"Εξομολογήσεις" Live !

Το είδα πρόσφατα και μου φάνηκε καλό.
Περίμενα όμως κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια, γιατί το άλμπουμ είναι διαμάντι.
Υπάρχουν μερικές αδιάφορες στιγμές, αλλά και κάποιες που η γυναίκα "δηλώνει" αρρωστάκι με τη performance της. Κι αυτό είναι το θετικό που μένει.

Όσο για φαντασιώσεις, πάρτε μερικές από το κοριτσάκι (36 ετών βέβαια) που τραγούδαγε Metallica προχτές στην εκπομπή. Superbeautifulmonster

image6.jpg

She's not my type exactly.. :flipout:

Απάντηση: Re: "Εξομολογήσεις" Live !

''Παιδιά, λάθος φαντασίωση είχαμε στην εφηβεία μας. Τελικώς, η Ανιέθα μόνον από πωπό πήγαινε καλά. Από κοιλίτσα, στήθος, κλπ. χάλια μαύρα...''

Εν μέρει έχεις δίκιο Σπύρο.Απλά είναι χάλια η φωτογραφία.
Η φαντασίωση παραμένει.
1.73 γυναίκα,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, με θεϊκό πρόσωπο και αγγελική φωνή,τέλειο ποπό,μπορεί να έχει λίγη κοιλίτσα ή να στερείται "ενισχυμένου" στήθους.Αλλωστε δεν ήταν μοντέλο..Μην ξεχνάμε οτι ήταν τέλη 70,ς ενώ σήμερα μας έχουν "αλλάξει' τα πρώτυπα άρδην..
Αν δείς πάντως το live του 79 θα επανέλθει η φαντασίωσή σου εν ριπή οφθαλμού !:firstprize:

Το να έχεις κάνει πολλές δουλειές στη ζωή σου έχει και τα καλά του !!!!

Μια χαρά είναι τo dvd το τσεκάραμε πρόσφατα.
Βέβαια το είδαμε μετά το live της Mylene Farmer και μας φάνηκε κάπως επαγγελματικό. Και βέβαια μετά από το κλιπ της Beth από τους Bif naked.
Σαν να έλειπε η ψυχή που είχε η Madonna στα παλιότερα.

Έχει γεράσει και λίγο. Και φάνηκε αυτό γιατί κάποιος παρατηρητικός επαγγελματίας ματάκιας, θα αναγνωρίσει σαν κορυφαία του χωρού στο μπαλλέτο της, την πιτσιρίκα που χορεύει στη διαφήμιση της nike και κάνει απίστευτα πράγματα.
Μπροστά της δυστυχώς η madonna μοιάζει να χορεύει με αρθριτικά σε πρώτο πλάνο.
Η μικρή είναι αδιανόητη. Έκλεψε την παράσταση. Το σώμα της δεν έχει κόκκαλα.
Tο dvd θα το ξαναδώ περισσότερο για αυτό το λόγο.

Δημήτρη μου το ξέρω ότι διαλέγει πάντα τους καλύτερους.
Απλά εστίαζα στη μικρή και μετά ξαφνικά ο σκηνοθέτης μου έδειχνε τη Madonna.
Ε, άνθρωπος είμαι λύγισα. Η νεότητα κέρδισε με γκολ από τα αποδυτήρια.
Η μικρή είναι αυτή που είναι μέσα στο κλουβί με τα εξωτικά χαρακτηριστικά.
Για να είμαι δίκαιος έχει και έναν καταπληκτικό χορευτή που και αυτός δεν ξέρει τι κάνει με το σώμα του.
Η μικρή όμως...

Δημήτρη μου το ξέρω ότι διαλέγει πάντα τους καλύτερους.
Απλά εστίαζα στη μικρή και μετά ξαφνικά ο σκηνοθέτης μου έδειχνε τη Madonna.
Ε, άνθρωπος είμαι λύγισα. Η νεότητα κέρδισε με γκολ από τα αποδυτήρια.
Η μικρή είναι αυτή που είναι μέσα στο κλουβί με τα εξωτικά χαρακτηριστικά.
Για να είμαι δίκαιος έχει και έναν καταπληκτικό χορευτή που και αυτός δεν ξέρει τι κάνει με το σώμα του.
Η μικρή όμως...

