Θρησκος
AVClub Addicted Member
Μην ανησυχείς,παίζει και Spotify.Εσυ όμως θα πας στο Tidal.Δηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;
Μην ανησυχείς,παίζει και Spotify.Εσυ όμως θα πας στο Tidal.Δηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;
Αυτονόητο είναι .αλλά όπως λεει ο Δημήτρης πάρτο σπίτι πρώτα και βλέπουμεΔηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;
Πάρε το πρώτα σπίτι, άκουσέ το με Spotify και βλέπουμε..
Αν δεν ακούσω στο σύστημα μου και με τα αυτιά μου,δεν ακούω κανένα φίλο ούτε γνωστό.Δηλαδή είμαι και για Tidal τώρα ;;;
Βάλε Brave browser..Θα γλιτώσεις τις διαφημίσεις.Και γω ακούω YouTube και μάλιστα το απλό με τις διαφημίσεις.. αφού είναι η πιο ενημερωμένη πλατφόρμα σε περιεχόμενο με διαφορά!
Τι να λέμε τώρα....
Εγώ πάλι βλέπω διαφημίσεις και στο κενό, ακούω και κάνα τραγούδιΒάλε Brave browser..Θα γλιτώσεις τις διαφημίσεις.
Το Tidal δεν έχει απλώς καλύτερο μπασσο αλλά και πρίμα,ανάλυση και λεπτομέρεια.Επισης,είναι λιγότερο προβολικό στην μεσαία περιοχή.Αν δεν ακούσω στο σύστημα μου και με τα αυτιά μου,δεν ακούω κανένα φίλο ούτε γνωστό.
Μεταξύ αυτών ,συμπεριλαμβάνω και τους καλούς μου φίλους από εδώ μέσα.
Πχ.
Μου αναφέρει ο φιλαράκος μου ο Vlad, ότι το Tidal σκίζει το Spotify στο μπάσο.
Προσέξτε τώρα.
Ο Vlad έχει ATC με καμπίνα ένα κάρο λίτρα και τα τροφοδοτεί με άριστα συνοδά.
Λετε να μπορέσω εγώ να καταλάβω το αβυσσαλεο μπάσο από τον προ του Α6 και τα 7αρακια των dynaudio?
Στην αντίθετη περίπτωση λέω του Vlad ""έλα ρε συ..το ίδιο ακούγονται "",μιας και το σύστημα μου δεν μπορεί να αναδείξει διάφορες.
Και με πλακώνει στις φαπες!
Ειλικρινά βρε παιδιά έχω βαρεθεί να πληρώνω και να μην πιάνουν τόπο τα χρήματα μου.
Άρα κάθομαι στα αυγά μου με Spotify lossless και είμαι και χαρούμενος
Και YouTube ακούω λεμεεεεεεεεε.
Έχει πχ μια συναυλία του Αγγελάκα με τον Παυλίδη στο Γκάζι,που ΔΕΝ υπάρχει πουθενά.
Σιγά μην δεν την ακούσω ,επειδή είναι lossy?
Πριτς![]()
Βάλε Brave browser..Θα γλιτώσεις τις διαφημίσεις.
Παραδείγματα για χάριν συζήτησης έφερα.Το Tidal δεν έχει απλώς καλύτερο μπασσο αλλά και πρίμα,ανάλυση και λεπτομέρεια.Επισης,είναι λιγότερο προβολικό στην μεσαία περιοχή.
Τα ATC δεν έχουν αβυσσαλεο μπασσο.Ισα-ισα,είναι ρηχό λόγω κλειστής καμπίνας.Ειναι όμως πιο ποιοτικό από το αβυσσαλεο μπασσο των PMC μου.Απο 5,25" που διαθέτουν,ακούγονται άνετα οι διαφορές.
Χα !!!Τα ATC δεν έχουν αβυσσαλεο μπασσο.Ισα-ισα,είναι ρηχό λόγω κλειστής καμπίνας.
Θέλω να ακούσω PMC γιατί δεν έτυχε να ακούσω ποτέ..Ειναι όμως πιο ποιοτικό από το αβυσσαλεο μπασσο των PMC μου.Απο 5,25" που διαθέτουν,ακούγονται άνετα οι διαφορές.
Ίσως συγχέεις την έκταση με το σώμα η με κάτι άλλο.Τα 46 hz των ATC θα παραμείνουν 46 hz ο,τι κι αν κάνεις.Χα !!!
Στήσε τα καλά, φτιάξε και τον χώρο σου κατάλληλα και έλα να μου πεις μετά....
