Εξαγωγή αρχείων από HD Recorder

macgyvergr

Established Member
17 January 2007
231
Υπάρχει τρόπος να εξαχθούν τα αρχεία από τον σκληρο δίσκο ένος Sony DVD-HD recorder με κάποιο ψηφιακό τρόπο? (οχι αναλογικά με scart και χωρίς να κάψεις ενα κάρο dvd)

Υπάρχει κάποιο dvd-hd recorder που να υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων από τον εσωτερικό σκληρό σε εξωτερικό μέσο? (πχ flash, usb hdd)

1. Υπάρχει τρόπος να εξαχθούν τα αρχεία από τον σκληρο δίσκο ένος Sony DVD-HD recorder με κάποιο ψηφιακό τρόπο? (οχι αναλογικά με scart και χωρίς να κάψεις ενα κάρο dvd)

2. Υπάρχει κάποιο dvd-hd recorder που να υποστηρίζει τη μεταφορά αρχείων από τον εσωτερικό σκληρό σε εξωτερικό μέσο? (πχ flash, usb hdd)

επανέρχομαι αφού δεν βλέπω μέλλον....
στο 1. Μπορούμε να βγάλουμε τον σκληρό και να το συνδέσουμε σε pc?
Απο αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα λόγω κρυπτογράφησης δεν γίνεται. Εϊναι έτσι?

Αλήθεια αν στο φανταστικό μας dvd-hd recorder χαλάσει το dvd τότε πρακτικά
δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για να εξάγουμε τα αρχεία απο τον hd παρά να το επισκευάσουμε? (και φανταζομαι οτι η επισκευή θα είναι ακριβή ε?)

Τεχνολογία ε!!!

Εγω φίλε μου ακολούθησα τον ασφαλή τρόπο εγγραφής ως εικόνα σε dvd και στην συνέχεια επειδή ήθελα μόνο το ηχητικό μέρος με το αντίστοιχο πρόγραμμα στο pc το πήρα.
Δεν γνωρίζω σε αυτό που ρωτάς εαν υπάρχει τρόπος και ποιός...λογικά θα πρέπει να υπάρχει.

Re: Απάντηση: Εξαγωγή αρχείων από HD Recorder

Εγω φίλε μου ακολούθησα τον ασφαλή τρόπο εγγραφής ως εικόνα σε dvd και στην συνέχεια επειδή ήθελα μόνο το ηχητικό μέρος με το αντίστοιχο πρόγραμμα στο pc το πήρα.
Δεν γνωρίζω σε αυτό που ρωτάς εαν υπάρχει τρόπος και ποιός...λογικά θα πρέπει να υπάρχει.
Με ποιό πρόγραμμα κάνατε audio extraction του δίσκου DVD από το PC? :chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξαγωγή αρχείων από HD Recorder

Με ποιό πρόγραμμα κάνατε audio extraction του δίσκου DVD από το PC? :chinscratch:

Εχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα του είδους και κατέληξα στο παρακάτω.
Πάρα πολύ εύκολο και κάνεις σχεδόν τα πάντα πολύ γρήγορα και αξιόπιστα.Δουλεύει άψογα και με Windows 7.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα...
http://www.hd-dvd-ripper.net/dvd-ripper.html

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξαγωγή αρχείων από HD Recorder

Εχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα του είδους και κατέληξα στο παρακάτω.
Πάρα πολύ εύκολο και κάνεις σχεδόν τα πάντα πολύ γρήγορα και αξιόπιστα.Δουλεύει άψογα και με Windows 7.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα...
http://www.hd-dvd-ripper.net/dvd-ripper.html[/FONT]

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! :smile:
Πάει καιρός που έχω ν' ασχοληθώ με Software, που αφορά την εικόνα...

Μιά ερώτηση ακόμα, αν δεν είναι κόπος, μιας και το έχετε χρησιμοποιήσει. Το DVD Ripper λειτουργεί, ακριβώς όπως το παλιό καλό DVD Decrypter;

Ή μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πρώτα ένα πρόγραμμα σαν το DVD Decrypter ή παρόμοιο και μετά να χρησιμοποιήσουμε το DVD Ripper, ώστε να εκμεταλλευθούμε τα διάφορα "καλούδια" που προσφέρει;:chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξαγωγή αρχείων από HD Recorder

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! :smile:
Πάει καιρός που έχω ν' ασχοληθώ με Software, που αφορά την εικόνα...

Μιά ερώτηση ακόμα, αν δεν είναι κόπος, μιας και το έχετε χρησιμοποιήσει. Το DVD Ripper λειτουργεί, ακριβώς όπως το παλιό καλό DVD Decrypter;

Ή μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πρώτα ένα πρόγραμμα σαν το DVD Decrypter ή παρόμοιο και μετά να χρησιμοποιήσουμε το DVD Ripper, ώστε να εκμεταλλευθούμε τα διάφορα "καλούδια" που προσφέρει;:chinscratch:

Στην διαδικασία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Decrypter και σαν αποτέλεσμα είναι σκάλες ανώτερο.
Το dvd ripper το χρησιμοποιείτε απευθείας μόνο του και δεν χρειάζεται απολύτως καμία προεργασία πριν.Μπορείτε να έχετε κάθε μία απο τις λειτουργίες του χωρίς κάποιο επιπλέον προγραμμα πριν η μετά.