Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Γιατί θέλεις έξτρα λεφτά για ντακ, ενώ με του Α6 μπορεί να βολευτείς σε μεγάλο βαθμό- κι ανάλογα με το λοιπό συστημα
Μα είπες ότι με ένα έξτρα ντακ η απόδοση του βελτιώνεται τα μάλα.
Οπότε έχεις ένα έξοδο επί πλέον,αφού δεν θα χρειάζεται το ντακ του.
Τες πάντων ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με το πορτοφόλι του .
Εγώ βολευτικα με το Α6 έτσι όπως είναι και το χρησιμοποιώ σαν ελβετικό σουγιά.
Προ,στριμερ,ντακ, ράδιο και να παίζει και τα σιντακια μου.

• Like
Reactions: bujinkan
Μα είπες ότι με ένα έξτρα ντακ η απόδοση του βελτιώνεται τα μάλα.
Οπότε έχεις ένα έξοδο επί πλέον,αφού δεν θα χρειάζεται το ντακ του.
Τες πάντων ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με το πορτοφόλι του .
Εγώ βολευτικα με το Α6 έτσι όπως είναι και το χρησιμοποιώ σαν ελβετικό σουγιά.
Προ,στριμερ,ντακ, ράδιο και να παίζει και τα σιντακια μου.
Μιχάλη δεν είναι θέμα πορτοφολιου..
Είναι θέμα απαιτήσεων.
Εσύ ήθελες μια συσκευή όλα σε ένα, εγώ πχ ήθελα ένα Transport για Streaming..
Είχα/εχω καλό dac και από προχθές πήρα και ένα άλλο R2R..
Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω ξεχωριστές συσκευές για Streaming, αρχεία (PC) κλπ..
Δεν θέλω μια συσκευή και να Streamαρει και να παίζει τα τοπικά αρχεία μου..
Θέλω όλα να έχουν ξεχωριστές τροφοδοσίες κλπ..
Αυτό είναι στην λοξά του κάθε χρήστη και επίσης όταν ψάχνεις κάποιες απαιτήσεις στον ήχο ώστε να έχεις πιο σωστά αποτελέσματα "λειτουργείς" αλλιώς..

Αυτό είναι στην λοξά του κάθε χρήστη και επίσης όταν ψάχνεις κάποιες απαιτήσεις στον ήχο ώστε να έχεις πιο σωστά αποτελέσματα "λειτουργείς" αλλιώς..
Λευτέρη,η απορία μου ήταν στην επισήμανση του φίλου μας Βαγγέλη, ότι το Α6 με εξωτερικό dac παίζει πολύ καλύτερα.
Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί να πάρεις ένα στριμερ που έχει ήδη ντακ,εφόσον θα χρησιμοποιήσεις ένα εξωτερικό.
Για μένα είναι τζάμπα έξοδο η αγορά του Α6 .
Παίρνεις ένα σκέτο στριμερ που έχει ότι και το Α6( σε streaming ,radio κλπ)και εφόσον θα του βάλεις άλλο ντακ,θεωρώ ότι θα το συνδέσεις στο σύστημα σου χωρίς να έχεις ανάγκη του προενισχυτη του.
Που είναι το λάθος στο σκεπτικό μου?

Λευτέρη,η απορία μου ήταν στην επισήμανση του φίλου μας Βαγγέλη, ότι το Α6 με εξωτερικό dac παίζει πολύ καλύτερα.
Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί να πάρεις ένα στριμερ που έχει ήδη ντακ,εφόσον θα χρησιμοποιήσεις ένα εξωτερικό.
Για μένα είναι τζάμπα έξοδο η αγορά του Α6 .
Παίρνεις ένα σκέτο στριμερ που έχει ότι και το Α6( σε streaming ,radio κλπ)και εφόσον θα του βάλεις άλλο ντακ,θεωρώ ότι θα το συνδέσεις στο σύστημα σου χωρίς να έχεις ανάγκη του προενισχυτη του.
Που είναι το λάθος στο σκεπτικό μου?
Μιχάλη μου δεν λέω ότι είναι λάθος το σκεπτικό σου, σωστό είναι..
Σκέψου όμως, ποιο Streamer (σκέτο) στο κόστος του Α6 υπάρχει που να είναι με όμορφο σασί, να έχει αυτή την οθόνη (άσχετο αν δεν την χρησιμοποιώ εγώ), να είναι ένα ωραίο Streamer με τις λειτουργίες του Α6 (δεν μιλώ για το dac/pre του) , να έχει άψογη εφαρμογή όπως αυτό κλπ..
Κανονικά η Eversolo έπρεπε να είχε ένα σκέτο Streamer όπως το Α6 (σε νορμάλ κόστος για να χτυπήσει τους "άλλους") χωρίς τα υπόλοιπα περιττά που έχει μέσα του Α6 και μια καλή αξιόπιστη τροφοδοσία..
Θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμί, άσχετα αν έχουν βγάλει το Τ8 που όμως λίγο κόστους κάποιοι δεν μπορούν να το πάρουν..

Φυσικά αν δεν θες οθόνες κλπ, που είναι περιττές σε ένα Streamer Τransport πας στο Fosi Streamer (χωρίς dac) παρέα με το νέο γραμμικό τροφοδοτικό που έβγαλαν και σκιζει σαν πακέτο με λογικό κόστος..

• Like
Reactions: superfly
Μήπως δεν πούλησε το Α6 σε όλες τις εκδόσεις του σαν ζεστό ψωμί ;;
Ναι, αλλά μπορούσε να έχει μεγαλύτερη επιτυχία αν είχε αξιοπιστία στο τροφοδοτικό, το Α6 το πήρε και κόσμος που είχε "καλό" εξωτερικό dac εκτός από αυτούς που το πήραν σαν ολοκληρωμένο προϊόν..
Όταν η Wiim έβγαλε το Ultra έχασε σε πωλήσεις το Α6, τώρα που έχουν μπει και άλλοι παίχτες στην κατηγορία του δεν έχει τις πωλήσεις του τότε..

Ναι, αλλά μπορούσε να έχει μεγαλύτερη επιτυχία αν είχε αξιοπιστία στο τροφοδοτικό, το Α6 το πήρε και κόσμος που είχε "καλό" εξωτερικό dac εκτός από αυτούς που το πήραν σαν ολοκληρωμένο προϊόν..
Όταν η Wiim έβγαλε το Ultra έχασε σε πωλήσεις το Α6, τώρα που έχουν μπει και άλλοι παίχτες στην κατηγορία του δεν έχει τις πωλήσεις του τότε..

Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα , γι΄αυτό έγραψα "πούλησε" και όχι "πουλάει"

Αν το έχεις ήδη αγοράσει οκ.
Μιλάω για καινούργια αγορά....τότε πας σε άλλους παίκτες 😄