Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Μικρό bandwidth (για CD quality FLAC κάτω από 1Mbps) αλλά αν δεν μπορεί ούτε αυτό να δώσει ο πάροχος αξιόπιστα, ή αν κάνεις αυτά τα ακατανόμαστα που έγραψε ο Tzimisce, καλό είναι να υπάρχει ένας μηχανισμός να μπορείς να ακούσεις και μουσικούλα παράλληλα.
Αυτό το σηκωνει άνετα και vdsl για να μην πω adsl. Εκτός αν κατεβάζει κανά τέκνο από το άλλο δωμάτιο..... :ROFLMAO:

Αν η γραμμή σου δεν είναι ιδιαίτερα κακή θα έλεγα να "καρφώσεις" το Eversolo στη μέγιστη ποιότητα και βλέπουμε.

Αν δεν φτάσει να κάνει διακοπές, όλα καλά.

Αν κάνει διακοπές θα ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι ο "φαταούλας" στο δίκτυό σου ή αν έχει πρόβλημα η γραμμή σου.

Έχω προσέξει στιγμιαία διακοπή σε τραγούδι στο Tidal σε ώρες που η Σία δουλεύει.. άρα αν υπάρχει κάποιος "φαταούλας" αυτός είναι το pc της δουλειάς της.

Μικρό το κακό γιατί όταν δουλεύει η μουσική είναι σε ένταση ψιθύρου και γενικά σπάνια έχω μουσική αυτές τις ώρες.. τώρα με το Α6 και μένα σε άδεια δουλεύει υπερωρίες το σύστημα..

Η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη (μόλις 100άρα γραμμή με χαλκό)..

Τώρα έλεγξα ξανά την ταχύτητα στο Tidal και παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο.. δεν νομίζω να έχω πρόβλημα , ούτε τώρα ούτε στο μέλλον...

Θυσιάστηκα, έκανα την καρδιά μου πέτρα, έκλαψα και τελικά έδωσα την θέση μου στο Tidal, σε άλλον συμφορουμιτη.
Τελικά δεν είμαι τόσο audiophile, όσο νόμιζα.
Έμεινα με το ταπεινό ,πλην τίμιο Spotify
😁😁😁😁😁😁

Το έκανα τούμπανο κατόπιν οδηγιών σας και έβγαλα το μπελά του Tidal,από το κεφάλι μου.
Τωρα, το Spotify στο A6 σαν εσωτερική εφαρμογή δεν είναι είναι ακόμα κομπλέ.
Δεν δείχνει ότι παίζει lossless,ενώ παίζει και όταν πατάς πάνω στα ηχειακια σου δίνει επιλογή ""αυτό το τηλέφωνο"" , ""dmpA6 "" και κάτι άλλο περίεργο που ούτε ξέρω τι είναι.
Αν το βάλεις στην επιλογή τηλέφωνο παίζει lossless,αν το βάλεις στο Α6 ίσως παίζει αλλά γράφει ότι η ποιότητα είναι κανονική.
Σε μέτρηση στο ρούτερ σε αυτό το mode δείχνει ότι τραβάει δεδομένα για flac, αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το έχω να παίζει σαν τηλέφωνο.
Όταν παίζω με connect,στο κινητό μου το δείχνει σαν rg3655 και Α6.
Σαν Α6 δεν παίζει lossless, οπότε επιλέγω το rg3655 και (ελπίζω) είμαι ΟΚ.
Η λειτουργία που τα κάνει όλα ισωμα και πρέπει να την βγάλουμε off ,είναι στην αναπαραγωγή και όχι στην ποιότητα πολυμέσων.
Έβαλα και στο οff την λειτουργία που επιλέγει την ταχύτητα κατεβάσματος μιας και το έχω με ethernet και έχω την εντύπωση ότι έχω τελειώσει με τις ρυθμίσεις του Spotify στο Α6.
Αυτααααααα 😸

να και μερικές φώτο....

