Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Δικό μου νήμα είναι και αυτό.. αν ψάχνεις να βρεις κάτι στις "παρουσιάσεις.. κλπ" , δεν θα βρεις γιατί δεν υπάρχει... :LOL:

(y)

Εγώ πάντως δεν είμαι, εσύ και ο Λέανδρος φτιάξατε το σύστημα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα... :LOL:

Δεν γράφω τίποτα άλλο, τι να γράψω άλλωστε στο νήμα για το DMP-A6 ;;;

Το δικό σου με το φουλ γραμμικό τροφοδοτικό είναι μίλια μπροστά από το δικό μου που έχει το εργοστασιακό..

Για τα καλώδια γράψε στο ανάλογο νήμα.
Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ, μιλάω και εκ μέρους του Λέανδρου για την υπέροχη φιλοξενία που δέχτηκαμε στο σπίτι σου, είσαστε άψογοι οικοδεσπότες και πραγματικά ένιωσα πολύ άνετα σαν το σπίτι μου στον χώρο σου...
Επίσης παιδιά ο Βλαδίμηρος με άφησε να κάνω ότι θέλω στο σύστημα του, (δεν είναι εύκολο αυτό για έναν άνθρωπο που γνωρίζεις από κοντά πρώτη φορά), πραγματικά άψογος!!!

Για το Α6 στα είπαμε, πέταξε αυτό το τροφοδοτικό και πάρε γραμμικό..
Την διαφορά την ένιωσες, την ακούσεις, την είδες..
Ναι, είναι ένα σημαντικό κόστος με αυτό που σου δείξαμε από τον Γάλλο, αλλά όπως κατάλαβες αυτή η προσθήκη είναι μονόδρομος, γίνεται εντελώς άλλη πηγή!!!

Τον τελικό σου τον φτιάχνεις αργότερα...

Το σύστημα αν και στις τελευταίες αλλαγές που κάναμε με τις αλλαγές καλωδίων έδειξε τις δυνατότητες του, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό, έχει να πάρει πολύ ακόμα με κάποιες ακόμα αλλαγές που θα σου πρότεινα, αλλά δεν είναι της παρούσης τώρα .

Είναι αξιόλογο και στην παρούσα μορφή, και σου είπα ποτέ μου άρεσε πολύ όταν ακούγαμε.

Οτι θες, ξέρεις, εδώ είμαι..
Ρωτά με ότι θες..

• Like
Reactions: vlad66
Σήμερα στον Βλαδιμηρο πήγα το δικό μου Eversolo για να δούμε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους..
Του Βλαδίμηρου είναι το Α6 gen2 εντελώς μαμά..
Το δικό μου είναι το Α6 gen1 με αλλαγμένο γραμμικό τροφοδοτικό από την PD Creative και κάποιες αλλαγές από εμένα στον εσωτερικό κόσμο του Α6..
Για αυτόν τον εσωτερικό κόσμο στο Α6 σου θα πρέπει να μου μιλήσεις.... :LOL:

Στην αρχή ακούσαμε το σύστημα του όπως το ακούει καθημερινά ο Βλαδίμηρος..

Στην συνέχεια βάλαμε να ζεσταθεί το δικό μου, με δικά μου καλώδια ρεύματος και Ethernet..

Τα καλώδια ρεύματος που είχα μαζί μου ήταν ένα Eichmann (το απλό χωρίς φίλτρο), τερματισμενο με ακροδέκτες Viborg, 503G σουκο, 503R iec, ένας συνδυασμός που δουλεύει εξαιρετικά , (και ας μην συμφωνεί ο Παναγιώτης που μου είχε βάλει χέρι για αυτή την επιλογή ακροδεκτών), δεν ξέρει, δεν έχει ασχοληθεί, δεν πειράζει...
Για αυτό το τελευταίο "και ας μην συμφωνεί ο Παναγιώτης..... δεν ξέρει, δεν έχει ασχοληθεί...." , ξέρεις ποιός τα ακούει μετά ;;;; :LOL:

Το δεύτερο καλώδιο ρεύματος ήταν το Elecaudio 361B, ένα καλώδιο των 21 ευρώ το μέτρο τερματισμενο με τους ίδιους ακροδέκτες που ανέφερα παραπάνω..
Το Eichmann τοποθετήθηκε στο δικό μου Α6, καλώδιο Ethernet στην αρχή έβαλα το Neotech 3008... Στην συνέχεια έβαλα το Neotech 1008...

