Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Ο F2 θα οδηγήσει οτιδήποτε σε bookshelf πάντως. Και το καλό είναι πως έτσι ανοίγεις και μελλοντικά σε αναβάθμιση. Μπορεί να παίξει και με δαπέδου ενώ γεφυρώνεται κι όλας αν θες να κάνεις άλλα κόλπα, και δίνει και την ισχύ η eversolo όταν είναι γεφυρωμένος και στα 4 ohm.

• Like
Reactions: Βασίλης Α.
Εδώ λίγο ξεκινούν τα προβλήματα με το waf, μιας και η σύζυγος μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει βάσεις στο καθιστικό, μιας και θα χαλάσει τον χαρακτήρα που θέλει στο σπίτι.

Εδώ λίγο ξεκινούν τα προβλήματα με το waf, μιας και η σύζυγος μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει βάσεις στο καθιστικό, μιας και θα χαλάσει τον χαρακτήρα που θέλει στο σπίτι.
Εμείς πάλι έχουμε αποφασίσει από κοινού πως η τηλεόραση χαλάει / αλλοιώνει τον χαρακτήρα του σπιτιού και την έχουμε καταχωνιάσει.
Νιώθω blessed που λεν και στο χωριό μου. :)

Ερώτηση από περιέργεια...

Όσοι έχετε το "νορμάλ" Α6 1ης γενιάς και του βάλατε το τροφοδοτικό του Πολωνού (PD Creative) , γιατί δεν αλλάζετε τον διακόπτη και το iec του με αυτό του εργοστασίου για να μην έχετε κενό στο σασί ;;;

@lefterakis katemakis

Λευτέρη, κάτι δεν ταιριάζει και δεν το έχεις κάνει ;;;;

Το κενό που εννοώ :

Screenshot_20260416-143202.png

Έτσι είναι το εργοστασιακό και έτσι μάλλον είναι και του Γάλλου που βρήκε τρόπο να προμηθευτεί το μονοκόμματο διακόπτη/iec

IMG_20260416_143447.jpg

Και το 1ης γενιάς ίδιο με το gen2 μου φαίνεται :

IMG-56cab4ac281050747428626da5b73e27-V.jpg

Ακόμα και αν δεν ταιριάζει η διάταξη των πινς δεν μπορεί να γίνει κάτι να προσαρμοστούν ;;;

Όσοι έχετε το "νορμάλ" Α6 1ης γενιάς και του βάλατε το τροφοδοτικό του Πολωνού (PD Creative) , γιατί δεν αλλάζετε τον διακόπτη και το iec του με αυτό του εργοστασίου για να μην έχετε κενό στο σασί ;;;

@lefterakis katemakis

Το κενό που εννοώ :

View attachment 270108

Έτσι είναι το εργοστασιακό και έτσι μάλλον είναι και του Γάλλου που βρήκε τρόπο να προμηθευτεί το μονοκόμματο διακόπτη/iec

View attachment 270109

View attachment 270110

Ακόμα και αν δεν ταιριάζει η διάταξη των πινς δεν μπορεί να γίνει κάτι να προσαρμοστούν ;;;
Το τροφοδοτικό του Πολωνού έχει αυτό το κενό αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου, αφού είναι πίσω δεν το βλέπω για να με χαλάει..😁
Το στοκ τροφοδοτικό δεν το πειράζω και η ιδέα σου να αλλάξουν τα βύσματα είναι σωστή και εύκολη..
Αν κρατήσω το Α6 και δεν το αλλάξω με κάτι άλλο θα φτιάξω ένα πλακάκι ώστε να μπορώ να του βάλω άλλο iec (Furutech) και με το νέο πλακάκι δεν θα αφήνει καθόλου κενό..
Απλά δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν με πειράζει το κενό..
Ούτως ή άλλως αν πουληθεί το Α6 μου θα το δώσω με στοκ τροφοδοτικό, του Πολωνού θα το κρατήσω για άλλα πρότζεκτ..

• Like
Reactions: vlad66

@lefterakis katemakis

Το κενό που εννοώ :

View attachment 270108

View attachment 270109

View attachment 270110

ουτε εγω το εκανα αν και εχω το μαστερ αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα στο σασι
Να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει αλλα και το ξεχασα κιολας οτι εχει τρυπα

Δε φοβάστε να μη μπαίνει σκόνη μέσα στο μηχάνημα και υγρασία από την τρύπα ;

ουτε εγω το εκανα αν και εχω το μαστερ αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα στο σασι
Να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει αλλα και το ξεχασα κιολας οτι εχει τρυπα
Τα σασί είναι ίδια..

Δε φοβάστε να μη μπαίνει σκόνη μέσα στο μηχάνημα και υγρασία από την τρύπα ;
Σκόνη μπαίνει και από τις γρίλιες αερισμού..
Και υγρασία..

Εξ' άλλου τι θα πάθει;

Δηλαδή όσα μηχανήματα έχουν γρίλιες αερισμού χαλάνε από υγρασία και σκόνη;

Αν τους κάνεις σωστή συντήρηση και καθαρισμό δεν χαλάνε ποτέ..