ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Stelioskrete

AVClub Enthusiast
4 March 2010
841
Γεια σας κ απο μενα ...ειμαι νεος εδω κ θελω να ρωτησω τους ιδιμονες ...βασικα πηρα HDTV κ λεω πως μπορω να εξοπλιστω δορυφορικα...δλδ υπαρχει δεκτης που να μπορω να βλεπω νοβα κ hd καναλια ακομα να κανει κ pvr αλλα σε χαμιλη τιμη?επεισης τι κερεα πιατο θα χρειαστω?
ΤΗΝΧ

To θέμα είναι πως αν δεν είσαι συνδρομητής στην Νοβα και γίνεις τώρα αναγκαστικά παίρνεις πακέτο τον πάνασατ.....

Ωρεα, δεν μπορω να βαλω εγω καπιον αλλο hd ?με το πιατο αυτο της νοβα μπορω να βαλω hd δεκτη??

Ωρεα, δεν μπορω να βαλω εγω καπιον αλλο hd ?με το πιατο αυτο της νοβα μπορω να βαλω hd δεκτη??
Εάν είσαι παλιός συνδρομητής και η κάρτα σου είναι *ελεύθερη* , φυσικά και μπορείς... δεν κατάλαβα όμως είσαι συνδρομητής παλιός ή τώρα θες να γίνεις???

Ενσωματομενη ενοις? οποτε θα πρεπει να παρω εχω δυο δεκτες κ δυο πιατα?

Για τα HD της nova θα σου δωσουν υποχρεωτικα το δεκτη τους (οχι ακόμα, σε λιγες βδομαδες). Αν περα απο αυτα θελεις να βλεπεις κι άλλα πράγματα, πιθανο να χρειαστεις και δευτερο δεκτη -που θα συνδεσεις στο ιδιο πιατο. Ακομα ομως δεν ειναι σιγουρο, υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα μονο με το δεκτη της νοβα να καλυφθεις και στα υπολοιπα. Γενικα αν σου περισευουν λεφτα, αγορασε τωρα ενα πιατο και ενα hd δεκτη για να ξεκινησεις, και οταν θα ειναι εμπορικα διαθεσιμος ο hd δεκτης της Nova τον αγοραζεις κι αυτον. Εαν ανηκεις στη γενια των 700, καλυτερα να περιμενεις 1-2 μηνες διοτι βρισκομαστε σε πολυ ρευστη περιοδο εξελιξεων.

Κατα τη γνωμη μου ξεκινας λιγο αναποδα. Σκεψου οπως αν αγοραζες αυτοκινητο. Η πρωτη ερωτηση ειναι τι θελεις να κανεις με το αμαξι (για μεσα στη πολη? να πηγαινεις στη δουλεια? για ταξιδια? για κυνηγι στο βουνο?), και δευτερον ποσα διαθετεις. Ετσι και με τα δορυφορικα ξεκινα με το τι ειδους και ποια καναλια θελεις να βλεπεις και το ποσα χρηματα για εξοπλισμο διαθετεις τωρα ή και σε βαθος χρονου. Απο αυτα εξαρτωνται και ο δεκτης που χρειαζεσαι αλλα και το μεγεθος και η ποιοτητα του πιατου.

Πολη καλο ρε συ ευχαρηστω μαλλον δεν υπαρχει κατι πιο οικονομικο απουτο αποτι καταλαβενω ... κανει κ PVR σε εξωτερικο σκλιρο μαλον ε? Μαυτον θα ειμαι καλημενος κ απο Nova στο απλο αλλα κ στο HD που λεει οτι θα βγαλει...?Α ακομα μια βοηθεια για σθνδεσεις κ συντονισμο?? Θα τα βρω λες??

Πολη καλο ρε συ ευχαρηστω μαλλον δεν υπαρχει κατι πιο οικονομικο απουτο αποτι καταλαβενω ... κανει κ PVR σε εξωτερικο σκλιρο μαλον ε? Μαυτον θα ειμαι καλημενος κ απο Nova στο απλο αλλα κ στο HD που λεει οτι θα βγαλει...?Α ακομα μια βοηθεια για συνδεσεις κ συντονισμο?? Θα τα βρω λες??

???

Δες αυτόν που για ξεκίνημα, αρχάριου, είναι άριστος http://antoniou24.gr/p.Dektis-Edision-DVB-T-HD-Argus-mini-2-in1-Combo-plires-paketo.87585.html και δε στοιχίζει...

Θα μπορω μαυτον να βλεπω ταυτοχρονα δυο καναλια? Τη εννοω να βλεπω δλδ σε HD εικονα απο ZDF HD για παραδειγμα αλλα ηχο απο δευτερο ΝΕΤ για την περιγραφη??

Για να δεις το Nova HD (σε λίγες βδομάδες που ξεκινάει), θα πρέπει να προμηθευτείς υποχρεωτικά το HD δέκτη που δίνει η Nova. Δηλαδή δεν θα μπορείς να δεις novaHD με άλλο δέκτη. Με άλλους δέκτες μπορείς να δεις ίσως άλλα πράγματα και να κάνεις τρελλούς συνδυασμούς, αλλά όχι novaHD

Απάντηση: Re: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Θα μπορω μαυτον να βλεπω ταυτοχρονα δυο καναλια? Τη εννοω να βλεπω δλδ σε HD εικονα απο ZDF HD για παραδειγμα αλλα ηχο απο δευτερο ΝΕΤ για την περιγραφη??
Το ZDF HD είναι δορυφορικό και η ΝΕΤ είναι είναι επίγεια, εκτός και αν αναφέρεσαι μέσω NOVA.
Αν εννοείς και τα δύο δορυφορικά, όχι δεν γίνεται, τα χρειαστείς δύο δέκτες!