Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Που είναι οι ανακρίβειες ;;;

Εγώ δεν είδα καμία ανακρίβεια , ενώ εσύ από την άλλη δεν απαντάς στο ερώτημα του Tzimisce :

Παίζει καλύτερα το Τ8 από το RPI με Gentoo ;;;
Ναι, θα παίζει καλύτερα το T8 από το RPI...
Ούτε εγώ είδα κάπου να γράφονται ανακρίβειες από τους συνομιλητές..
Που το είδε, δεν κατάλαβα...

Επίσης το Τ8, όπως και το Α10, μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο με είσοδο οπτικής ίνας.

Βέβαια έτσι πάνε χαμένες όλες οι συγκρίσεις με καλώδια ethernet, αν και είμαι σίγουρος ότι θα κυκλοφορούν και καλώδια οπτικής που "παίζουν καλύτερα". :D
Μην νομίζεις ότι η οπτική ίνα παίζει καλύτερα από τα Ethernet...😉

• Like
Reactions: leandros1967
Ξέχασες τις ευκολίες, την εγγύηση που χάνεις και το κόστος της εργασίας.

Τώρα για το σε ποιον πιάνουν τα χέρια του και σε ποιον όχι, δεν θα μπω σε τέτοια συζήτηση γιατί έχω δει πολλά.... .
Η τοποθέτηση είναι πανευκολη, τώρα για τις ευκολίες που λες είναι πολύ μικρής σημασίας σε σχέση με την ηχητική διαφορά που έχει το χεριασμενο master edition από το stock A8.
Εδώ λοιπόν είναι ένα βίντεο που δείχνει τόσο τη διαδικασία αλλαγής του τροφοδοτικού, όσο και τις ηχητικές διάφορες με το stock τροφοδοτικό ή με το γραμμικό στα Α6 και στα Α6 master edition gen1.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κι εδώ η σύγκριση των Α6 gen1 vs A6 master edition gen1 vs A8 χωρίς τα extra γραμμικά τροφοδοτικά.
Ακόμα κι έτσι, χωρίς το γραμμικό τροφοδοτικό το Α6master edition είναι καλύτερο σαν σκέτο streamer από το Α8, αφού δείτε και τα δύο βίντεο, φανταστείτε πόσο μεγαλώνει η διαφορά υπέρ του master edition gen1 με τη προσθήκη του γραμμικού τροφοδοτικού σε βάρος του Α8..
Εννοείται ότι με τη προσθήκη του γραμμικού τροφοδοτικού το A6 master edition ακόμα και σαν ολοκληρωμένο player, χωρίς τη χρήση κάποιου εξωτερικού dac είναι ποοολύ καλύτερο από το απλό Α8..

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν στις "ευκολίες" που έχει το Α8 σε σχέση με το Α6 master edition και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν παραπάνω για αυτές θυσιάζοντας και ένα σημαντικό επιπλέον χρηματικό ποσό αλλά και ένα εξίσου σημαντικό ηχητικό όφελος ας το κάνουν.
Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα δύο μοντέλα.

Last edited:
Θα σας πω μια ιστορία για το Α6ME...
Είχα αγοράσει εγώ το δικό μου Α6ΜΕ, το είχα "φτιάξει" και το άκουγα στο σπίτι μου...
Σαν Transport...
Κάποια στιγμή, αφού δεν το χρησιμοποιώ σαν Steamer/dac λέω δεν αγοράζω έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή να φτιάξω ένα δεύτερο σύστημα με πηγή το Α6 μου και ηχεία κάποιες ιδιοκατασκευές που έχω όπως και ένα ζεύγος Xanadu;...

Βρίσκω λοιπόν έναν Musical Fidelity A3.2 dual mono μεταχειρισμένο σε ένα μαγαζί, παίρνω τηλέφωνο και κλείνω ραντεβού να πάω να τον ακούσω..
Πάω στο μαγαζί, (δεν θα πω ποιο είναι, έχω και φωτογραφίες), τον έχουν στήσει τον Fidelity με ένα Α6ΜΕ και ηχεία τα ΚEF R3...
Κάθομαι που λέτε να ακούσω τον ενισχυτή και ξενερώνω από την ζωή μου...
Τα Kef πραγματικά δεν έπαιζαν..
Το Α6 δεν έπαιζε όπως θυμόμουν το δικό μου..
Ο ενισχυτής (δεν είχα εμπειρία από αυτόν συγκεκριμένα)...
Με τα πολλά λέω οκ, τον αγοράζω τον ενισχυτή γιατί ξέρω τις δυνατότητες του και τον είχαν χαντακωσει στο μαγαζί...
Ναι, πήρα το ρίσκο με την αγορά του, το ένστικτο μου όμως μου έλεγε να τον αγοράσω, ήμουν σίγουρος για αυτόν...

