Εξοικονομητής Ρεύματος

ΕΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΜΑΚΡΥΑΑΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 25%???? ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΡΟΗ!!!! ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΣΟΥΝ ΜΕΤΩΠΙΚΑ!!!!!

Δειτε πρώτα πόσο κλέβει η ΔΕΗ στο λογαριασμό του ρεύματος,
και μετρήστε την ποιότητα του ηλεκτρικού πόσο Volt μας παρέχει η ΔΕΗ και πόσα θα έπρεπε να παρέχει κανονικά. καθώς επίσης και πόσα HZ έχει το ελληνικό ηλεκτρικό ρεύμα και πόσα θα έπρεπε να έχει.

Δηλαδη μαπα το καρπουζι που μας πουλαει η ΔΕΗ.

Το έχει ψάξει κανέις αυτό ?

εχει δη κανεις λογαριασμούς της ΔΕΗ εκτός τους οικιακούς ?

Τους βιοτεχνικούς και τους βιομηχανικούς τους τιμολογεί κάθε φορά διαφορετικά.

Είναι Ελληνες οι συμβασιούχοι των εργολάβων της ελληνικής ΔΕΗ που μετρούν τους μετρητές μας ?

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ?

ΜΑΛΛΟΝ 100 %.

ΤΗΝ 1η ιουλιου 2008, υπήρξε νέα αύξηση των Τιμολογίων της ΔΕΗ

και θέλει η κυβέρνηση πάλι να αυξήσει τα τιμολόγια της ΔΕΗ ?
ρε πάνε καλά ?????????????????????????????????????

ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΕΧΩ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΧ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 192-207-213 ΒΟΛΤ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΖ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΙΣΤΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ UPS 2000VA ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ 230!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΣΤΑ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ. ΕΦΟΣΟΝ Η ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΕΤΗ 02,03,04 ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 04,05,06 ΚΑΙ 07 ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ 2000 MW?? ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΑ 50% ΕΩΣ 100% ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ?? (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ). ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΖΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΗ ΛΟΓΟ?

είμαστε off topic αλλά δεν πειράζει.....

έχεις δει κανέναν από τους προέδρους των ΔΕΚΟ να δίνει ποτέ τον λόγο ?
Απλά παραιτούνται και όλα ζάχαρη. Φυλακή γιατί δεν μπαίνει κανείς δεν το έχω καταλάβει ακόμα, που εκμεταλεύονται τα λεφτά μας. :furious3:

παιδιά νομίζω ότι η λύση είναι απλή και όντως κάνει εξοικονόμηση στην τσέπη μας ....κάνοντας
το ρολόι της ΔΕΗ να τρελαίνετε και να μην γράφει αυτά που θα έγραφε κανονικά ! (λέμε τώρα )!

Για εμένα δύο πράγματα υπάρχουν για να μειωθεί η κατανάλωση:
1. Εκπαίδευση δικιά μας ώστε να μην σπαταλάμε ενέργεια άσκοπα και να χρησιμοποιούμε τα μειωμένα τιμολόγια όσο το δυνατόν περισσότερο
2. Να αγοράζουμε ενεργειακά αποδοτικές συσκευές. Πια υπάρχουν όχι μόνο συσκευές με σήμανση Α, αλλά και ΑΑ και ΑΑΑ. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να κοστίζει περισσότερο στην αρχή αλλά σε περίπτωση συσκευών που τις κρατάμε για πάνω από 20ετία (πχ κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο κλπ) όχι μόνο γίνεται απόσβεση σύντομα, αλλά κερδίζουμε πολλά σε καταναλισκόμενη ενέργεια...