Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δεν παίρνεις eversolo, ούτε το Τ8 ;;

Ποιές είναι οι καλύτερες λύσεις στον καταναλωτή ;;
Δεν παίρνω ούτε το Τ8 διότι και αυτό θέλει άλλη τροφοδοσία η οποία έχει γύρω στα 500 ευρώ με μεταφορικά, άρα πάμε ψηλά σε πόσον, εκεί οι επιλογές Τransport αλλάζουν σε άλλες λύσεις πιο καθαρές καταστάσεις και πάντα ανάλογα τι θες να πάρεις/φτιάξεις σύμφωνα με τις ηχητικές και οικονομικές απαιτήσεις σου..

Εγω όταν πήρα το A6 gen1 Master Edition ήθελα να αντικαταστήσω ένα Wimm pro που είχα σαν Transport διότι το Α6 είχε Usb έξοδο ώστε να επωφεληθεί το dac μου καλύτερα με εξωτερικά clock κλπ..
Επίσης ήθελα δύο λειτουργίες από το A6, η μια σαν Τransport και η άλλη σαν ολοκληρωμένο Streamer dac ώστε να παίζει σαν κύρια πηγή και σε δεύτερο σύστημα που υπάρχει στον χώρο μου..
Η απόδοση όμως του Α6 σαν ολοκληρωμένη Πηγή για το δεύτερο σύστημα δεν με ικανοποίησε και έτσι μπήκα στη διαδικασία να αγοράσω άλλο εξωτερικό DAC για αυτή τη δουλειά..
Τώρα κατέληξα να έχω δύο ανεξάρτητες ψηφιακές Πηγές είτε για το ένα σύστημα είτε για το άλλο..
Η και για το ένα το "μεγάλο" σύστημα..
Επισης ήθελα να έχω και ένα R2R και τώρα είμαι κομπλέ..😉

Καλο και το Holo, θα ήταν μέσα στις επιλογές..
Μέλος που το έχει με απέτρεψε(ειδικά εμένα)από την αγορά του λόγω εφαρμογής(που πας ρε Καραπαναγιώτη; )
Δεν είμαι εγώ για τέτοιο σπορ κι ας είναι πιο φθηνό από το T8.

Δεν παίρνω ούτε το Τ8 διότι και αυτό θέλει άλλη τροφοδοσία η οποία έχει γύρω στα 500 ευρώ με μεταφορικά, άρα πάμε ψηλά σε πόσον, εκεί οι επιλογές Τransport αλλάζουν σε άλλες λύσεις πιο καθαρές καταστάσεις και πάντα ανάλογα τι θες να πάρεις/φτιάξεις σύμφωνα με τις ηχητικές και οικονομικές απαιτήσεις σου..

Εγω όταν πήρα το A6 gen1 Master Edition ήθελα να αντικαταστήσω ένα Wimm pro που είχα σαν Transport διότι το Α6 είχε Usb έξοδο ώστε να επωφεληθεί το dac μου καλύτερα με εξωτερικά clock κλπ..
Επίσης ήθελα δύο λειτουργίες από το A6, η μια σαν Τransport και η άλλη σαν ολοκληρωμένο Streamer dac ώστε να παίζει σαν κύρια πηγή και σε δεύτερο σύστημα που υπάρχει στον χώρο μου..
Η απόδοση όμως του Α6 σαν ολοκληρωμένη Πηγή για το δεύτερο σύστημα δεν με ικανοποίησε και έτσι μπήκα στη διαδικασία να αγοράσω άλλο εξωτερικό DAC για αυτή τη δουλειά..
Τώρα κατέληξα να έχω δύο ανεξάρτητες ψηφιακές Πηγές είτε για το ένα σύστημα είτε για το άλλο..
Επισης ήθελα να έχω και ένα R2R και τώρα είμαι κομπλέ..😉

Δεν απάντησες στην ερώτηση..

Ξανά λοιπόν..

Ποιο streamer είναι καλύτερο του Τ8 στα λεφτά του ;;

Καλο και το Holo, θα ήταν μέσα στις επιλογές..

Τώρα κάτι κάνουμε..

Τι άλλο εκτός του Holo που κάποτε ήταν πολύ φτηνό και ξαφνικά ακρίβυνε ;;
(και δεν έχει οθόνη...)