Πάω στο σπίτι που λέτε, του βάζω πάνω το Α6 μου, βάζω και τα Xanadu μου (τα οποία και αυτά έχουν φάει την περιποίηση μου), και παιδιά.. ακούω ένα υπέροχο άκουσμα για τα δεδομένα του setup...
Εντελώς καλύτερο αποτέλεσμα...

Τι θέλω να πω, προσοχή, δεν είναι όλα τα μηχανήματα άχρηστα, απλά τα μαγαζιά (όχι όλα) κάνουν λάθη..
Βάζουν τρικλοποδιά στον εαυτό τους...
Αν ήταν κάποιος που δεν είχε την δική μου εμπειρία και κρίση , είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγόραζε τον Fidelity ποτέ σε σχέση με αυτό που άκουσε..
Ήταν ένα setup κάποιου σημαντικού κόστους, και όταν εγώ το εστησα στο σπίτι έπαθα πλάκα, με πολύ μικρότερο κόστος έπαιξε σκάλες ανώτερα το setup...
Αυτά... Τώρα το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο σύστημα...

• Like
Reactions: leandros1967
Δεν συμφέρει καθόλου το T8 σε σχέση με το Α6 αν το θες μόνο σαν Transport..
Το παιχνίδι δεν παίζεται στα modes, ούτε στο Ι2s αν έχεις καλό εξωτερικό Dac..
Ειδικά σε εμένα που δουλεύω το φτιαγμένο Α6 ME εξωτερικά reclock και Dac φτιαγμένο αξίας 5000 ευρώ..

Δεν ξέρω τι έχεις κάνει στο Α6 και ούτε με ενδιαφέρει τι μπορεί να έχει κάνει οποιοσδήποτε σε μηχάνημά του. Το Τ8 είναι καλύτερο transport από το Α6 σε όλα τα επίπεδα, εφ όσον μιλάμε από το κουτί του. Απλά πράγματα.

Η τοποθέτηση είναι πανευκολη, τώρα για τις ευκολίες που λες είναι πολύ μικρής σημασίας σε σχέση με την ηχητική διαφορά που έχει το χεριασμενο master edition από το stock A8.
Εδώ λοιπόν είναι ένα βίντεο που δείχνει τόσο τη διαδικασία αλλαγής του τροφοδοτικού, όσο και τις ηχητικές διάφορες με το stock τροφοδοτικό ή με το γραμμικό στα Α6 και στα Α6 master edition gen1.

Κι εδώ η σύγκριση των Α6 gen1 vs A6 master edition gen1 vs A8 χωρίς τα extra γραμμικά τροφοδοτικά.
Ακόμα κι έτσι, χωρίς το γραμμικό τροφοδοτικό το Α6master edition είναι καλύτερο σαν σκέτο streamer από το Α8, αφού δείτε και τα δύο βίντεο, φανταστείτε πόσο μεγαλώνει η διαφορά υπέρ του master edition gen1 με τη προσθήκη του γραμμικού τροφοδοτικού σε βάρος του Α8..
Εννοείται ότι με τη προσθήκη του γραμμικού τροφοδοτικού το A6 master edition ακόμα και σαν ολοκληρωμένο player, χωρίς τη χρήση κάποιου εξωτερικού dac είναι ποοολύ καλύτερο από το απλό Α8..

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τώρα, αν κάποιοι επιμένουν στις "ευκολίες" που έχει το Α8 σε σχέση με το Α6 master edition και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν παραπάνω για αυτές θυσιάζοντας και ένα σημαντικό επιπλέον χρηματικό ποσό αλλά και ένα εξίσου σημαντικό ηχητικό όφελος ας το κάνουν.
Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα δύο μοντέλα.

Πανεύκολη ξεπανεύκολη δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ξέρεις ποια τροφοδοτικά κάνουν ποια δουλεια. Γιατί μέχρι στιγμής δεν ήξερες τι έχει το Α8 και τι το Τ8 και απ' ό,τι φαίνεται εξακολουθείς να μην το βλέπεις.

