lefterakis katemakis
AVClub Enthusiast
- 20 October 2025
- 1,154
Θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ, μιλάω και εκ μέρους του Λέανδρου για την υπέροχη φιλοξενία που δέχτηκαμε στο σπίτι σου, είσαστε άψογοι οικοδεσπότες και πραγματικά ένιωσα πολύ άνετα σαν το σπίτι μου στον χώρο σου...Δικό μου νήμα είναι και αυτό.. αν ψάχνεις να βρεις κάτι στις "παρουσιάσεις.. κλπ" , δεν θα βρεις γιατί δεν υπάρχει...
Εγώ πάντως δεν είμαι, εσύ και ο Λέανδρος φτιάξατε το σύστημα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα...
Δεν γράφω τίποτα άλλο, τι να γράψω άλλωστε στο νήμα για το DMP-A6 ;;;
Το δικό σου με το φουλ γραμμικό τροφοδοτικό είναι μίλια μπροστά από το δικό μου που έχει το εργοστασιακό..
Για τα καλώδια γράψε στο ανάλογο νήμα.
Επίσης παιδιά ο Βλαδίμηρος με άφησε να κάνω ότι θέλω στο σύστημα του, (δεν είναι εύκολο αυτό για έναν άνθρωπο που γνωρίζεις από κοντά πρώτη φορά), πραγματικά άψογος!!!
Για το Α6 στα είπαμε, πέταξε αυτό το τροφοδοτικό και πάρε γραμμικό..
Την διαφορά την ένιωσες, την ακούσεις, την είδες..
Ναι, είναι ένα σημαντικό κόστος με αυτό που σου δείξαμε από τον Γάλλο, αλλά όπως κατάλαβες αυτή η προσθήκη είναι μονόδρομος, γίνεται εντελώς άλλη πηγή!!!
Τον τελικό σου τον φτιάχνεις αργότερα...
Το σύστημα αν και στις τελευταίες αλλαγές που κάναμε με τις αλλαγές καλωδίων έδειξε τις δυνατότητες του, φάνηκε ξεκάθαρα αυτό, έχει να πάρει πολύ ακόμα με κάποιες ακόμα αλλαγές που θα σου πρότεινα, αλλά δεν είναι της παρούσης τώρα .
Είναι αξιόλογο και στην παρούσα μορφή, και σου είπα ποτέ μου άρεσε πολύ όταν ακούγαμε.
Οτι θες, ξέρεις, εδώ είμαι..
Ρωτά με ότι θες..