Μέλος που το έχει με απέτρεψε(ειδικά εμένα)από την αγορά του λόγω εφαρμογής(που πας ρε Καραπαναγιώτη; )

Ένα ένα μας τα λες και συ...

Μέλος που το έχει με απέτρεψε(ειδικά εμένα)από την αγορά του λόγω εφαρμογής(που πας ρε Καραπαναγιώτη ;)
Κοίτα, τα Eversolo και τα Wimm έχουν άψογη εφαρμογή, όπως και τα Fosi που είναι αρκετά pure και φθηνά..
Πάντως εγώ κατέληξα (μιλάω πάντα για τα δικά μου setup) ότι τα τοπικά αρχεία μου μέσω ενός PC που φτιάχνω παίζω αρκετά καλύτερα από το Streaming, στο Streaming ακούμε ότι μας πασάρουν και αυτό δεν μου αρέσει..
Επίσης έχω πολύ μουσική και μέσο (PC Audiophile) που φτιάχνω διότι δεν έχω τελειώσει ακόμα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν εξαρτομαι από το ίντερνετ κλπ ώστε να ακούω μουσική..
(Πολύ βασικό αυτό για εμένα)..

Ένα ένα μας τα λες και συ...
Πρώτον,έχασες και πιάσε δουλειά με το Thorens.
Δεύτερον,έχω φθάσει δύο φορές στο τσακ για να παρω το Holo(την δεύτερη φορά μεταχειρισμενο).Αν όμως το έπαιρνα,εννοείται πως θα το μετετρεπα από Red σε Green.
Ήθελα και ασύρματη σύνδεση την οποία δεν "σηκώνει".

Δεν απάντησες στην ερώτηση..

Ξανά λοιπόν..

Ποιο streamer είναι καλύτερο του Τ8 στα λεφτά του ;;

Τώρα κάτι κάνουμε..

Τι άλλο εκτός του Holo που κάποτε ήταν πολύ φτηνό και ξαφνικά ακρίβυνε ;;
(και δεν έχει οθόνη...)
Δεν έχω ακούσει όλα τα pure Streamer μέχρι τα λεφτά που έχει το T8 ώστε να μπορώ να σου πω ότι το τάδε γ@μαει...
Το Fosi με το καλό γραμμικό τροφοδοτικό που έχει η εταιρία είναι ένα προϊόν που χτυπάει το Τ8 σε ήχο..
Και σαν σύνολο είναι τσάμπα σε τιμή..
Νομίζεις ότι τα Eversolo παίζουν μουσική;
Σορυ αλλά έχω αντίθετη γνώμη αν και κάτοχος αυτού, (και μάλιστα αρκετά πειραγμενου προς την σωστή κατεύθυνση)..
Μην βγαίνουμε όμως εκτός θέματος..

Δεν έχω ακούσει όλα τα pure Streamer μέχρι τα λεφτά που έχει το T8 ώστε να μπορώ να σου πω ότι το τάδε γ@μαει...
(y)

Το Fosi με το καλό γραμμικό τροφοδοτικό που έχει η εταιρία είναι ένα προϊόν που χτυπάει το Τ8 σε ήχο..
Και σαν σύνολο είναι τσάμπα σε τιμή..
2 φορές που είδα το Fosi αλλά και άλλες συσκευές τους δεν ξετρελάθηκα από την κατασκευή.. όχι για τα χρήματα που κοστίζουν , αλλά με απόλυτα κριτήρια.
Σαφώς και για τα χρήματα που ζητάνε είναι μια χαρά η ποιότητα κατασκευής, αλλά έχω καλομάθει με το (τα) eversolo που στον τομέα δεν έχουν αντίπαλο.

Νομίζεις ότι τα Eversolo παίζουν μουσική;
Ναι

Σορυ αλλά έχω αντίθετη γνώμη αν και κάτοχος αυτού, (και μάλιστα αρκετά πειραγμενου προς την σωστή κατεύθυνση)..
Μην βγαίνουμε όμως εκτός θέματος..
Δεν είμαστε εκτός θέματος , εκτός τον Παναγιώτη που θέλει να με ξεπουπουλιάσει με το Thorens...