Πανεύκολη ξεπανεύκολη δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ξέρεις ποια τροφοδοτικά κάνουν ποια δουλεια.
Φυσικά και γνωρίζω ποιο τροφοδοτικό κάνει τι στο master edition gen1, κι επειδή το τροφοδοτικό που είχε ήταν όλο παλμικό, είναι απολύτως λογικό με το γραμμικό να βελτιώσει τόσο το τομέα του streamer, όσο και το DAC.
Σε ποιο σημείο διαφωνείτε??
Τώρα για τη τοποθέτηση αν κάποιος φοβάται ότι δε μπορεί μόνος του, με 10-15€ κάποιος τεχνικός θα το τοποθετήσει μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Δεν ξέρω τι έχεις κάνει στο Α6 και ούτε με ενδιαφέρει τι μπορεί να έχει κάνει οποιοσδήποτε σε μηχάνημά του. Το Τ8 είναι καλύτερο transport από το Α6 σε όλα τα επίπεδα, εφ όσον μιλάμε από το κουτί του. Απλά πράγματα.
Αν δεν σε ενδιαφέρει τι έχω κάνει στο Α6 και με τι κόστος, (που δεν φτάνει με τίποτα τα λεφτά του Τ8), μην λες μεγάλα λόγια..
Δεν έχει νόημα τι ενδιαφέρει εσένα αλλά έχει νόημα τι ενδιαφέρει τον μέσο καταναλωτή που πληρώνει ένα προϊόν...
Κάνε λίγο αυτοσυγκράτηση στον λόγο σου...
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αγοράσουν το Τ8, γιατί να μην πάρουν το Α6ΜΕ να κάνουν την δουλειά τους φθηνότερα;

Φυσικά και γνωρίζω ποιο τροφοδοτικό κάνει τι στο master edition gen1, κι επειδή το τροφοδοτικό που είχε ήταν όλο παλμικό, είναι απολύτως λογικό με το γραμμικό να βελτιώσει τόσο το τομέα του streamer, όσο και το DAC.
Σε ποιο σημείο διαφωνείτε??
Τώρα για τη τοποθέτηση αν κάποιος φοβάται ότι δε μπορεί μόνος του, με 10-15€ κάποιος τεχνικός θα το τοποθετήσει μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Το Τ8 σε σχέση με το Α8 έχει μεγαλύτερο γραμμικό τροφοδοτικό. Το Α8 έχει και διακοπτικό και γραμμικό. Μην τα ξαναγράφω.

Πανεύκολη ξεπανεύκολη δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ξέρεις ποια τροφοδοτικά κάνουν ποια δουλεια. Γιατί μέχρι στιγμής δεν ήξερες τι έχει το Α8 και τι το Τ8 και απ' ό,τι φαίνεται εξακολουθείς να μην το βλέπεις.
Ξέρω εγώ τι τροφοδοσίες έχουν όλα τα Eversolo που μιλάμε σαν τεχνικός...
Λοιπόν;

Αν δεν σε ενδιαφέρει τι έχω κάνει στο Α6 και με τι κόστος, (που δεν φτάνει με τίποτα τα λεφτά του Τ8), μην λες μεγάλα λόγια..
Δεν έχει νόημα τι ενδιαφέρει εσένα αλλά έχει νόημα τι ενδιαφέρει τον μέσο καταναλωτή που πληρώνει ένα προϊόν...
Κάνε λίγο αυτοσυγκράτηση στον λόγο σου...
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αγοράσουν το Τ8, γιατί να μην πάρουν το Α6ΜΕ να κάνουν την δουλειά τους φθηνότερα;

Βασικά ακόμα και ζαντολάστιχα με ζάντες από νίκελ να έβαζες, ποσώς θα με ενδιέφερε. Να στο πω πιο απλά: δεν με απασχολεί τι μπορεί να βελτιώσει κάποιος. Με απασχολεί όμως να μην γράφονται ανακρίβειες.

Βασικά ακόμα και ζαντολάστιχα με ζάντες από νίκελ να βάζετε, ποσώς θα με ενδιέφερε. Να στο πω πιο απλά: δεν με απασχολεί τι μπορεί να βελτιώσει κάποιος. Με απασχολεί όμως να μην γράφονται ανακρίβειες.
Όταν δεν μιλάς με τεχνικό λόγο δεν μπορείς να μιλάς, μάλλον εσύ λες ανακρίβεις..
Το ότι δεν γουστάρεις τον λόγο μου διότι δεν έχεις επιχειρήματα (διότι δεν γνωρίζεις τεχνικά πράγματα, ουτε τα υλικά που φορούν μέσα στα μηχανήματα δεν ξέρεις την ποιότητα τους η πως παίζουν στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα), μιλάς για ζαντολάστιχα κλπ...😁
Συνέχισε... Εχει ενδιαφέρον..
Θα σε παρακολουθώ...