Attachments

• Screenshot_2025-11-18-19-05-18-638_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2025-11-18-19-05-18-638_com.spotify.music.jpg
    160.2 KB · Views: 14
  • Screenshot_2025-11-18-19-06-29-784_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2025-11-18-19-06-29-784_com.spotify.music.jpg
    198.8 KB · Views: 18
  • IMG_20251118_191431.jpg
    IMG_20251118_191431.jpg
    605 KB · Views: 21
  • IMG_20251118_191524.jpg
    IMG_20251118_191524.jpg
    581.8 KB · Views: 24
Θυσιάστηκα, έκανα την καρδιά μου πέτρα, έκλαψα και τελικά έδωσα την θέση μου στο Tidal, σε άλλον συμφορουμιτη.
Τελικά δεν είμαι τόσο audiophile, όσο νόμιζα.
Έμεινα με το ταπεινό ,πλην τίμιο Spotify
😁😁😁😁😁😁

Το έκανα τούμπανο κατόπιν οδηγιών σας και έβγαλα το μπελά του Tidal,από το κεφάλι μου.
Τωρα, το Spotify στο A6 σαν εσωτερική εφαρμογή δεν είναι είναι ακόμα κομπλέ.
Δεν δείχνει ότι παίζει lossless,ενώ παίζει και όταν πατάς πάνω στα ηχειακια σου δίνει επιλογή ""αυτό το τηλέφωνο"" , ""dmpA6 "" και κάτι άλλο περίεργο που ούτε ξέρω τι είναι.
Αν το βάλεις στην επιλογή τηλέφωνο παίζει lossless,αν το βάλεις στο Α6 ίσως παίζει αλλά γράφει ότι η ποιότητα είναι κανονική.
Σε μέτρηση στο ρούτερ σε αυτό το mode δείχνει ότι τραβάει δεδομένα για flac, αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το έχω να παίζει σαν τηλέφωνο.
Όταν παίζω με connect,στο κινητό μου το δείχνει σαν rg3655 και Α6.
Σαν Α6 δεν παίζει lossless, οπότε επιλέγω το rg3655 και (ελπίζω) είμαι ΟΚ.
Η λειτουργία που τα κάνει όλα ισωμα και πρέπει να την βγάλουμε off ,είναι στην αναπαραγωγή και όχι στην ποιότητα πολυμέσων.
Έβαλα και στο οff την λειτουργία που επιλέγει την ταχύτητα κατεβάσματος μιας και το έχω με ethernet και έχω την εντύπωση ότι έχω τελειώσει με τις ρυθμίσεις του Spotify στο Α6.
Αυτααααααα 😸

Κακώς δεν μπήκες στην ομάδα (*) του Tidal.

Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ σε άριστες εγγραφές , τόσο βλέπω ότι η διαφορά στην ποιότητα του ήχου τελικά ΔΕΝ είναι αμελητέα !

Άρα χλωμό το κόβω να παίζει Lossless το spoti και κακώς έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα στις πρώτες ώρες συμβίωσης με το Α6

Άσε που μαθαίνω την εφαρμογή και δεν μου σπάει τα νεύρα πια.. το ξέρεις ότι μετά την έκθεση (από την Δευτέρα δλδ) που σύνδεσα ξανά την συσκευή στο σπίτι , ΔΕΝ έχω βάλει να ακούσω ούτε 1' το spotify ;;;

(*) αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ακόμα μια θέση κενή...

Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ σε άριστες εγγραφές , τόσο βλέπω ότι η διαφορά στην ποιότητα του ήχου τελικά ΔΕΝ είναι αμελητέα !

Άρα χλωμό το κόβω να παίζει Lossless το spoti και κακώς έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα στις πρώτες ώρες συμβίωσης με το Α6

Άσε που μαθαίνω την εφαρμογή και δεν μου σπάει τα νεύρα πια.. το ξέρεις ότι μετά την έκθεση (από την Δευτέρα δλδ) που σύνδεσα ξανά την συσκευή στο σπίτι , ΔΕΝ έχω βάλει να ακούσω ούτε 1' το spotify ;;;

Εγώ γι' αυτό όταν βγήκε το lossless στο spotify πρότεινα σε πολλούς να μην εγκαταλείψουν το tidal πριν κάνουν τις δοκιμές τους. Εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη, ότι είναι καλύτερο.
Πάντως lossless με την τεχνική έννοια της δειγματοληψίας, είναι πλεον το spotify.