Επισης ήθελα να έχω και ένα R2R και τώρα είμαι κομπλέ..
ελα να σου δωσω με δοκιμη το fiio s15 :cool:
Και το δοκιμάζεις και έτσι και γιουβέτσι και σαν transport και αυτόνομο με το akm dac

Last edited:
(y)

2 φορές που είδα το Fosi αλλά και άλλες συσκευές τους δεν ξετρελάθηκα από την κατασκευή.. όχι για τα χρήματα που κοστίζουν , αλλά με απόλυτα κριτήρια.
Σαφώς και για τα χρήματα που ζητάνε είναι μια χαρά η ποιότητα κατασκευής, αλλά έχω καλομάθει με το (τα) eversolo που στον τομέα δεν έχουν αντίπαλο.

Ναι

Δεν είμαστε εκτός θέματος , εκτός τον Παναγιώτη που θέλει να με ξεπουπουλιάσει με το Thorens...
Ο Παναγιώτης θέλει πικάπ, κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό..😁

• Haha
Reactions: vlad66
ελα να σου δωσω με δοκιμη το fiio s15 :cool:
Και το δοκιμάζεις και έτσι και γιουβέτσι και σαν transport και αυτόνομο με το akm dac

Τι εννοείς ..με αλλά στριμερ ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τι το έχεις συγκρίνει και πιστεύεις ότι είναι πολύ καλό, (που δεν αμφιβάλω για την απόδοση του), σε ρωτώ διότι μου λες ότι θα ακούσω κάτι καλό, σε σχέση με τι, με το Α6 μου ας πούμε για παράδειγμα; Σαν Transport; Σαν ολοκληρωμένο Streamer/dac;

Με τι το έχεις συγκρίνει και πιστεύεις ότι είναι πολύ καλό, (που δεν αμφιβάλω για την απόδοση του), σε ρωτώ διότι μου λες ότι θα ακούσω κάτι καλό, σε σχέση με τι, με το Α6 μου ας πούμε για παράδειγμα; Σαν Transport; Σαν ολοκληρωμένο Streamer/dac;
προσωπικα το εχω συγκρινει με wiim ultra μονο και με το denon dnp2000 που εχω τωρα.
Τωρα σε σχεση με το δικο σου θα ακουσεις αλλαγη λογο αλλου dac ess 9038 αν δεν κανω λαθος το δικο σου ,AK4191 + AK4499EX to fiio.
Tωρα αν στα δικα σου γουστα σου αρεσει περισσοτερο η λιγοτερο μονο εσυ θα ξερεις

Στα δικα μου θελω ηταν πανω απο το wiim αρκετα , αλλα προσωπικα το denon μου αρεσει λιιιγγοοο πιο πολυ. Ελαχιστα ομως.Θεωρω πολυ καλη την υλοποιηση του s15 και με πληθωρα συνδεσεων για καθε γουστο

προσωπικα το εχω συγκρινει με wiim ultra μονο και με το denon dnp2000 που εχω τωρα.
Τωρα σε σχεση με το δικο σου θα ακουσεις αλλαγη λογο αλλου dac ess 9038 αν δεν κανω λαθος το δικο σου ,AK4191 + AK4499EX to fiio.
Tωρα αν στα δικα σου γουστα σου αρεσει περισσοτερο η λιγοτερο μονο εσυ θα ξερεις
Σωστά, βέβαια το Α6 μου δουλεύει μόνο ως Transport, άρα η σύγκριση είναι S15 vs A6 σαν Transport, δεν ξέρω τι ηχητική διαφορά θα είχαν..
Σαν dac ναι το S15 θα είναι καλύτερο ή να το θέσω αλλιώς "διαφορετικό" σε άκουσμα από το Α6..
Στην εξίσωση δεν μπορώ να βάλω τα άλλα μου dac διότι ανήκουν σε άλλη ηχητική κατηγορία από τα Streamer μας, (Α6-S15)

Στα δικα μου θελω ηταν πανω απο το wiim αρκετα , αλλα προσωπικα το denon μου αρεσει λιιιγγοοο πιο πολυ. Ελαχιστα ομως.Θεωρω πολυ καλη την υλοποιηση του s15 και με πληθωρα συνδεσεων για καθε γουστο
Φυσικά, το S15 φαίνεται ενδιαφέρον μηχάνημα..