Όταν δεν μιλάς με τεχνικό λόγο δεν μπορείς να μιλάς, μάλλον εσύ λες ανακρίβεις..
Το ότι δεν γουστάρεις τον λόγο μου διότι δεν έχεις επιχειρήματα (διότι δεν γνωρίζεις τεχνικά πράγματα, ουτε τα υλικά που φορούν μέσα στα μηχανήματα δεν ξέρεις την ποιότητα τους η πως παίζουν στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα), μιλάς για ζαντολάστιχα κλπ...😁
Συνέχισε... Εχει ενδιαφέρον..
Θα σε παρακολουθώ...

Όταν θα μιλάς μαζί μου το υφάκι θα το κόψεις.

Σου είπε κανείς ότι με ενδιαφέρει τι έχεις κάνει στο Α6 ή ό,τι άλλο;

Επίσης δεν με απασχολεί με τι όρους θα ήθελες να μιλάω εγώ. ΕΓΩ θα το αποφασίσω αυτό. Κατανοητόν;

Όταν θα μιλάς μαζί μου το υφάκι θα το κόψεις.

Σου είπε κανείς ότι με ενδιαφέρει τι έχεις κάνει στο Α6;

Επίσης δεν με απασχολεί με τι όρους θα ήθελες να μιλάω εγώ. ΕΓΩ θα το αποφασίσω αυτό. Κατανοητόν;
Δεν είσαι σε θέση να μου μιλάς με υφακι φίλε...
Τον τραμπουκισμο σου να τον κάνεις σε άλλα παιδάκια...
Να μάθεις να μην βγαίνεις εκτός εαυτού όταν σε στριμώχνει κάποιος σε τεχνικά θέματα... Άραξε... Το ΕΓΩ σου είναι πολύ πιο πάνω από τις γνώσεις σου, χαλάρωσε...

Το Τ8 σε σχέση με το Α8 έχει μεγαλύτερο γραμμικό τροφοδοτικό. Το Α8 έχει και διακοπτικό και γραμμικό. Μην τα ξαναγράφω.
Τόση ώρα τουλάχιστον οι δύο μας μιλάμε για το Α6 master edition vs A8, το T8 που κολλάει τώρα???
Για το master edition μίλαγα και το A8 , σωστά?

Δεν είσαι σε θέση να μου μιλάς με υφακι φίλε...
Τον τραμπουκισμο σου να τον κάνεις σε άλλα παιδάκια...
Να μάθεις να μην βγαίνεις εκτός εαυτού όταν σε στριμώχνει κάποιος σε τεχνικά θέματα... Άραξε... Το ΕΓΩ σου είναι πολύ πιο πάνω από τις γνώσεις σου, χαλάρωσε...

Δεν σου μιλάω με υφάκι αλλά για υφάκι και συγκεκριμένα το δικό σου. Το οποίο σε εμένα δεν φτουράει.

Το ποιους όρους θα χρησιμοποιώ, ξαναλέω ΕΓΩ θα το αποφασίσω, όχι εσύ. Αυτά να τα προτείνεις στους οικείους σου ή στους υποτακτικούς σου, σε εμένα δεν μπορείς να τα προτείνεις, πολλώ δε μάλλον να τα απαιτήσεις.

Δεν είμαι καθόλου εκτός εαυτού. Είμαι σε ωκεάνεια ηρεμία. Ποιον στρίμωξες; Εμένα; Που και πότε;

Τόση ώρα τουλάχιστον οι δύο μας μιλάμε για το Α6 master edition vs A8, το T8 που κολλάει τώρα???
Για το master edition μίλαγα και το A8 , σωστά?

Το Τ8 κολλάει στο ποιο είναι καλύτερο transport από το Α8 και όλο αυτό κολλάει στο ότι μεταξύ τους έχουν διαφορά στην τροφοδοσία. Από το εργοστάσιο.

Το τι βελτίωση μπορεί να κάνει ο κάθε ντιούης σε οποιοδήποτε μηχάνημα, μάλλον σε μπέρδεψε και μπέρδεψε την κουβέντα.