Exceleram Μνήμη 12GBDDR3=50euro

getit.JPG

Για όσους θεωρούν ότι υποτιμάται η νοημοσύνη τους απο αυτή αλλά και παρόμοιες "προσφορές" ανοίξαμε group στο facebook.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162109790491530
Eσκεμμένη διαφήμιση ή λάθος των τιμολογητών δε μας αφορά.
Τρώμε τα μάτια μας στο pc για να βρούμε μια καλή προσφορά και όταν
την βρούμε απαιτούμε να την εκμεταλλευτούμε.

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Eνταξει υπαρχουν τα "λαθη" οπως λες και τα λαθη τα κανονικα.
Τωρα οντως ηταν παραλογο 12GB ram να κανουν 50 ευρω, οπως παλιοτερα ηταν παραλογες κατι τιμες απο πολυ μεγαλα καταστηματα να δινουν πχ 8GB mp4 player με... 0.01 ευρω (!). Το θεμα ειναι τι γινεται οταν η τιμη ειναι μεσα στα πλαισια της λογικης, αν πχ εδιναν τις μνημες με 100-120 ευρω. Εκει υπαρχουν καποια "σοβαρα" καταστηματα που ολοκληρωνουν τις παραγγελιες (και τα εκτιμω ιδιαιτερα) και πολλα μα πολλα "λαθεμενα" καταστηματα που τις ακυρωνουν.
Βεβαια σε καθε περιπτωση υπαρχει νομος που λεει πως ο,τι διαφημιζεις πρεπει να το δωσεις και ας γραφουν ολοι στις ιστοσελιδες "δεν ευθυνομαστε για λαθη", αλλα αντε τρεχα να τσακωνεσαι με τον καθενα που κανει "λαθακια" και σε αυτο προσθεστε και την δηθεν διαθεσιμοτητα των προϊοντων που πολλοι πουλανε χωρις να εχουν!

Bottom line γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να παλουκωνονται και να εκτελουν τις παραγγελιες τους και ας πληρωσει το λαθος ο υπευθυνος της ιστοσελιδας, εμεις που τρωμε τα ματια μας οπως λες δε φταιμε σε τιποτα αν πουλανε "λαθη" ή αερα...

Edit: Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μολις πριν 3 εβδομαδες ενα απο τα "εκτιμωμενα" καταστηματα μου εβγαλε ενα προϊον των 38 ευρω με ... 9 ευρω! Εκτελεσαν κανονικα την παραγγελια και αμεσως η τιμη ανεβηκε παλι στα 38. Αλλα μου το δωσαν! Τωρα σκεφτομαι 38:9 ~ 200:50 οποτε κακώς τις ακυρωσαν αυτοι.

Last edited:
Η επίσημη απάντηση τους σε όσους παρήγγειλαν είναι η εξής:

"Αγαπητέ/ή κύριε/κυρία,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τη παραγγελία σας για το προϊόν MEMORY DDR3 EXCELERAM 12GBKIT 1333 CL9 με κωδικό 0540603, οπότε δυστυχώς θα πρέπει να προχωρήσουμε στην ακύρωσή της. Μας συγχωρείτε για την όποια ενόχληση σας προκαλέσαμε. Σαν ελάχιστο δείγμα κατανόησης θα θέλαμε να σας αποστείλουμε δώρο το προϊόν ΣΑΚΙΔΙΟ ΟΒΑΛ PAXOS FERRARI OVERALL με κωδικό 0519833 χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

www.getitnow.gr

800-11-43848"....

Μαλιστα, δηλαδη ουτε καν προσπαθησαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
Εχω την περιεργεια, αν καποιος το παραγγειλει τωρα με 200 ευρω θα "μπορεσουν να εξυπηρετησουν την παραγγελια του"? Συγνωμη αλλα μου ερχονται πολλα γελια... :firstprize::joker::rofl::rofl::rofl::hahaha: :secruity:

Mια φοβερά έξυπνη αντίδραση των θυμάτων θα είναι να τις παραγγείλουν τώρα με αντικαταβολή και όταν θα έρθει η courier να το επιστρέψουν πίσω. Μετά να ενημερώσουν το κατάστημα λέγοντας "δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε την παραλαβή του δέματος σας"...