EΞAΓPIΩΣH!!!!!!!!!!!!

Γιατι φωναζετε βρε?
Τοσα που γινονται, επειδη δεν τα βλεπετε στα βιντεο δεν σας πειραζουν?
Εχετε φαει δελφινακι? Ωραιος μεζες!

Παντού γίνονται τα ίδια!
έχετε πάει ποτέ σε σφαγείο να δείτε τι γίνεται?
Δεν λέω, κι εμένα σφίχτηκε το στομάχι μου πρωί πρωί..
Και φυσικά δεν συμφωνώ μ'αυτά που κάνουν!

το γουρουνακι που τρώμε στα καλά εστιατόρια που πάμε το σφάξαν με ένεση και του εκανα και τρισάγιο

Δυστυχώς όντως γίνονται πάρα πολλά που δεν βλέπουμαι. Δεν θα έπρεπε όμως να είναι έτσι. Eίναι τραγικό!

Δεν έχω λόγια να πώ. Ακόμα ένα βίντεο που με κάνει να ντρέπομαι για το ανρώπινο γένος και να σιγουρέυομαι ακόμη περισσότερο για την καταστροφή του. Έχουμε γίνει μια αρρώστεια που καταστρέφει τη γή. Και οι αρρώστιες όπως ξέρουμε, η θεραπεύονται η σκοτώνουν το θύμα. Και στις 2 περιπτώσεις θα πάρουμε τον..... π...λο.

Last edited:
Ρε παλουκάρια, συγνώμη δηλαδής, εξηγήστε μου:

Όταν τρώμε το μοσχαράκι ή το γουρουνάκι δε μας πειράζει?
Ποια η διαφορά?

Συγκριτικά η δολοφονία των δελφινιών είναι σταγόνα εις ωκεανό μπροστά στα υπόλοιπα ζωντανά τα οποία τα μεγαλώνουμε για να τα φάμε!

Γιατί μας πειράζει? επειδή δεν τρώμε εμείς τα δελφίνια? Ε και? Οι Ινδοί δεν τρώνε αγελάδες, φαντάζεστε τι λένε για εμάς???

Εξπλικέ πληζ, γιατί δε καταλαβαίνω.

Re: Απάντηση: EΞAΓPIΩΣH!!!!!!!!!!!!

Ρε παλουκάρια, συγνώμη δηλαδής, εξηγήστε μου:

Όταν τρώμε το μοσχαράκι ή το γουρουνάκι δε μας πειράζει?
Ποια η διαφορά?

Συγκριτικά η δολοφονία των δελφινιών είναι σταγόνα εις ωκεανό μπροστά στα υπόλοιπα ζωντανά τα οποία τα μεγαλώνουμε για να τα φάμε!

Γιατί μας πειράζει? επειδή δεν τρώμε εμείς τα δελφίνια? Ε και? Οι Ινδοί δεν τρώνε αγελάδες, φαντάζεστε τι λένε για εμάς???

Εξπλικέ πληζ, γιατί δε καταλαβαίνω.

Eμένα δεν με πείραξε που τα σκοτώνουν βρε Στέργιο. Σίγουρα για φαγητό πάε όπως και πολλά άλλα ζώα. Mα ο τρόπος όμως είναι τραγικός. Nα τους κόβουν το λαιμό και να υποφέρουν έτσι? Kαλύτερα να τους πυροβολούσαν κατευθείαν στο κεφάλι τίνα πώ. Δεν είδες πως υποφέραν μέχρι να πεθάνουν. TPAΓIKH ANTIMETΩΠIΣH! Nα βρουν ένα πιο γρήγορο θάνατο, δεν είναι πράγματα αυτά...

και τα αρνακια το Πασχα Μητς μου πως τα σκοτωνουν? με τα ματια?

Όλα τα ζώα όταν πάνε προς σφαγήν σκοτώνονται σχεδόν ακαριαία σύμφωνα με την νομοθεσία. Επείσης τίθεται και θέμα γεύσης, μιας και η αδρεναλίνη όταν φτάνει στο πιάτο μας δεν έχει και τόσο όμορφη γεύση (ξινίζει).
Έχω δεί σε μεγάλες μονάδες ζωικής παραγωγής να βάζουν τα ζώα σε κιλιόμενες ταινίες όπου περνάνε πρώτα από video wall που προβάλει χαλαρές εικόνες (βοσκοτόπια, λιβάδια κλπ) λίγα δευτερόλεπτα πριν τα σφάξουν...
- Ποιά είναι η τελευταία επιθυμία σας;
- Να δώ το Matrix σε HD από Qualia!

Για το συμπαθέστατο τετράποδο που λέγεται γάιδαρος τι λέτε ??? με ρώτησε

προχθές ο γιός μου που ζούνε οι γάιδαροι και δεν ήξερα τι να του

απαντήσω .... ξαφνικά συνειδοτοποίησα οτι τείνει να γίνει είδος προς

εξαφάνιση (εάν δεν έχει ήδη γίνει) στην Ελλάδα .....:furious3: :furious3:

Την τελευταία φορά που πήγα σε δημόσιο σφαγείο μόνο σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν σφάζανε τα ζώα..
Είναι τραγικό να βλέπεις αγελάδα να κλαίει και να μην κατεβαίνει απο το φορτηγό γιατί με κάποιο τρόπο έχει καταλάβει οτι εκεί που θα πάει δεν θα είναι για καλό!
Δεν είναι για να λέω περαιτέρω λεπτομέρειες αλλά ήταν τραγικές οι εικόνες που αντίκρισα!
Παντού τα ίδα σκ@τ@ είναι!

Υ.γ Στο ψάρεμα, ακόμα και με πετονιά, έχει σκεφτεί ποτέ κανείς σας πόσο τραγικό είναι να σε τραβάνε απο το στόμα με μια πετονιά και να πεθαίνεις σπαρταρώντας ...σαν το ψάρι?
Και μη μου πείτε οτι τα ψάρια δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν ισχύει !

τι να πω και εγω ............

αισχος στον ανθρωπο !!! για το ποσο μεγαλο τερας ειναι ....

ασε που μερικοι τους εχει γινει ο βασανισμος ζωων χομπυ .....

Ναι συμφωνώ κι εγώ ο τρόπος που τα σκοτώνουν είναι τραγικός! Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά .
Τώρα για τα υπόλοιπα δεν νομίζω όλοι εδώ μέσα ότι είμαστε χορτοφάγοι γι αυτό πρέπει να παραδεχτούμε ότι φύση είναι σκληρή ,ισχύει το μεγάλο τρώει το μικρό και ότι το χειρότερο ων στον πλανήτη είναι ο άνθρωπος. Δεν δεν σκοτώνει μόνο για την διατροφή του αλλά και καταστρέφει τα πάντα γύρω του χωρίς να τον ενδιαφέρει το αύριο.
Κρίμα για τα δελφινάκια αλλά δεν είναι τα μόνα….

Re: Απάντηση: EΞAΓPIΩΣH!!!!!!!!!!!!

...
Είναι τραγικό να βλέπεις αγελάδα να κλαίει και να μην κατεβαίνει απο το φορτηγό γιατί με κάποιο τρόπο έχει καταλάβει οτι εκεί που θα πάει δεν θα είναι για καλό! ...

H περιγραφή σου σοκάρει.