τα 240 ξυπνάνε στο τέλος, όντως, αλλά παίζουν.
Τα 270 μετά δυσκολίας.
Η ουσία είναι να μπορείς να ακούς αξιόλογα και αυτό γίνεται μόνο με εξωτερική τροφοδοσία. Πριν σχεδόν παραμορφώνανε συνεχώς ή ήταν κάτι παραπάνω από δυνατός ψίθυρος...
Αν βάλω την prodigy πάνω σε usb hub, θα δω καμιά διαφορά? Λογικά από usb hub θα παίρνει περισσότερο ρεύμα. Το έχει δοκιμάσει κανένας?
Στην περίπτωση που το usb hub δεν κάνει δουλειά, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τροφοδοτικό που έχετε χρησιμοποιήσει;
Tο τροφοδοτικό που χρησιμοποιώ το έχω φτιάξει μόνος μου σύμφωνα με αυτό http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200615205714&_trksid=p2992.m753 αν δεν μπορείς να το φτιάξεις απο την αρχή μπορείς να αγοράσεις το κιτ έτοιμο και να το βάλεις σε ένα κουτάκι μαζί με τον μετασχηματιστή.
Αν δεν μπορείς η αν δεν θέλεις να κάνεις τίποτα απ' αυτά και θέλεις να βρείς κάτι σε έτοιμο,πρέπει να ψαξεις να βρείς τροφοδοτικό σταθεροποιημένο στα 5v dc και στο 1,5Α.
Δύσκολα θα βρείς όμως κάτι τέτοιο στο εμπόριο πού να μην είναι switching κάτι που δεν το συνειστούν παιδιά με μεγαλύτερη εμπειρία στα ''ηλεκτρονικά''.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.