Την Άρτεμη που έχει 2 6,5" (και bass reflex) την στέλνουν για τσάι ....ασχικκξ
Στον ίδιο χώρο, με τους ίδιους ενισχυτές κλπ...
Θέλω να ακούσω PMC γιατί δεν έτυχε να ακούσω ποτέ..
Μα,δεν εχεις αναφερει πως δεν ασχολείσαι άλλο;Παραδείγματα για χάριν συζήτησης έφερα.
Δεν συγκρινω τίποτα, παρά μόνο στο σύστημα μου,στο χώρο μου και με τα αυτιά μου .
Σας διαβάζω όλους με προσοχή και σεβασμό στις απόψεις σας.
Απλα... θέλω αυτό που διαβάζω, να το ακούω κιόλας,για να αποφασίζω αν αξίζει η εκταμίευση![]()
Κανένας δεν με βάζει σε κανένα λούκι.Ίσως συγχέεις την έκταση με το σώμα η με κάτι άλλο.Τα 46 hz των ATC θα παραμείνουν 46 hz ο,τι κι αν κάνεις.
Δεν θ' ακούσεις PMC.Θ' ακούσεις ένα σύστημα που περιλαμβάνει PMC στο απεριποιητο σαλόνι μου.
Μα,δεν εχεις αναφερει πως δεν ασχολείσαι άλλο;
Δεν πιστεύω να σε βάλαμε στο "λούκι" ξανά;
Ξέρεις ότι η ATC είναι πολύ φειδωλή στα specs της...Ίσως συγχέεις την έκταση με το σώμα η με κάτι άλλο.Τα 46 hz των ATC θα παραμείνουν 46 hz ο,τι κι αν κάνεις.
Μια γεύση θα την πάρω όπως και να έχει..Δεν θ' ακούσεις PMC.Θ' ακούσεις ένα σύστημα που περιλαμβάνει PMC στο απεριποιητο σαλόνι μου.
Ο Μιχάλης πάντα είναι στο λούκι απλά δεν το παραδέχεται...Μα,δεν εχεις αναφερει πως δεν ασχολείσαι άλλο;
Δεν πιστεύω να σε βάλαμε στο "λούκι" ξανά;
Επειδή τα τρίδρομα PMC σου έχουν καταλήξει σε φίλο ο οποίος τυγχάνει να έχει και το ίδιο μοντελο ATC με αυτό του Βλαδιμηρου,έχω ιδίαν αποψιν.Ο φίλος έχει υποσχεθεί να μου πουλήσει τα Ob1i οταν θα τα βαρεθεί,ελα όμως που δεν τα βαριέται!Για pmc δεν ξερω εν τέλει. Παλιά βέβαια αυτα που ειχα, αλλα απο το διάδρομο ακούς καλό μπασο και βαθύ χαμηλό αλλα με υψηλή παραμόρφωση- θολούρα μέχρι και πάνω απο midbass συχνότητες. Στο τριδρομο, για να το στρώσουν αυτο έβαλαν πολύ "γρηγορη" μοναδα μπάσου και χάνεται το oomph. Και μιλάμε και για τις 10αρες μονάδες τους. Κατα τα αλλα, ελάχιστη παραμόρφωση στις μεσαίες και πρίμα καθαρά και για παππούδες σαν κι εμάς. Και καλο bbc dip με όσα αρνητικά κουβαλάει. Ναι μεν...
Και γω ελπίζω να εκδηλώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό με το Τ8.. και να φροντίσεις να προλάβεις να κάνεις την σύγκριση το Σάββατο, γιατί την Κυριακή θα πεις ΑΝΤΙΟ στο υπάρχον σου.. αντίο που θα έλεγες από την Παρασκευή, αλλά θέλω και γω (όπως όλοι) να κάνεις την σύγκριση για να μάθουμε 2 πράγματα παραπάνω...![]()
![]()
Και βέβαια στο λούκι είμαι !Ο Μιχάλης πάντα είναι στο λούκι απλά δεν το παραδέχεται...
Κάνει βέβαια προσπάθειες να βγει αλλά δεν είναι και εύκολο....
Ουσιαστική βελτίωση άκουσες ;Και βέβαια στο λούκι είμαι !
Απόδειξη,ότι είμαι στο φόρουμ
Απλά δεν παθαίνω εμμονή,όπως παλιά.
Π.χ.
Αγόρασα καινούργιο switch για το Α6 ,που διάβασα ότι κάνει καλύτερη δουλειά από άλλα στον ήχο, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.