Εξαγωγή τραγουδιών από το ipod στο pc

17 June 2006
25,415
Αθήνα
Σίγουρα θα υπάρχει κρυμμένη απάντηση μεσα στα τόσα θέματα, αλλά επειδή δεν το βρήκα σαν επικεφαλίδα θέματος, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε με ποιό πρόγραμμα βγάζετε τα τραγούδια από το ipod στο pc.

Βρήκα κάτι στο google, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το κάνουν σωστά και δεν είμαι για install-uninstall....

Thanks in advance :worshippy:

Με το nero7 ή (...νεότερο) πάντως, μιά χαρά γίνεται.

(Make audio CD - add files ...τα βλέπει κανονικά από την βιβλιοθήκη που αποθηκεύονται π.χ Τα έγγραφά μου/Η μουσική μου/ iTunes/Tunes Music) -bye-

Last edited:
Νομίζω η λύση είναι, συνδέεις το ipod του επισκέπτη στο πισί σου, και μετά τα παίρνεις και τα σέρνεις στο δικό σου...

δεν γίνεται?
Να το δοκιμάσω με το δικό μου και της κόρης μου....

Με μια απο τις πανω εφαρμογές τα κατεβάζεις σε όποιο pc θες.
Απλά δεν έχω pc για να δοκιμάσω και να προτείνω μια συγκεκριμένη.
Μπορείς να την έχεις και μέσα στο iPod για κάθε ανάγκη (μικρές είναι έτσι και αλλιώς).

Κάποιο καλό πρόγραμμα είναι το cucosoft, όπωσ και το PQ DVD
νομίζω όμως ότι πρέπει να πληρώσεις και στα δύο

βέβαια μπορείς να βρεις στο ιντερνετ δωρεάν πολύ καλά

κάποιο άλλο καλό είναι και το copy ipod

na e;isai kal;a

Μου φερε γνωστός μου ένα ipod που είχε μέσα τραγούδια μερικά αγορασμένα από το itunes store.
Τα πέρασα στο pc μου μια χαρά με το ipodcopy και τα έκανα import στο itunes library.

Το θέμα είναι ότι με το sync για να τα περάσω στο δικό μου ipod, αυτά που είναι αγορασμένα δεν μου τα περνάει και βλέπω στο get info ότι είναι protected με το account αυτού που τα αγόρασε.

Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν unprotect τα συγκεκριμένα τραγούδια;

Ψαξε για ενα προγραμμα με ονομα Music Rescue. Ειναι για ipod αλλα νομιζω κανει και για iphone.

Τάκη δεν ψάχνω πρόγραμμα για να κάνω export τα τραγούδια από το ipod στο pc. Νομίζω αυτό κάνει το Music rescue.

Ψάχνω free πρόγραμμα για να βγάλω το protected από τα τραγούδια που έχουν κατέβει/αγοραστεί από το itunes store.