Για αυτή την κόντρα ας μιλήσει ο Βλαδίμηρος πρώτα..
Θύμισέ μου αν δοκιμάσαμε το wireworld κόντρα στα Neotech με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες γιατί έχασα λίγο την μπάλα...

Στην συνέχεια επειδή ο Βλαδίμηρος μου έλεγε ότι ο τελικός του δεν "ακούει" από καλώδια ρεύματος, (σύμφωνα με αυτά που έχει δοκιμάσει), του λέω κάτσε να βάλουμε και το Elecaudio πάνω στον τελικό να δούμε τι θα γίνει...😁
Το αποτέλεσμα ας το πει πρώτα ο Βλαδίμηρος...
Κοίτα.. παλιά δεν άκουγε χωρίς πλάκα.
Μετά από την τελική (?) βελτίωση στον προενισχυτή δεν είχα κάνει ανάλογη δοκιμή.
Εσύ με τον Λέανδρο είσασταν οι πρώτοι που κάνατε κάτι τέτοιο και ναι, ο τελικός "άκουσε" τις αλλαγές στα ρεύματος για τα καλά.

Αφού λοιπόν ακούσαμε κομμάτια που γνωρίζει καλά ο Bλαδιμηρος στο σύστημα του, δεν θα ξεχάσω την χαρά (και αυτό που μου έκανε εντύπωση), το ποσό γουστάρε το άκουσμα η Σία, η γυναίκα του Bλαδιμηρου, την είδα να κλείνει τα μάτια της και να απολαμβάνει παρά πολύ αυτό που άκουγε όσων ώρα ακούγαμε προσεκτικά...
Η Σία είναι σοβαρή Hiendαρου, μπράβο της!!!
Ο Βλαδίμηρος μου ανέφερε ότι το σύστημα του δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ έτσι, το άκουσμα ήταν πραγματικά πολύ καλό για τα δεδομένα της δοκιμής...
Πραγματικά ισχύει !

Στη συνέχεια μου λέει να βάλουμε το δικό του Eversolo με τα δικά μου καλώδια..
Ας πει πρώτα ο Βλαδίμηρος τι άκουσε...
Όπως είπα και πριν, το δικό μου Α6 σε σχέση με το δικό σου είναι για κλωτσιές....

Τελευταία δοκιμή και αφού είχα ξεστησει το Eversolo μου και τα καλώδια μου, ασχολήθηκαμε με τα καλώδια ρεύματος που είχε ο Βλαδίμηρος...
Καταλήξαμε με το YYaudio στον τελικό του, πολύ καλύτερο παντού από το Belden που είχε πάνω στον τελικό, (και τσάμπα αν αναλογιστεί το κόστος του καλωδίου), και στο Eversolo ένα άλλο καλώδιο που του είχε δώσει ένα μέλος εδώ στο forum, (συγνώμη που ξέχασα το όνομα του)...
Ο AUDIOLYTIC είναι και το καλώδιο μου το έκανε δώρο.
Πάνο, σε ευχαριστώ και από εδώ !

