Exorcist by Gryphon

To συγκεκριμένο δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά τα αντίστοιχα cd των densen & isotek, κάνουν δουλειά και με το παραπάνω μάλιστα (κυρίως το 2ο). Και είναι σαφώς φτηνότερα,όπως επίσης έχουν και το πλεονέκτημα πως ό,τι κάνουν, το κάνουν και στην πηγή (μιλώντας για cd βεβαίως βεβαίως).

'Εχω την εντύπωση οτι το isotek είναι βασικά για στρώσιμο ηχείων.

Αν κάνει και απομαγνητισμό του συστήματος δεν είμαι σίγουρος.

Και κάθε πότε πρέπει να ''απομαγνητίζετε'' το σύστημα;
Μάλλον θα πρέπει να ρίχνουμε καμμιά καρφίτσα που και που επάνω στον προ για να εντοπίζουμε το μαγνητικό πεδίο.

Κάθε πέντε μέρες αν το ανοιγοκλείνεις κάθε φορά που θες να ακούσεις

μουσική η μια φορά τη βδομάδα αν είναι συνέχεια αναμμένο.

Επίσης αν έχουμε βάλε-βγάλε καλώδια η συσκευές ένας ¨εξορκισμούλης¨

καλό κάνει!!

'Εχω την εντύπωση οτι το isotek είναι βασικά για στρώσιμο ηχείων.

Αν κάνει και απομαγνητισμό του συστήματος δεν είμαι σίγουρος.

Κάνει και απομαγνητισμό με τα τελευταία λεπτά του (ωχ τι πάθαμε) 30λεπτου τρακ.
Της densen όμως είναι 3λεπτο.

QUOTE=krelladonis;473796]Ερωτηση....Ο ηψισυχνος ηχος ειναι που απομαγνητιζει το συστημα δηλαδη ? Γιατι νομιζα οτι π.χ στο gryphon εχει να κανει και με dc,αντιστασης και τετοια...[/QUOTE]

Έλα μου ντε :nounder:
Πάντως κανένα από τα 2 δεν έχει μόνο υψηλές. Δουλεύουν και τα γούφερ full time.

Κάθε πέντε μέρες αν το ανοιγοκλείνεις κάθε φορά που θες να ακούσεις

μουσική η μια φορά τη βδομάδα αν είναι συνέχεια αναμμένο.

Επίσης αν έχουμε βάλε-βγάλε καλώδια η συσκευές ένας ¨εξορκισμούλης¨

καλό κάνει!!

Καλά, εσύ τώρα κάνεις πλάκα, έτσι δεν είναι ?
Μία ολόκληρη βδομάδα και να μην αλλάξει τίποτα στο σύστημα ?
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα :frusty:

Το Densen όντως κάνει δουλειά.
Κάποτε μου άρεσε να το ακούω (αφού είχα κατεβάσει 1 μπουκάλι HAIG) :drummer::drummer:

Re: Απάντηση: Exorcist by Gryphon

Το Densen όντως κάνει δουλειά.
Κάποτε μου άρεσε να το ακούω (αφού είχα κατεβάσει 1 μπουκάλι HAIG) :drummer::drummer:

Αυτό να μην το ξανακάνεις.
Η υπερέκθεση μπορεί να καταστρέψει εγκαφαλικά κύτταρα (ό,τι γλυτώσει απ το ουίσκι δηλαδή) :ADFADF1:

Κάνει και απομαγνητισμό με τα τελευταία λεπτά του (ωχ τι πάθαμε) 30λεπτου τρακ.
Της densen όμως είναι 3λεπτο.

30 λεεπτααα !!!!!!
Πολλα δεν ειναι βρε παιδακι μου...!...
Αλλα αμα ειναι με 25-30 ευρω να κανεις την δουλεια σου , χαλαλι...
Το gryphon θελει 30 δευτερολεπτα αλλα κανει και 200 ευρωπουλα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Exorcist by Gryphon

Αυτό να μην το ξανακάνεις.
Η υπερέκθεση μπορεί να καταστρέψει εγκαφαλικά κύτταρα (ό,τι γλυτώσει απ το ουίσκι δηλαδή) :ADFADF1:

Εδώ κάποτε πίναμε ουζοπορτόκαλα (λες γιαυτό να έγινα hiendάς :Banane0:?)

:ernaehrung004::ADFADF1:

30 λεεπτααα !!!!!!
Πολλα δεν ειναι βρε παιδακι μου...!...
Αλλα αμα ειναι με 25-30 ευρω να κανεις την δουλεια σου , χαλαλι...
Το gryphon θελει 30 δευτερολεπτα αλλα κανει και 200 ευρωπουλα....

Με τα πρώτα 25 στρώνει τα μηχανήματα. Πάνω σε αυτό δεν έχω άποψη. Τα τελευταία 5 είναι που απομαγνητίζουν, οπότε μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί μόνο αυτά. Γι αυτό έχω άποψη. Κάνει πολύ καλή δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Exorcist by Gryphon

Εδώ κάποτε πίναμε ουζοπορτόκαλα (λες γιαυτό να έγινα hiendάς :Banane0:?)

