Everything Everywhere All At Once

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    21
Μόλις τώρα διάβασα δήλωση του Spielberg που με άλλο τρόπο λέει το ίδιο που γράφω παραπάνω.

"Το The Dark Knight του Christopher Nolan. Αυτή η ταινία θα είχε σίγουρα αποσπάσει μια υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας αν έβγαινε σήμερα."

Ατυχές το παράδειγμα γιατί αυτή η ταινία πολύ κακώς δεν απέσπασε υποψηφιότητα τότε (ή και το βραβείο). Και, αν κατάλαβα καλά, νομίζω ότι το πνεύμα που το είπε ήταν όχι ειρωνικό αλλά όπως το λέω εγώ.

Φυσικά και δεν το είπε ειρωνικά.
Το είπε από την σκοπιά ενός δημιουργού που πάντα επιθυμούσε να δει αυτήν την κατηγορία ταινιών σε υποψηφιότητα καλύτερης ταινίας ( και γιατί όχι, να κερδίζει) πράγμα που δεν γίνεται σχεδόν ποτέ.
Ο Spielberg το έχει ζήσει αρκετές φορές αυτό στη πορεία του με πολυ καλύτερες ταινίες από αυτή του τοπικ αλλα και του Νόλαν που αναφέρει.
Το Dark night ναι μεν είναι μια καλή ταινία δράσης αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να διεκδικήσει μια τέτοια θέση στα βραβεία και ορθά δεν της δόθηκε.
Σήμερα όμως θα της ήταν πολυ εύκολο.

Last edited:
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος. Τη βρήκα απλά διασκεδαστικη και την ξέχασα αμέσως, δεν έχω πλέον την παραμικρή ιδέα περί τίνος επρόκειτο, θυμάμαι μόνο τη Michelle Yeo να κάνει κάτι καρατιες.

• Haha
Reactions: toupia
Κάπου στο 40λεπτο τσέκαρα να δω πόση ώρα έχει ακόμα. Όταν είδα ότι απομένει 1 ωρα και 40 λεπτα, το σταμάτησα δίχως 2η σκέψη.

• Haha
Του πεταματου δεν ειναι οπως γραφει ο Στελιος διπλα , απο δημιουργικη φαντασια τα παει πολυ καλα, φιλοσοφει οχι μονο επιφανειακα ,εχει εκπληκτικο μονταζ και ωραιες χορογραφιες δρασης ,αλλα αρχιζει να πλατιαζει καποια στιγμη γινεται κουραστικο και εν τελει προβλεψιμο.

• Like
Βλέπω πάντως ότι όλοι συμφωνούν στο «κουραστικό»….
Παίζει να είναι η μόνη ταινία/σειρά που όλοι όσοι γράφουμε συμφωνούμε ότι η ταινία απλά δεν!!

• Haha
Παίζει να είναι η μόνη ταινία/σειρά που όλοι όσοι γράφουμε συμφωνούμε ότι η ταινία απλά δεν!!
Τωρα όμως με ιντριγκαρεις να τη δω… :ROFLMAO:

Τωρα όμως με ιντριγκαρεις να τη δω… :ROFLMAO:
Καλά δες την για να έχεις άποψη, άλλα μην γκρινιάξεις μετα ότι έχασες 2,5 ώρες από την ζωή σου!!χαχα

Υ.Γ. Δεν βλέπεις επανάληψη στον Ant1 κανένα επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης?? Πιο καλά θα περάσεις!!!χαχα

• Haha
Reactions: spcav and toupia
Την ειχα δει οταν βγηκε 21 Μαιου και ειχα γραψει το παρακατω. Απλα ταινιαρα.