Με αυτά τα δύο καλώδια στις συγκεκριμένες θέσεις το σύστημα του Βλαδίμηρου έπαιξε μια χαρά, σε σχέση με τα προηγούμενα καλώδια ρεύματος που είχε...
(y)

Τα υπόλοιπα στην συνέχεια, σε ποιο νήμα να γράψω δεν ξέρω...
Όπου θες , ότι θες.... :LOL:

Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ, μιλάω και εκ μέρους του Λέανδρου για την υπέροχη φιλοξενία που δέχτηκαμε στο σπίτι σου, είσαστε άψογοι οικοδεσπότες και πραγματικά ένιωσα πολύ άνετα σαν το σπίτι μου στον χώρο σου...
Επίσης παιδιά ο Βλαδίμηρος με άφησε να κάνω ότι θέλω στο σύστημα του, (δεν είναι εύκολο αυτό για έναν άνθρωπο που γνωρίζεις από κοντά πρώτη φορά), πραγματικά άψογος!!!

Για το Α6 στα είπαμε, πέταξε αυτό το τροφοδοτικό και πάρε γραμμικό..
Την διαφορά την ένιωσες, την ακούσεις, την είδες..
Ναι, είναι ένα σημαντικό κόστος με αυτό που σου δείξαμε από τον Γάλλο, αλλά όπως κατάλαβες αυτή η προσθήκη είναι μονόδρομος, γίνεται εντελώς άλλη πηγή!!!

Τον τελικό σου τον φτιάχνεις αργότερα...

Το σύστημα αν και στις τελευταίες αλλαγές που κάναμε με τις αλλαγές καλωδίων έδειξε τις δυνατότητες του, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό, έχει να πάρει πολύ ακόμα με κάποιες ακόμα αλλαγές που θα σου πρότεινα, αλλά δεν είναι της παρούσης τώρα .

Είναι αξιόλογο και στην παρούσα μορφή, και σου είπα ποτέ μου άρεσε πολύ όταν ακούγαμε.

Οτι θες, ξέρεις, εδώ είμαι..
Ρωτά με ότι θες..

Κάνε μου μια τελευταία χάρη (που λέει ο λόγος "τελευταία"), ψάξε για τροφοδοτικό που να ταιριάζει στο δικό μου Α6 που είναι λίγο διαφορετικό ..

Αν κατάλαβα καλά το τροφοδοτικό του Πολωνού δεν μπαίνει ;;
Μήπως έχει βγάλει έκδοση για το Master Edition gen2 ;;;

Αυτός ο Γάλλος είναι πανάκριβος γμτ.....

Για αυτό το τελευταίο "και ας μην συμφωνεί ο Παναγιώτης..... δεν ξέρει, δεν έχει ασχοληθεί...." , ξέρεις ποιός τα ακούει μετά ;;;; :LOL:

Θύμισέ μου αν δοκιμάσαμε το wireworld κόντρα στα Neotech με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες γιατί έχασα λίγο την μπάλα...

Μετά από την τελική (?) βελτίωση στον προενισχυτή δεν είχα κάνει ανάλογη δοκιμή.
Εσύ με τον Λέανδρο είσασταν οι πρώτοι που κάνατε κάτι τέτοιο και ναι, ο τελικός "άκουσε" τις αλλαγές στα ρεύματος για τα καλά.

Πραγματικά ισχύει !

Όπως είπα και πριν, το δικό μου Α6 σε σχέση με το δικό σου είναι για κλωτσιές....

(y)

Ο εσωτερικός κόσμος του δικού μου Eversolo είναι πολύ "εσωτερικός", είναι κάποια πειράματα τα οποία έχω κάνει μόνο στο δικό μου, το θέμα είναι ότι πέτυχαν..😁
Και αυτό ακούγεται ξεκάθαρα...

Δεν κάναμε άμεση σύγκριση των Ethernet καλωδίων Neotech, Wireworld.. στο ίδιο μηχάνημα, με τα ίδια καλώδια ρεύματος..
Στην τελευταία δοκιμή που είχαμε το δικό σου Eversolo με τα δικά μου καλώδια, το ακούσαμε προσεκτικά και μετά μου είπες να βγάλω το Neotech και το Eichmann και βάλαμε τα δικά σου, το Wireworld και το ρεύμα του Audiolytic..