:ernaehrung004::ADFADF1:

Όλοι έχουμε την κρυφή αλλά πραγματική αιτία που μας έριξε εδώ. Εσύ τουλάχιστον έχεις το θάρρος και την αντικρίζεις κατάματα, κάτι που λέει καλά πράγματα για το χαρακτήρα σου. :SFGSFGSF::ernaehrung004:

To συγκεκριμένο εργαλείο διαθέτει μια γεννήτρια παλμών. Αυτοί οι παλμοί έχουν αρμονικές σε πολύ υψηλές συχνότητες κάτι που είναι αδύνατον να καταγραγφεί σε CD για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.

θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει ένα παρόμοιο κύκλωμα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα με πολύ χαμηλό κόστος κατασκευής αλλά για λόγους copyright αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να δημοσιευτεί.

Εχει αναφερθεί ότι κάποιοι χρησιμοποιούν απλώς ένα κινητό τηλέφωνο. Καλούν το σταθερο τους και πλησιάζουν το κινητό πολύ κοντά στα καλώδια, στις πηγές και στα ενισχυτικά.
Δεν κοστίζει τίποτα, αρκεί να μην σηκώνει η σύζυγος το σταθερό ...

Υ.Γ Το κινητό να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15cm από τη συσκευή ή το καλώδιο. Τα καλώδια να περαστούν σε όλο τους το μήκος σε αργή κίνηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Exorcist by Gryphon

To συγκεκριμένο εργαλείο διαθέτει μια γεννήτρια παλμών. Αυτοί οι παλμοί έχουν αρμονικές σε πολύ υψηλές συχνότητες κάτι που είναι αδύνατον να καταγραγφεί σε CD για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.

θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει ένα παρόμοιο κύκλωμα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα με πολύ χαμηλό κόστος κατασκευής αλλά για λόγους copyright αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να δημοσιευτεί.

Εχει αναφερθεί ότι κάποιοι χρησιμοποιούν απλώς ένα κινητό τηλέφωνο. Καλούν το σταθερο τους και πλησιάζουν το κινητό πολύ κοντά στα καλώδια, στις πηγές και στα ενισχυτικά.
Δεν κοστίζει τίποτα, αρκεί να μην σηκώνει η σύζυγος το σταθερό ...

Υ.Γ Το κινητό να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15cm από τη συσκευή ή το καλώδιο. Τα καλώδια να περαστούν σε όλο τους το μήκος σε αργή κίνηση.

Ακου να δεις...Θα το δοκιμασω αυτο με το κινητο καποια στιγμη απο περιεργια..

Οσο για την κατασκευει μιας συσκευης με παλμους σιγουρα θα γινεται αλλα πως θα ξερουμε τις συγκεκριμενες συχνοτητες που θα απομαγνιτιζουν ?

Και εμένα μου διαφεύγει η εξήγηση για το *πως* δουλεύει ο απομαγνητισμός.
Τι ακριβός μαγνητίζεται και πώς απομαγνητίζεται?

Ι.Κ. , μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου?

Εάν απλά μιλάμε για υψηλές συχνότητες… δεν μπορώ να καταλάβω πως απομαγνητίζουν …

ψηστήρι
frybaby.jpg

http://www.hagtech.com/frybaby.html

ααααα, όμορφα, αυτό μπορώ να το βάλω να κάνει παρέα με το CryBaby :-)
και μετά θα μου λείπει μόνο ένα ExploadBaby και τέρμα.

Απάντηση: Re: Exorcist by Gryphon

To συγκεκριμένο δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά τα αντίστοιχα cd των densen & isotek, κάνουν δουλειά και με το παραπάνω μάλιστα (κυρίως το 2ο). Και είναι σαφώς φτηνότερα,όπως επίσης έχουν και το πλεονέκτημα πως ό,τι κάνουν, το κάνουν και στην πηγή (μιλώντας για cd βεβαίως βεβαίως).

Ωραίος τρόπος για να κάψεις τα tweeter των ηχείων σου! Και μετά να δεις τι ωραία που θα παίζει! :flipout: :flipout: :flipout:

ευτυχως που η εταιρια κατηργησε τον εξορκιστη και ετσι δεν θα μπορεσετε να τον αγορασετε, υστερα απο τον σαλο που δημιουργηθηκε, αφου δεν επεφερε ακουστες αλλαγες στο συστημα σοβαρων ανθρωπων και που την κατεκλυσαν με ι μειλς διαμαρτυριας και σχετικα ριβιους στο ιντερνετ.
Εσεις βεβαια ακουτε ευκολα τις διαφορες - οπως και καποια χρυσα αυτια ριβιουερς, οποτε να υποθεσω οτι δεχεστε ενα μπλαιντ τεστ που να αναγνωριζετε ποτε εγινε ο απομαγνητισμος στο συστημα σας η μετατιθεται και αυτο στο μελλον οπως η προσκληση του να μου αποδειξετε οτι ακουτε τις διαφορες καλωδιων ρευματος;

Ημαρτον ρε παιδια.