εξωτερική επένδυση ηχείων????

Για το βίδωμα των μεγαφώνων πάνω στο MDF η λύση είναι μία, μοναδική, μόνιμη, και επισκευάσιμη (δεν θα σας χρειαστεί αλλά λέμε τώρα....)

ΚΑΡΦΩΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ! και τέλος....
Μπαίνουν και εκ' των υστέρων.

Για επένδυση υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις.

1. Αν πάτε για λούστρο, τότε λεπτο φύλλο MDF επενδεδυμένο με τον καπλαμά της αρεσκείας σας. Βγάινει σίγουρα σε πάχος 8mm, ίσως και λεπτότερο (ρωτάς στα μαγαζιά).

2. Υπάρχει στο κέντρο μεγαφώνου πλαστική επένδυση σε απομίμηση ξύλου που κολιέται με βενζινόκαλα.

3. Το ίδιο με το 2 αλλά με δερματίνη, ή το ύφασμα της αρεσκείας σου.

4. Το βάφεις. Προτιμάς τη λάκκα σε λουστραδόρο, γιατί αν δεν πιάνουν τα χέρια σου θα μοιάζει με παντζούρι!

Πιστεύω να βοήθησα.

να προτεινω κι εγω κατι ..αν και δεν εχω ασχοληθει με το ειδος..

σκεφτηκα το monokote που χρησιμοποιουμε στα τηλεκατευθυνομενα αεροπλανακια...
ειναι σε ρολο, σε αρκετα χρωματα και εφαρμοζεται με ηλεκτρικο σιδερο...

το χρησιμοποιoουμε σε μπαλσα ξυλο, αλλα νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα και με το mdf :BDGBDGB53:

Στην οδό Αθηνάς 7, στον 3ο όροφο, δίπλα στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ-Μοναστηράκι, είναι τα γραφεία του Super Shop.
Συνήθως το βλέπουμε σε περιοδικά εβδομαδιαία να διαφημίζει τα προϊόντα του.

Έχει αυτοκόλλητο με ξύλινη εμφάνιση, σε 5 χρώματα και το κάθε ρολό είναι 2,10 χ 0,90.

Κάνει γι' αυτό που θέλεις και το κόστος είναι 14€.

Αν δε βαριέσαι κάνε ένα κόπο και δες το.

Με λίγη προσοχή θα φτιάξεις μία όμορφη εμφάνιση για την κατασκευή σου.

Το έχω χρησιμοποιήσει ;-)

σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση...παλαιότερα είχα ρωτήσει στο κέντρο μεγαφώνου και μου είχαν πει ότι δεν έχουν τέτοια υλικά...θα κάνω ένα κόπο να ξαναρωτήσω...θα κοιτάξω και στην Αθηνάς στο Μοναστηράκι...και θα σας πω εντυπώσεις σε λίγες μέρες...stay tuned..

Υπάρχει ένα υλικό της 3Μ που λέγετε DINOC
Είναι αυτοκόλλητο σε διαφορες απομιμήσεις (ξύλο-δέρμα κλπ. κάπου 500 κωδικοί)
Το καλό με αυτο το υλικό είναι ότι μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή γιατί με θερμοδιαστολή κουρμπάρετε-θερμοδιαμορφωνεται.
Φυσικά καθαρίζετε πολύ εύκολα και πραγματικά αξίζει την επένδυση.
Ρίξε μία ματιά.
Το χρησιμοποιούν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες για την επένδυση του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
Κολλάει τέλεια και αντεχει πολύ.
Εάν κατά λάθος σχιστεί κάποιο κομμάτι μπορείς πολύ εύκολα τα ανττικαταστησεις.

..μόλις τέλειωσα με την επένδυση του ξύλου..τελικός νικητής ο isoviths με την ιδέα του για το supershop στο Μοναστηράκι...παρεπειπτόντως αυτό που είχα στο μυαλό μου εξαρχής είναι το υλικό που προτείνει ο vision..αλλά δεν ήξερα πως να το ζητήσω..απλά κάπου κάποτε το είχε πάρει το μάτι μου....μίλησα και με το κέντρο μεγαφώνου (όλοι το ξέρετε)...και μου είπαν ότι έχουν περισσέψει περίπου 10 τρέχοντα μέτρα από το υλικό που μου πρότεινε ο ln()..αλλά ήταν χοντρό και άφησαν να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να το δουλέψει εύκολα κάποιος στο σπίτι του...θέλει μαστοριά και τα κατάλληλα εργαλεία (πρεσσάρισμα)..κολλάει με βενζινόκολλα............τώρα πια κι αυτοί δουλεύουν με έτοιμο καπλαμαρισμένο ξύλο...αφού λοιπόν δεν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, κατηφόρησα προς Μοναστηράκι και πήρα ένα ρολό σε σκούρο καφέ με όψη ξύλου...κολλάει όπως το δοαφανές υλικό που ντύνουν τα παιδιά τα βιβλία τους..μόνο που δεν είναι γυαλιστερό αλλά δίνει σχεδόν ματ αποτέλεσμα...σας το συστήνω ανεπιφύλακτα αν θέλετε να τελείωνετε τη δουλειά σε μια ώρα χωρίς ταλαιπωρία και να μην λερώσετε το σπίτι με λουστράρισμα, πιστεύω πως είναι η καλύτερη οικονομική λύση......για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας...ελπίζω αυτό το θέμα να αποτελέσει χρήσιμο οδηγό σε όλους εκείνους που έχουν την ίδια απορία με μένα....