lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 1,557
Εγώ κοιτώ την ηχητική απόδοση, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν..Στη θέση σας δεν θα ασχολούμουν. Θα είχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω.
But that's just me.
Εγώ κοιτώ την ηχητική απόδοση, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν..Στη θέση σας δεν θα ασχολούμουν. Θα είχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω.
But that's just me.
Ποια παθητική ψύξη; Έχει γρίλιες, σηκώνει θερμοκρασίες το Α6..Κυρίως αυτό, αισθητικής δηλαδή. Το a6 έχει σχεδιασμό που χρησιμοποιεί παθητική ψύξη. Σε αυτούς τους σχεδιασμούς το design το εκμεταλλεύεται και το αποτέλεσμα είναι οιμοιομορφες επιφάνειες χωρίς κενά.
Ε, τώρα να έχεις κάτι τέτοιο και να έχει κενό που χωράει να μπει κατσαρίδα έτσι στο άσχετο, είναι κάπως...![]()
Στη θέση σας δεν θα ασχολούμουν. Θα είχα πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω.
But that's just me.
Δεν με χαλάει καθόλου το κενό..
Όπως είπα αν το κρατήσω υπάρχει λύση και χωρίς να επέμβω με τρύπημα στο σασί ώστε να καλυφθεί το κενό.
Πολύ ευαίσθητοι είσαστε με τα μηχανήματα..Τρύπημα στα σασί ;;;
Θες να πάθω τίποτα βραδιάτικα ;;;;;
Ποια παθητική ψύξη; Έχει γρίλιες, σηκώνει θερμοκρασίες το Α6..
Λίγο δύσκολο να με κάνεις βαπόρι..Έχασε η ΑΕΚ την πρόκριση και θέλω να κάνω βαπόρι τον Λευτέρη....
Ψάχνω και άλλα τέτοια μαραφέτια....
Εσένα δεν μπορώ , ποιός τολμάει να τσαντίσει τον Πρόεδρο ;;;![]()
Ο .... κλαίει που είναι το μοναδικό μοντέλο σε αυτό το χρώμα στο μέταλλο...
Τι θερμοκρασίες να σηκώσει το μαμά τροφοδοτικό; Αφού είναι ψοφίμι..Σιγά τις θερμοκρασίες που σηκώνει.. ούτε χλιαρό δεν είναι.. αλλά ναι, έχει γρίλιες στα πλαϊνά, όμορφες και διακριτικές.
Το ξέρεις ότι δεν κοιτάω το Τ8 του ..... γιατί δεν πιάνει μία μπροστά στο Α6 σε εμφάνιση...
Ειδικά το ασημί με την αντίθεση που κάνει (αλουμίνιο - μαύρη οθόνη) είναι άλλο πράγμα....
Ο .... κλαίει που είναι το μοναδικό μοντέλο σε αυτό το χρώμα στο μέταλλο...
Ναι το ξέρω..
Οκ, εσένα δεν μπορώ να σε κάνω βαπόρι, κάτσε να κάνω τον άλλον τότε...
View attachment 270163
Α γειά σου !!!
Ξεχνάς και τον 2χρωμο παλιό advance ;;;
Ο φωτισμός είναι από φακό led κατακόκκινο.. δεν μπορεί να τον απεικονίσει επαρκώς η κάμερα του κινητού.. ούτε στο ελάχιστο
View attachment 270164
Καλά θυμάσαι, μετά από πολύ παιχνίδι κατέληξα σε αυτό το χρώμα και σε αυτή την ένταση στο δακτυλίδι.Αν θυμάμαι καλά στο m.e. μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στο φωτεινό δαχτυλίδι. Σε βλέπω να παίζεις τώρα...![]()
Σήμερα κιόλας ήρθε νέο update και το πέρασα.. μάλιστα μέχρι να περάσει μου "γονάτισε" το οτεtv και έχασα το 3ο γκολ της ΑΕΚ , αλλά και αυτό της Ράγιο που μας πέταξε έξω.Εκτός κι αν το έβαλαν σε όλα με κάνα fw update, αυτό δεν το ξέρω, αλλά θα πρέπει και το led να έχει τέτοια δυνατότητα.
Είναι ψύξη όπως και να το κάνεις.. σίγουρα δεν είναι σοβαρή και απαραίτητη αλλιώς θα είχε γρίλιες στην πάνω μεριάΥ.Γ. οι γρίλιες δεν σημαίνουν ενεργή ψύξη...Εκτός κι αν έχει καμία υδρόψυξη μέσα, οπότε εκεί πάσο. Βάλτου ένα σωληνάκι να περνάει παραφλου από το κενό στο τροφοδοτικό...
![]()
Είναι ψύξη όπως και να το κάνεις.. σίγουρα δεν είναι σοβαρή και απαραίτητη αλλιώς θα είχε γρίλιες στην πάνω μεριά
Αν θυμάμαι καλά στο m.e. μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στο φωτεινό δαχτυλίδι. Σε βλέπω να παίζεις τώρα...![]()
Κυρίως την επιφάνεια χρησιμοποιεί για την ψύξη. Αφού ο κατασκευαστής ξέρει και το σχεδίασε έτσι ώστε να μην χρειάζεται μεγάλα ανοίγματα.
Αν ήταν ενισχυτής θα ήθελε ανοίγματα και πάνω για να εκμεταλλευτεί το convecting όσο καλύτερα γίνεται. Εδώ δεν χρειάζεται αφού το είδες κι εσύ, χλιαρό παραμένει.
Αλήθεια εκείνος ο Πολωνός τελικά σου απάντησε για το τροφοδοτικό; Γύρισε από τις διακοπές του Πάσχα των καθολικών και ορθοδόξων ή είπε να κολλήσει και κάνα Μπαϊράμι στο καπάκι;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.