Δεν έχει ελπίδα το Wireworld σε άμεση κόντρα με το 1008..
Και το θέμα είναι ότι το 1008 είναι πιο φθηνό σε τιμές λιανικής...
Είναι κορυφαίο καλώδιο Ethernet...
Προς Θεού, όχι ότι το Wireworld δεν είναι αξιόλογο, μια χαρά έπαιξε σε κάποια φάση, αλλά όχι σαν το Neotech...

Κάνε μου μια τελευταία χάρη (που λέει ο λόγος "τελευταία"), ψάξε για τροφοδοτικό που να ταιριάζει στο δικό μου Α6 που είναι λίγο διαφορετικό ..

Αν κατάλαβα καλά το τροφοδοτικό του Πολωνού δεν μπαίνει ;;
Μήπως έχει βγάλει έκδοση για το Master Edition gen2 ;;;

Αυτός ο Γάλλος είναι πανάκριβος γμτ.....
Θα το ψάξω και θα τα πούμε, μπορείς να στείλεις και ένα mail στον Πολωνό να τον ρωτήσεις για το Gen2, εγώ είμαι σίγουρος ότι μπαίνει εκατό τοις εκατό το δικό μου στο δικό σου..

Δεν είναι ακριβός ο Γάλλος, είναι καλό το τροφοδοτικό που δίνει..
Έχουν ανέβει όλα τώρα με τους πολέμους που γίνονται γύρω γύρω, και θα ανέβουν κι'αλλο υποψιάζομαι...

• Sad
Ο εσωτερικός κόσμος του δικού μου Eversolo είναι πολύ "εσωτερικός", είναι κάποια πειράματα τα οποία έχω κάνει μόνο στο δικό μου, το θέμα είναι ότι πέτυχαν..😁
Και αυτό ακούγεται ξεκάθαρα...
Άρα αν κρατήσεις αυτόν τον κόσμο μόνο για σένα (θεμιτό φυσικά), το αποτέλεσμα με την αλλαγή του τροφοδοτικού στο δικό μου δεν θα είναι το ίδιο... σωστά ;;;

Δεν κάναμε άμεση σύγκριση των Ethernet καλωδίων Neotech, Wireworld.. στο ίδιο μηχάνημα, με τα ίδια καλώδια ρεύματος..
Άρα δεν έχω ξεκουτιάνει ακόμα, τουλάχιστον όχι τελείως... :LOL:

Στην τελευταία δοκιμή που είχαμε το δικό σου Eversolo με τα δικά μου καλώδια, το ακούσαμε προσεκτικά και μετά μου είπες να βγάλω το Neotech και το Eichmann και βάλαμε τα δικά σου, το Wireworld και το ρεύμα του Audiolytic..
(y)

Δεν έχει ελπίδα το Wireworld σε άμεση κόντρα με το 1008..
Και το θέμα είναι ότι το 1008 είναι πιο φθηνό σε τιμές λιανικής...
Είναι κορυφαίο καλώδιο Ethernet...
Προς Θεού, όχι ότι το Wireworld δεν είναι αξιόλογο, μια χαρά έπαιξε σε κάποια φάση, αλλά όχι σαν το Neotech...
Απορώ πως δεν έχεις δοκιμάσει Viablue, Sommer ή κάτι ανάλογο...
Περιμένεις από μένα ;;; :ROFLMAO:

Πραγματικά ισχύει !

(y)

Δεν υπάρχει μηχάνημα που να μην ακούει σε καλώδια ρεύματος, ακόμα και αυτά με πολύ μικρή κατανάλωση την "ακούν" στις αλλαγές καλωδίων..

