Εξοπλισμός & συνδρομη δωρεαν

shadowf

Senior Member
Παιδιά καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω στο κομμάτι των δορυφορικών και θέλω την βοήθεια σας για την προσφορά της Forthnet.
Με πήραν τηλέφωνο απο Forthnet και έχουν προσφορά για τους πελάτες που έχουν 2play τον εξοπλισμό HD δωρεάν και την συνδρομή στο start pack και αυτή δωρεάν για 12 μηνες, πληρ'ωννω μ'ονο την εγκατάσταση 70 ευρω στο τεχνικό. Μετά το πέρας του 12μηνου δεν υπάρχει καμμιά υποχρέωση και εαν θέλω να συνεχίσω θα έχω 20% έκπτωση σε Forthnet & Nova.
Επειδή διαβάζω οτι ο αποκωδικοποιητής έχει πολλά προβλήματα αξίζει να μπω στη διαδικασία να δεχτώ την προσφορά παρ ολο που είναι δωρεάν, έχει καλή ποιότητα εικόνας στα sd κανάλια; Σκεπτόμουν μήπως έκανα και συμπληρωματική συνδρομή για τα HD κανάλια με 5 ευρώ το μήνα.
Ποιά είναι η γνώμη σας;

Ο αποκωδικοποιητής όντως μετα την λήξη της συνδρομής σου στην Nova (αν σκοπεύεις μετα τον χρόνο να σταματήσεις) είναι για πέταμα, θα σου μεινει το πιάτο. Αν πάντως είναι να πάρεις την προσφορά για 1 χρόνο δώσε καλύτερα και τα 5 ευρω τον μήνα να βλέπεις τουλάχιστον και τα HD καναλια (προφανώς τα 4 απο τα 6, όχι novacinemaHD-novasportsHD), εφόσον έχεις και τηλεόραση HD

Ο αποκωδικοποιητής όντως μετα την λήξη της συνδρομής σου στην Nova (αν σκοπεύεις μετα τον χρόνο να σταματήσεις) είναι για πέταμα, θα σου μεινει το πιάτο. Αν πάντως είναι να πάρεις την προσφορά για 1 χρόνο δώσε καλύτερα και τα 5 ευρω τον μήνα να βλέπεις τουλάχιστον και τα HD καναλια (προφανώς τα 4 απο τα 6, όχι novacinemaHD-novasportsHD), εφόσον έχεις και τηλεόραση HD

Για πέταμα σίγουρα δεν είναι. BCM7325 chipset έχει, με λίγο κόπο μέχρι και enigma2 μπορείς να τον κάνεις να τρέχει. Αν κάποιος έχει τέτοιο δέκτη "για πέταμα", ευχαρίστως να τον πάρω και να πειραματιστώ.

Για πέταμα σίγουρα δεν είναι. BCM7325 chipset έχει, με λίγο κόπο μέχρι και enigma2 μπορείς να τον κάνεις να τρέχει. Αν κάποιος έχει τέτοιο δέκτη "για πέταμα", ευχαρίστως να τον πάρω και να πειραματιστώ.

Το θέμα είναι ότι η Nova δεν θα κάνει ποτε κατι τέτοιο ενω κι αν το κάνεις εσύ...πάλι η Nova θα κονομήσει, οπότε προφανώς δεν θα το κάνεις ούτε εσύ ούτε αλλος! Παντως για το "καλό της επιστήμης" αν ειχα τετοιον δέκτη θα στον έδινα να τον χειρουργήσεις!

Παιδιά ευχαριστώ για της απαντήσης σας, απο ποιότητα εικόνας σε SD είναι καλή η αξίζουν μόνο τα HD κανάλια;

Voreios έχω Full hd τηλεόραση, στις σελίδα της Nova αναφέρει μόνο δύο κανάλια HD για το start pack ποια είναι τα άλλα που αναφέρεις στο μήνυμα σου γιατί λες ότι είναι τέσσερα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, το HD της Nova είναι σε ανάλυση 720 η 1080;

Βρέθηκε εθελοντής Pace για ξεκοίλιασμα και απόπειρα φόρτωσης Linux. Προσεχώς ...

Βρέθηκε εθελοντής Pace για ξεκοίλιασμα και απόπειρα φόρτωσης Linux. Προσεχώς ...

Περιμένουμε νέα σας παιδιά!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ελπίζουμε να μην μας πείτε το γνωστό ρητό "η ενχείριση πέτηχε, αλλά ο ασθενής πέθανε"!!!:bigcry:-bye--bye-

περιμένουμε νέα asap

φίλε αφού σου λένε δωρεάν για έναν χρόνο χωρίς υποχρεώσεις για το μετά να το κάνεις. θα σου μείνει η εγκατάσταση.

αφου εισαστε περιεργοι να μαθετε το αποτελεσμα του ξεκολιασματος ουπς ξεκοιλοιασματος ηθελα να πω θα πρεπει πρωτα να πεσει το μετρητο διοτι ο τσαμπα πεθανε :music-smiley-005:

αφου εισαστε περιεργοι να μαθετε το αποτελεσμα του ξεκολιασματος ουπς ξεκοιλοιασματος ηθελα να πω θα πρεπει πρωτα να πεσει το μετρητο διοτι ο τσαμπα πεθανε :music-smiley-005:

Φίλε μου, αν καταφέρω να φορτώσω Linux στο δέκτη, ο τρόπος θα δημοσιευτεί στο περιοδικό που συνεργάζομαι αλλά και σε όλα τα φόρα που γράφω. Δε καταλαβαίνω τι υπονοείς ...

για να δουμε τι θα δου,ε..................:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

εινααι σαν να σου χαριζουν ενα γαιδαρο και να τον κοιτασ στα δοντια. λενε οι παλιοι. τσαμπα ειναι τι το ζαλιζουμε.

εινααι σαν να σου χαριζουν ενα γαιδαρο και να τον κοιτασ στα δοντια. λενε οι παλιοι. τσαμπα ειναι τι το ζαλιζουμε.

Ειναι και τα 70 ευρω της τοποθετησης.

Εγω θα την εκανα την κινηση. Και να μην βλεπεις Nova στο μελλον θα σου μεινει το πιατο και μπορεις με ενα πολυ φτηνο δεκτη του εμποριου να πιανεις τα δωρεαν καναλια του Hotbird.