Ξέρω βρε ποιά μου λες.!:2thumb22sup:
Το έχω δεί ήδη 3 φορές και θα το ξαναδώ ούκ ολίγες ακομα.
Για τον χορευτή λές αυτόν με το λίγο μακρύ μαλάκι που στα Confessions αφηγείτο το πώς τον κακοποιούσε ο πατέρας του ? Γιατί εγώ αυτόν ξεχώρισα (απ τους άντρες βέβαια:flipout: )
Η μικρή είναι άπαιχτη,καθηλωτική,εξωπραγματική.
Βλέπει πολύ μπροστά η Βασίλισσα,έννοια σου !:SFGSFGSF:

Άσχετο, αν και σιχαίνομαι να χαλάω τα θρεντς, στην παρούσα περίπτωση δεν αντέχω, ωστόσο φταίει και ο κος Ιωάννου με τις φωτο - αναφορές του :

''Παιδιά, λάθος φαντασίωση είχαμε στην εφηβεία μας. Τελικώς, η Ανιέθα μόνον από πωπό πήγαινε καλά. Από κοιλίτσα, στήθος, κλπ. χάλια μαύρα...''

Διαφωνώ απολύτως!
δεν θα άλλαζα ούτε μια τρίχα επάνω της. Αν και δεν είναι ο τύπος μου, (λέμε τώρα...), την θεωρώ ίσως την γλυκύτερη παρουσία έβερ!:HTEHEH56:

Στο θέμα μας τώρα, ανυπομονώ να σκάσει μύτη το dvd της Madonna στα κλαμπς. Είμαι σίγουρος, εξ όσων έχω μέχρι τούδε διαβάσει, ότι θα είναι άπαιχτο.....

Η Madonna σαφώς πιο ...θηλυκό, αλλά μαζί της δεν φαντασιώνομαι.
Αν είχε όμως και το "κάτι τις" παραπάνω στην φωνή της θα ήταν εξαιρετική!:grinning-smiley-043

κατι που δεν μ αρεσε ειναι το editing
o σκηνοθετης δεν μπορεσε να με βαλει μεσα στο live
ειναι σαν να εβλεπα videoclip καθε τρεια δευτ...εκανε πεταγματα απο δω και απο κει Στην προσπαθεια του να εντυπωσιασει νομιζω απετυχε.

Μολις το ειδα κι εγω και επιβεβαιωσα αυτο που ηξερα. Η ΤΥΠΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ! Τρεξαν ολες οι δικες μας οι κλώσες (βλ. Κοκκινου, Βανδη κτλ) να τη δουν απο κοντα μπας και παρουν καμια ιδεα οι καημενες.

Συμβουλη: ΜΗΝ το δει η γυναικα σας! Η δικια μου πηγε να λιποθυμήσει απο τα ντυσίματα της Μαντονα, ειδικα με κατι πορτοκαλομοβ ρουχα.

Τελειωνω με μια μικρη οικογενειακη ιστοριουλα. Η αδελφη μου ειχε μπει στο e-bay και ειχε βρει εισιτήρια για τη συναυλια της στο Αμστερνταμ, στις αρχες Σεπτεμβριου. Ερχεται και μου λεει λοιπον πως εχει 4 εισιτήρια και να ετοιμαστουμε να παμε κτλ. Και τι ειχε κανει ο αετος????? Ειχε κανει μονο ενα bid και νομιζε πως τα εισιτήρια ηταν ηδη στο δρομο για Αθηνα!!!:music-smiley-005: Ε, με τουτα και μ'εκεινα παλι δεν ειδα τη Μαντονα...:bigcry:

Μολις το ειδα κι εγω και επιβεβαιωσα αυτο που ηξερα. Η ΤΥΠΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ! Τρεξαν ολες οι δικες μας οι κλώσες (βλ. Κοκκινου, Βανδη κτλ) να τη δουν απο κοντα μπας και παρουν καμια ιδεα οι καημενες.

Συμβουλη: ΜΗΝ το δει η γυναικα σας! Η δικια μου πηγε να λιποθυμήσει απο τα ντυσίματα της Μαντονα, ειδικα με κατι πορτοκαλομοβ ρουχα.

Τελειωνω με μια μικρη οικογενειακη ιστοριουλα. Η αδελφη μου ειχε μπει στο e-bay και ειχε βρει εισιτήρια για τη συναυλια της στο Αμστερνταμ, στις αρχες Σεπτεμβριου. Ερχεται και μου λεει λοιπον πως εχει 4 εισιτήρια και να ετοιμαστουμε να παμε κτλ. Και τι ειχε κανει ο αετος????? Ειχε κανει μονο ενα bid και νομιζε πως τα εισιτήρια ηταν ηδη στο δρομο για Αθηνα!!!:music-smiley-005: Ε, με τουτα και μ'εκεινα παλι δεν ειδα τη Μαντονα...:bigcry:

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Και εσύ βρε αθεόφοβε γιατί δεν έψαξες να βρείς μόνος σου..?