δουλειά μου.
Το Α6 σαν κέντρο ελέγχου ,έχοντας πάνω του ένα CD-ROM για οοοοοοποτε χρειαστεί να ακούσω κάνα δισκάκι,οοοοοολη την δισκοθήκη στο σκληρό του,ένα κάρο τραγούδια στο dap που το συνδέω είτε με aptx bt είτε με dlna και όλα αυτά προαιρετικά,γιατί το Spotify με καλύπτει απόλυτα.
Κοντά στα 70 μου ,θέλω να έχω όσο πιο λίγη σκοτουρα στην ζωή μου.
Όσο ασχολήθηκα (και το έκανα με το παραπάνω), ασχολήθηκα.
Τώρα χαλαρά και μπύρες με τα φιλαράκια μου.🍻😸

Σας παρακολουθώ , αλλά δεν σας ακολουθώ 😁

• Like
Reactions: nikfor and Sonorus
Σωστά τα λες 😄
Το Α6 σαν κέντρο ελέγχου ,έχοντας πάνω του ένα CD-ROM για οοοοοοποτε χρειαστεί να ακούσω κάνα δισκάκι,οοοοοολη την δισκοθήκη στο σκληρό του,ένα κάρο τραγούδια στο dap που το συνδέω είτε με aptx bt είτε με dlna και όλα αυτά προαιρετικά,γιατί το Spotify με καλύπτει απόλυτα.

Σοφά λόγια!

• Wow
Reactions: Sonus Naturalis
Σωστά τα λες 😄

Ξέχασες το Thorens με τον SME του.. τσάμπα το κάναμε να πετάει ;;;

Εξαρταται από το ποιου τη θέση πήρε το T8.
Ελπίζω να εκδηλωσω τον ίδιο ενθουσιασμό όταν θα παραλάβω το T8 το Σάββατο.Θα προλάβω να κάνω την σύγκριση με το υπάρχον Eversolo πριν από την πώληση του.
Και γω ελπίζω να εκδηλώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το Τ8.. και να φροντίσεις να προλάβεις να κάνεις την σύγκριση το Σάββατο, γιατί την Κυριακή θα πεις ΑΝΤΙΟ στο υπάρχον σου.. αντίο που θα έλεγες από την Παρασκευή, αλλά θέλω και γω (όπως όλοι) να κάνεις την σύγκριση για να μάθουμε 2 πράγματα παραπάνω... ;) :)

Τι έγινε;
Τα συμφωνήσατε;
x3posfbq6r68rsdjdyy363xep9nx

Χαίρομαι!
thumbs-up-emoticon-vector-design-showing-73992493.jpg

Μα τι σύγκριση θα γίνει ρε παιδιά ?
Το Α6 g2 θα παίζει με το δικό του ντακ ,το Τ8 με ότι ντακ του βάλεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια σταθερά θα γίνουν οι συγκρίσεις.
Χάνω κάτι??
Λοιπόν έχουμε:
  1. ATC CDA2 Mk2 – CD DAC Pre-Amplifier
  2. Eversolo A6
  3. Eversolo T8
  4. SMSL C200 (του Vlad)
Πρόσεξε τώρα τους δυνατούς (για ακρόαση) συνδυασμούς:
  • ATC CDA2 Mk2 (μόνο του ως DAC)
  • Eversolo A6 (μόνο του ως DAC και ως Streamer/DAC)
  • SMSL C200 (μόνο του ως DAC)
  • Eversolo A6 => ATC CDA2 Mk2
  • Eversolo T8 => ATC CDA2 Mk2
  • Eversolo A6 => SMSL C200
  • Eversolo T8 => SMSL C200
Όρεξη να υπάρχει, παιγνίδι να γίνεται! :)

Λοιπόν έχουμε:
  2. Eversolo A6
  3. Eversolo T8
  4. SMSL C200 (του Vlad)

Θέλουμε 2 μέρες για όλα αυτά.... :LOL:

Το SMSL θα "δοκιμαστεί" στην δική μου έδρα vs Α6 για να πάρω μια ιδέα που "στέκεται" σαν DAC.. γιατί το πιθανότερο είναι να χάσει και να φύγει για να μην πιάνει χώρο..
Και μην αρχίσεις τα περί ..είναι καλός ενισχυτής ακουστικών που το Α6 δεν είναι καθόλου κλπ, γιατί τα ακουστικά δεν με κέρδισαν για διάφορους λόγους...

