Εξωτερικοί δίσκοι MyBook 500 GB Full HD

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
31,047
Αθήνα
Πωλούνται 3 εξωτερικοί δίσκοι MyBook 500 Gb έκαστος USB 2.0 στα 200 Ευρώ πακέτο γεμάτοι "υλικό".
icon12.gif

Ξεχωριστά 70 Ευρώ ο ένας.

Μπάμπη, προσεχε τον.

Οταν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να βγάλει 200 Ευρουλάκια από την τσεπούλα (aka να αποχαιρετίσει τα λεφτάκια του tm) θα πέσει τέτοιο κλαψ και λυγμ που στο τέλος θα αλλάξει γνώμη κι εσύ θα κάνεις σμπαρεκουάκ.

:p

(πάλι το μαμήσαμε με τους γρίφους :p)

Στον Μπαμπινο θα δωσω με χαρα τα ευρουλακια μου!
Σε εσενα, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...:p

Παιδιά ερώτηση:

Ξέρετε αν αναγνωρίζονται αυτά τα "μηχανάκια" από DVD-Players με θύρα usb?

Παιδιά ερώτηση:

Nομίζω ότι αναγνωρίζονται αν είναι formatted σε FAT... όχι σε NTGS.

Απάντηση: Re: Εξωτερικοί δίσκοι MyBook 500 GB Full HD

.... και τώρα τί? Για εσωτερικούς πας Μπάμπη?
Aλέξη μου έσπασε τα νεύρα το HTPC που μου βγάζει την Παναγία να δεί τους εξωτερικούς δίσκους.
Μόλις μεταφέρω το υλικό, θα πουλήσω και τους 2 εσωτερικούς 500-άρηδες και θα βάλω συνολικά 3Τ μέσα στο HTPC.

Οταν εισαι ετοιμος,παρε με τηλ στο 6972372255. Μην σβήσεις τιποτα,εκτος απο τα προσωπικά σου.Ουφ πρόλαβα.:award::award::award:

Απάντηση: Re: Εξωτερικοί δίσκοι MyBook 500 GB Full HD

Aλέξη μου έσπασε τα νεύρα το HTPC που μου βγάζει την Παναγία να δεί τους εξωτερικούς δίσκους.
Μόλις μεταφέρω το υλικό, θα πουλήσω και τους 2 εσωτερικούς 500-άρηδες και θα βάλω συνολικά 3Τ μέσα στο HTPC.

Τελικά μάλλον την καλύτερη δουλειά θα κάνεις Μπάμπη. PC αι εξωτερικοί παραμένει ένα φλέγον ζήτημα. Από τούδε και στο εξής κι εγώ προς τα εκεί θα πηγαίνω.

Last edited:
Mπαμπη εχεις δοκιμασει e-sata συνδεση με εξωτερικους δισκους στον μεγαλο τον δικο μου δουλευουν ταχυτατα, βεβαια τπυς εχω κανει και RAID 0 .
Η κατασκευη στο πρωην κουτι σου πτπχωραει εκει με το ματακι του τηλεχειρισμου δεν τα χω καταλαβει ακομα

Παιδιά ερώτηση:

Αναγνωριζονται σε FAT32, αλλα μετα παιζει ρολο το transfer rate. Προσωπικα με DVD υλικο (απλη αντιγραφη DVD se HDD) το Philips τρελλαθηκε στα σπασιματα... Δεν βλεποταν δλδ.

Εγώ έχω 1.5 TB μέσα και αγοράζω συνέχεια εσωτερικούς τους οποίους και βάζω στο ράφι γεμάτους υλικό. Οταν θέλω να δώ ταινια έχω ένα bracket πίσω στο HTPC (και στο MAIN PC) που βγάζει SATA και POWER plug. Τους συνδέω και πάνε σφαίρα μιας και στην ουσία είναι συνδεδεμένοι στα Ports του motherboard.

Σύντομα θα κάνω και moding με plexi glass και θα μπαίνουν ακόμα πιο εύκολα (όχι ότι τώρα είναι δύσκολο)

Ακριβως τα ιδια και εγω, μονο που στο μπρακετ που ειναι για δυο δισκους τους εχω ρυθμισει σε RAID 0 αι πανε ακομα πιο γρηγορα

Μια και το θίξατε το θέμα, έχω κάποιους myBook σε NTFS τους οποίους σκέφτομαι να ξηλώσω και να τους κάνω εσωτερικούς σε PC. Λογικά, είναι συνηθισμένοι SATA 3.5".
Μήπως όμως πάλι θέλουν FAT32 για να δουλέψουν;

Το θέμα είναι πως το USB 2.0 είναι πλέον αργό για να μεταφέρεις τα gigabytes με το κιλό. Και στην HD εποχή τα αρχεία είναι τεράστια.

Κάπου είχα διαβάσει πως τρο USB 3.0 θα είναι πάλι μεγάλο άλμα σε ταχύτητα σε σχέση με το 2.0 (όπως και το 2.0 ήταν σε σχέση με το 1.0).

Θα δούμε.

Το θέμα είναι πως το USB 2.0 είναι πλέον αργό για να μεταφέρεις τα gigabytes με το κιλό.

Υπέθετα ότι είχαν κάποια είσοδο SATA για να συνδεθούν σε MoBo. Αν είναι να τους ρίξω εσωτερικούς μέσω USB (εσωτερικό ή εξωτερικό), άστα βράστα ...
Κατάλαβα σωστά ;