Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Για σβήσε την συσκευή (τελείως) και άναψέ την μετά από 1-2 ώρες...
Θα περιμένω λίγο ακόμα,γιατί όπως γνωρίζεις,από το να κλείσω την συσκευή είναι καλύτερα να κάνω το ράλλυ Ντακάρ 😀

• Haha
Reactions: vlad66
Καλό βέβαια ….! Αλλά το tidal συνεχίζει να ακούγεται με μεγαλύτερο βάθος , πιο πολύ σώμα και πιο refined και με πολύ καλύτερο διαχωρισμό . Το Qobuz τα δίνει όλα στο διαχωρισμό αλλά χάνει σε σώμα . Ομως είναι λίγο πιο καθαρό από το tidal .
Δεν συμφωνώ στο ότι χάνει σε σώμα το Qobuz αλλά μάλλον είναι θέμα συστήματος..

Στα άλλα ναι, το tidal συνεχίζει να είναι λίγο καλύτερο από το spotify αλλά με μικρότερη διαφορά.. ίσως θέλει πιο προσεκτικό ψάξιμο στα τρακς...

• Like
Reactions: steadyshot
Πάει το rk3566... κακό ή καλό αυτό ;;;
Παντως νομιζω οτι με το rk3566 ο ηχος θα σου ακουγοτανε εμφανες πιο δυνατα"φουσκωμενος" ενω τωρα πιο σιγα στο ποτενσιομετρο που στην ουσια αυτη ειναι η τερμα ποιοτητα που μπορει να δωσει το spotify αν δεν κανω λαθος οπως το αντιλαμβανομαι στο δικο μου συστημα.

• Like
Δεν συμφωνώ στο ότι χάνει σε σώμα το Qobuz αλλά μάλλον είναι θέμα συστήματος..

Στα άλλα ναι, το tidal συνεχίζει να είναι λίγο καλύτερο από το spotify αλλά με μικρότερη διαφορά.. ίσως θέλει πιο προσεκτικό ψάξιμο στα τρακς...
Δεν ειναι οτι χανει σωμα το Qobuz αλλα οτι το tidal ειναι πιο ''φουσκωμενο''.

Παντως νομιζω οτι με το rk3566 ο ηχος θα σου ακουγοτανε εμφανες πιο δυνατα"φουσκωμενος" ενω τωρα πιο σιγα στο ποτενσιομετρο που στην ουσια αυτη ειναι η τερμα ποιοτητα που μπορει να δωσει το spotify αν δεν κανω λαθος οπως το αντιλαμβανομαι στο δικο μου συστημα.

Αυτό που πρόσεξα (δεν ξέρω αν κάνω λάθος, δεν το "πιστοποίησα" ακόμα), είναι ότι τώρα το λογότυπο του Spotify υπάρχει στην οθόνη του Α6 ενώ πριν δεν υπήρχε...

Και για να πάρεις την μέγιστη ποιότητα πρέπει να ξεκινήσεις την πλατφόρμα από εκεί και όχι από το κινητό..

Θα το δω τις επόμενες μέρες πιστεύω, (αν ασχοληθώ) , γιατί δεν με "καίει" ιδιαίτερα...

• Like
Reactions: LIMBONIC ART
Δεν ειναι οτι χανει σωμα το Qobuz αλλα οτι το tidal ειναι πιο ''φουσκωμενο''.
Δίκιο έχεις . Επισης τα πρίμα είναι πιο ευδιάκριτα στο Qobuz και αυτό δίνει μια άλλη τονικότητα στο άκουσμα πιο φωτεινή στο Qobuz . Το tidal είναι πιο dark

Υπήρχε στο δικό μου,αλλά όχι στην οθόνη streaming,αλλά στην οθόνη εφαρμογές.
Στο streaming ,έχει το connect.
Και στο δικό σου υπήρχε.

Δίκιο έχεις . Επισης τα πρίμα είναι πιο ευδιάκριτα στο Qobuz και αυτό δίνει μια άλλη τονικότητα στο άκουσμα πιο φωτεινή στο Qobuz . Το tidal είναι πιο dark

Σε σχέση με το Qobuz το Tidal έχει μια λεπτή "κουρτίνα" μπροστά του.. (ίσως όχι λεπτή αλλά κανονική)

Σε σχέση με το Qobuz το Tidal έχει μια λεπτή "κουρτίνα" μπροστά του.. (ίσως όχι λεπτή αλλά κανονική)
Δεν υπάρχει συζήτηση . Είναι αντικειμενικά καλύτερο το Qobuz . Απλώς είναι μετά και θεμα ταιριασματος στο σύστημα και αν σου αρέσουν τα πρίμα χαχα . Πάντως αν παίξεις tidal μέσω jplay γίνεται σχεδόν όσο διάφανο ειναι το Qobuz αλλά πάλι το Qobuz μέσω jplay ακούγεται λίγο πιο διαυγές. Επίσης το Qobuz ακούγεται πιο δυνατά! Αυτή την αίσθηση μου δίνει δε το μέτρησα όμως . Από περιέργεια αν θες μέτρησε το με την ίδια θέση στο ποντεσιομετρο του ενισχυτή

1000016942.jpg
Λοιπον παιδια εκει που λεει 23124RA7EO παιζει ηχος στο κινητο,εκει που λεει Αυτο το τηλέφωνο παιζει πιο δυνατα και "φουσκωμένα" και εκει που λεει DMP- A6(ACHERONTAS) παιζει πιο σιγα και καθαρα.

• Like
Ούτε σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση.
Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν, η εφαρμογή radio paradise έχει ποιότητα flac.
Τουλάχιστον έτσι δείχνει 😀

Attachments

• Screenshot_2026-02-03-22-39-32-474_com.eversolo.control.jpg
    Screenshot_2026-02-03-22-39-32-474_com.eversolo.control.jpg
    138.4 KB · Views: 10