Το SMSL θα "δοκιμαστεί" στην δική μου έδρα vs Α6 για να πάρω μια ιδέα που "στέκεται" σαν DAC.. γιατί το πιθανότερο είναι να χάσει και να φύγει για να μην πιάνει χώρο..

Και μην αρχίσεις τα περί ..είναι καλός ενισχυτής ακουστικών που το Α6 δεν είναι καθόλου κλπ, γιατί τα ακουστικά δεν με κέρδισαν για διάφορους λόγους...
Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό! :rolleyes:

Το έχω καταλάβει ότι με ακουστικά δεν..

Αλλά γίνεται το ανάποδο. Να συνδέσεις SMSL C200 με το Eversolo A6. Το πιθανότερο είναι να σε βολέψει αυτή η διάταξη, αλλά για άλλους λόγους. Διότι αυξάνει η συνδεσιμότητα των ψηφιακών εισόδων (+2 επιπλέον) και μπορείς να καλύψεις άνετα όλες τις συσκευές σου.

Σημειώνω μεταξύ άλλων ότι η Bluetooth σύνδεση του SMSL C200 είναι ανώτερη του Eversolo A6 (LDAC vs AAC}.

Λοιπόν έχουμε:
  2. Eversolo A6
  3. Eversolo T8
  4. SMSL C200 (του Vlad)
Έχω σκοπό να μουρλανω τον Βλαδίμηρο όμως όχι με το Eversolo.Το μόνο που θα γίνει μ' αυτό θα είναι η σύγκριση του με το T8.
Θα διαπιστώσει την επίδραση που έχουν στον ήχο μερικά αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιώ.

Έχω σκοπό να μουρλανω τον Βλαδίμηρο όμως όχι με το Eversolo.Το μόνο που θα γίνει μ' αυτό θα είναι η σύγκριση του με το T8.
Θα διαπιστώσει την επίδραση που έχουν στον ήχο μερικά αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιώ.

Να τον ρίξεις στα "βαριά"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βλαδίμηρε πρόσεχε!

Σημειώνω μεταξύ άλλων ότι η Bluetooth σύνδεση του SMSL C200 είναι ανώτερη του Eversolo A6 (LDAC vs AAC}.
Nope!
Δες b/t specs του Α6.

Το αστείο είναι ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει το Spotify.
Προφανώς το περιλαμβάνει στο τέλος της πρότασης με τα specs των streamers και. services,με την λέξη "'etc ""😀

Attachments

• Screenshot_2025-11-07-16-02-31-020_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-11-07-16-02-31-020_com.android.chrome.jpg
    285.8 KB · Views: 23
Last edited:
Nope!
Δες b/t specs του Α6.

Προφανώς το περιλαμβάνει στο τέλος της πρότασης με τα specs των streamers και. services,με την λέξη "'etc ""😀
Προφανώς διότι η Eversolo δεν ασχολείται με κατώτερες,ηχητικά,πλατφόρμες.Μονο με Tidal και άνω.
Σοβαρά τώρα,γνωστός μου ο οποίος δοκίμασε το Spotify Loseless το έκρινε ως σαφώς χειρότερο από το Tidal.

• Wow
Reactions: vlad66
Nope!
Δες b/t specs του Α6.

Μάλλον έχεις δίκιο.
Αφού το γράφει το manual.
Όμως παρασύρθηκα από εδώ. (Επίσημο Site της εταιρείας).
Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2
Bluetooth
With the Qualcomm QCC5125 chip, it offers low latency, high-quality transmission, and supports SBC and AAC codecs, ensuring perfect connectivity between your mobile device and player.
Επαναλαμβάνεται και αλλου.
Τι ισχύει πραγματικά;
Καλό είναι να το επαληθεύσουμε.
Αν το κινητό σου υποστηρίζει Bluetooth LDAC Codecs, καλώς.
Αν όχι, δοκίμασε με το DAP. Υποστηρίζει σίγουρα.
Έχει μεγάλη σημασία η υποστήριξη LDAC. Είναι μόλις ένα "κλικ" πιο κάτω από το Lossless. Και υπάρχουν εφαρμογές που πρακτικά δεν μπορούμε να τις στείλουμε στο Streamer αλλιώς (π.χ. Youtube).

• Like
Reactions: mdvq
Προφανώς διότι η Eversolo δεν ασχολείται με κατώτερες,ηχητικά,πλατφόρμες.Μονο με Tidal και άνω.
Σοβαρά τώρα,γνωστός μου ο οποίος δοκίμασε το Spotify Loseless το έκρινε ως σαφώς χειρότερο από το Tidal.

Δηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;

• Haha
Reactions: Panoramix