Σεναριογραφικη και σκηνοθετικη πανδαισια που ομοια της εχουμε να δουμε πολλα χρονια. Κανει το multiverse της Marvel να μοιαζει με σεναριο 5χρονου. Ενα τρομερο ταξιδι στα παντα και παντου. Mind blowing οσο δεν παει και προφανως δεν λειπει και λιγο σατιρισμος σε αυτο που βλεπουμε ωστε να ελαφρυνει λιγο το κλιμα. Τρομερες σεκανς μαχης αρκετα ευφανταστες και οσο δεν παει παραξενη σε πολλα σημεια. Μεγαλα νοηματα σε ενα ταξιδι υπερθεαματος με μολις 25 εκατομμυρια budget εφτιαξαν την καλυτερη και πιο ουσιωδη ταινια της τελευταιας δεκαετιας. Επειδη σιγουρα θα σας φανει παραξενη δωστε της χρονο και αφεθειτε σε αυτο που βλεπετε μιας και ολα θα συνδυαστουν αριστοτεχνικα. Δεν ξερω αν μπορω να βαλω κατι λιγοτερο απο 10/10

Καθισα να την δω και άντεξα μια ώρα.
Τι πατάτα είναι αυτή και τις έδωσαν και 12 υποψηφιότητες στα όσκαρ.

Διαβάζω τα σχόλια και ψιλο απορώ. Μου φάνηκε εξαιρετική η ταινία και προς το τέλος πολύ συγκινητική.

Και εγώ κάπως απορώ γιατι συνήθως ταιριάζουν τα γούστα μας στις ταινίες και συμφωνώ αρκετά σε όσα γράφεις όπως και σε αυτά που γράφει ο king.
Παρόλα αυτά με την συγκεκριμένη ταινία απλώς πέρασα την ωρα μου.
Σήμερα δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από αυτήν.

Ξεκινήσαμε να τη βλέπουμε 3 άτομα... Μετά το 10λεπτο (και πολύ λέω...) και ανά 5 λεπτά χάναμε τον ένα θεατή....

Στο 20λεπτο, το κλείσαμε κοινή συναινέσει.. Και χαρούμενοι!

Βαθμολογία δεν θα βάλω, αφού τελικα δεν την είδαμε την ταινία....

Ψήφισα "κακή", και με βάση αυτά που είχα διαβάσει πριν ξεκινήσω τη ταινία, (ότι έπαιζε για όσκαρ, ότι ήταν ταινιάρα , και διάφορα άλλα τέτοια) νόμιζα ότι θα ήμουν ο μόνος, αλλά είδα με χαρά.....60% !!!

Της έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία αλλά δεν την πάλεψα.

Μιλαμε για πολλά ναρκωτικά, όχι αστεία.

Την σταμάτησα 40 λεπτά πριν το τέλος (και μετά από 2 3 υπνους στο ενδιάμεσο / κάθε φορά που ξυπνούσα έλεγα να της δώσω μια ακόμη ευκαιρία / ναι ξέρω, μαζοχισμό το λένε).

Αν ήταν μια ώρα μικρότερη, τουλαχιστον θα ειχα δει (από περιέργεια) το φιναλε.

• Haha
Reactions: billpeppas
Παρασυρμένος από το 94% και 86% στο Rotten και από τα 7 Όσκαρ που κέρδισε είπα να τη δω.

Big mistake.

Το πρώτο μισάωρο προς 45λεπτο ήταν ενδιαφέρον, αλλά μετά χάθηκε η μπάλα.. Ακραία κουραστικό, ανούσιο, επαναλαμβανόμενο χωρίς λόγο, χωρίς ουσία εν τέλει (περνάει σημαντικά νοήματα επιπέδου 12χρονου), γενικά πολύ χάλι και πεταμένος χρόνος.

Τρελή κατάντια η Ακαδημία εδώ και πολλά χρόνια. Κανένας λόγος ύπαρξης των όσκαρ πια.

Και από την Ακαδημία το περιμένεις. Το πραγματικά παράδοξο είναι το audience score στο Rotten. Πάει η αξιοπιστία και αυτού.

Περιττό να πω ότι ψήφισα κακό.