• Like
Reactions: vlad66

Μετά τόσα χρόνια,ακόμα να με καταλάβεις?
Η διαφορά στην ποιότητα μπορεί να υπάρχει μεν,δεν με πολύ απασχολεί δε.
Και ο Σπύρος που ξέρεις τι καλα μηχανήματα έχει ,γράφει για μικροδιαφορές .
Σιγά μην κάτσω να ξαναφτιάξω τις λίστες μου .
Το δοκίμασα τίποτα ιδιαίτερο δεν μου έκανε εντύπωση,δεν με βόλεψε το UI του,τέλος για μένα.
Και ξέρεις πολύ κάνα ότι δεν το έκανα για το αστείο αντίτιμο που κοστίζει.
Όταν θα σου δώσω τον σκληρό με τοπικά αρχεία,θα καταλάβεις τι εννοώ.
Δηλαδή θα ακούσω ένα (ίδιο) αρχείο από τον σκληρό,το ίδιο από Spotify,το ίδιο από Tidal ,για να ακούσω πιο παίζει καλύτερα και να θυμάμαι που το άκουσα ,για να το ακούσουν τα αδαμαντινα αυτιά μου.
Δεν τρώω καλύτερα ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας 😸
Ρε μουσική να ακούμε με αξιοπρέπεια....έχω πάψει να κυνηγάω την ουρά μου.😀

• Haha
Εγώ γι' αυτό όταν βγήκε το lossless στο spotify πρότεινα σε πολλούς να μην εγκαταλείψουν το tidal πριν κάνουν τις δοκιμές τους. Εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη, ότι είναι καλύτερο.
Πάντως lossless με την τεχνική έννοια της δειγματοληψίας, είναι πλεον το spotify.

Μάλλον η eversolo δεν έχει σκοπό να φτιάξει το app της στο spotify.. χεσμένο το έχει...

Μάλλον η eversolo δεν έχει σκοπό να φτιάξει το app της στο spotify.. χεσμένο το έχει...
Καλα τώρα.
Αφού σου έγραψα αναλυτικά πως παίζει lossless το Spotify .
Αν δεν το πειράξετε και έχεις κάνει και το κόλπο με την ενιαία ένταση (μέσα από το app του A6) μια χαρά είσαι.

Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να το κάνουν..
Αν όχι θα είναι φάουλ της Eversolo που σνομπαρει το Spotify lossless..
Η Wimm έκανε ενημέρωση αμέσως στα Streamer της, επίσης lossless παίζουν ακόμα και κάποια φθηνά Μedia player..
Ένας κατασκευαστής που σέβεται τους πελάτες του, οφείλει να ενημερώνει τις συσκευές του σε όλες τις πλατφόρμες..

• Like
Καλα τώρα.
Αφού σου έγραψα αναλυτικά πως παίζει lossless το Spotify .
Αν δεν το πειράξετε και έχεις κάνει και το κόλπο με την ενιαία ένταση (μέσα από το app του A6) μια χαρά είσαι.
Δεν έχω πειστεί ότι παίζει Lossless το Spotify

Τελευταία (ελπίζω) ερώτηση..

Το λεντ που ανάβει πίσω στο LAN είναι κίτρινο σε κάθε περίπτωση, ή κίτρινο γιατί κάτι δεν πάει καλά ;;;

IMG_20251118_210722.jpg

Τελευταία (ελπίζω) ερώτηση..

Το λεντ που ανάβει πίσω στο LAN είναι κίτρινο σε κάθε περίπτωση, ή κίτρινο γιατί κάτι δεν πάει καλά ;;;

View attachment 261160
Είναι ένδειξη ότι υπάρχει είναι εγκατεστημένη σύνδεση δικτύου.

Αποδεικνυω οτι παιζει, το γραφω και με... γραφετε!
Είναι ένδειξη ότι υπάρχει είναι εγκατεστημένη σύνδεση δικτύου.

Βρε σεις, λέω μήπως έπρεπε να ήταν πράσινο και όχι κίτρινο.

Με την έννοια ότι η ταχύτητα του ίντερνετ είναι οριακή;;

Άρα το Tidal έχει και ανώτερη δυνατότητα ;;

View attachment 261162

Εννοείται βρε συ.

Πάει μέχρι 192/24 με τα Hi-Res flac στο ΜΑΧ. Αν και απ' ό,τι έχω καταλάβει πολλά από αυτά προέρχονται από τα παλιά MQA, αλλά συνεχώς αντικαθίστανται από νέα.