Είδες πόσο σημαντική διαφορά κάνει μια σωστή τροφοδοσία...
Αν βάλεις και στο Ρούτερ και στο Switch γραμμικά, θα πάθεις πλάκα...
Όπως ανέφερα το σύστημα σου έχει αρκετές δυνατότητες και παίρνει πολύ ακόμα...
Ακούς το 70 τοις εκατό τώρα...
Και οι αλλαγές που θα έκανα εγώ σε διάφορα σημεία στο σύστημα σου δεν ξεπερνούν τα 1000 ευρώ...
Μην τρομάζεις για το ποσό που αναφέρω, κάποιοι άλλοι Hiendaδες θα έδιναν πάνω από 3 χιλιάρικα (μιλάμε για το Setup σου πάντα) για να φθάσουν τον ήχο που θα έφτιαχνα εγώ στο Setup σου με ένα χιλιαρικακι..😉
Ναι, είναι σημαντικό ποσό, όμως μπορεί να γίνει σταδιακά ώστε να το απολαύσετε περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα.

• Like
Άρα αν κρατήσεις αυτόν τον κόσμο μόνο για σένα (θεμιτό φυσικά), το αποτέλεσμα με την αλλαγή του τροφοδοτικού στο δικό μου δεν θα είναι το ίδιο... σωστά ;;;

Άρα δεν έχω ξεκουτιάνει ακόμα, τουλάχιστον όχι τελείως... :LOL:

(y)

Απορώ πως δεν έχεις δοκιμάσει Viablue, Sommer ή κάτι ανάλογο...
Περιμένεις από μένα ;;; :ROFLMAO:
Αν αλλάξεις τροφοδοτικό στο δικό σου Α6 θα αποκτήσεις το 85 τοις εκατό του ήχου του δικού μου...
Το υπόλοιπο 15 ώστε να φτάσουμε το 100% δεν είναι τόσο σημαντικό για εσένα..
Μην κοιτάς εμένα που θέλω να τερματίζω μέχρι 100% τα μηχανήματα μου, εγώ δεν συμβιβάζομαι εύκολα, το κυνηγάω πολύ το θέμα..😉

Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο όπως τα Sommer, Viablue κλπ γιατί δεν έτυχε..
Περίμενα πρώτα να δοκιμάσω το Nexans που αρέσει σε εσάς και αν δεν μου κάνει θα ψάχτω αργότερα για κάτι καλύτερο..

Αν αλλάξεις τροφοδοτικό στο δικό σου Α6 θα αποκτήσεις το 85 τοις εκατό του ήχου του δικού μου...
15% είναι μεγάλη διαφορά για να την αγνοήσω.
Πιστεύεις ότι το Τ8 για παράδειγμα έχει μεγαλύτερη διαφορά από το Α6 ;;;
Δύσκολο κατά την γνώμη μου...

Το υπόλοιπο 15 ώστε να φτάσουμε το 100% δεν είναι τόσο σημαντικό για εσένα..
Ε τώρα... , βάζεις φωτιά και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια... :LOL:

Μην κοιτάς εμένα που θέλω να τερματίζω μέχρι 100% τα μηχανήματα μου, εγώ δεν συμβιβάζομαι εύκολα, το κυνηγάω πολύ το θέμα..😉
Ενώ εγώ βλέπεις να κάθομαι ήσυχος ;; :ROFLMAO:

Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο όπως τα Sommer, Viablue κλπ γιατί δεν έτυχε..
Περίμενα πρώτα να δοκιμάσω το Nexans που αρέσει σε εσάς και αν δεν μου κάνει θα ψάχτω αργότερα για κάτι καλύτερο..
Χμ.... θα την κάνω μου φαίνεται την κίνηση να δοκιμάσω κάτι από αυτά..
Έτσι για το γαμώτο...

Έφτιαξε ο Tzimisce Viablue με telegartner αλλά δεν μου το έχει φέρει εδώ για δοκιμή, άσε που είναι 3μετρο και γω θέλω 1 μέτρο..

Το nexans φυσικά δεν μπορεί να σταθεί δίπλα του.. το wireworld όμως ;;;