Eξωτερικοι υποτιτλοι σε ταινια Bluray (μεσα απο το μενου της ταινιας)

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Πλεον πολυ συχνα συνανταω ταινιες που δεν ειναι σε ενα αρχειο m2ts και πρεπει να ενώσεις τα m2ts αρχεια για να βαλεις εξωτερικους υποτιτλους..

Με την δυνατοτητα να επιλεγεις εξωτερικους υποτιτλους μεσα απο το μενου της ταινιας bluray (πιθανον να γίνετε και σε dvd) γλιτωνεις ολο το παραπανω..και εχεις κατευθυαν εξωτερικους υποτιτλους..

ποια mp γνωριζουμε οτι παρεχουν αυτη την δυνατοτητα;
Μεχρι στιγμης γνωριζω οτι το κανουν τα popcorn a210, c200..

Γιατί παιδεύεστε με τα M2TS;

Πλέχτε τα σε μια ματρόσκα να ξεμπερδεύετε.

εμ αυτο ακριβως Θέλω να αποφύγω τις κάθε είδους μετατροπές, ενώσεις κτλ.

Δυστυχώς και εγώ στην περίπτωση που η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά mt2s αναγκάζομαι να την κάνω σε ένα mkv, καθώς το Dune prime δεν έχει δυνατότητα να παίξει εξωτερικούς υπότιτλους μέσα από την ταινία. Ελπίζω μήπως προστεθεί σε κάποιο firmware update.

Δυστυχώς και εγώ στην περίπτωση που η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά mt2s αναγκάζομαι να την κάνω σε ένα mkv, καθώς το Dune prime δεν έχει δυνατότητα να παίξει εξωτερικούς υπότιτλους μέσα από την ταινία. Ελπίζω μήπως προστεθεί σε κάποιο firmware update.
με ποιο προγραμμα το κανεις; ποση ωρα περιπου κανει για μια ταινια; δεν κανεις συμπίεση φανταζομαι..οποτε εχεις την ιδια ποιοτητα με το m2ts.

εγω χρησιμοποιοω tsmuxer και τα κανω ενα m2ts, περνει κανα 15+ λεπτα.

κανενα αλλο mp εκτος απο το καλαμποκι;

εμ αυτο ακριβως Θέλω να αποφύγω τις κάθε είδους μετατροπές, ενώσεις κτλ.

Μια φορά το κάνεις.

Και δεν χάνεις σε ποιότητα γιατί γίνεται απλά επαναπλέξιμο χωρίς re-encoding.

Άσε που γλυτώνεις και λίγο χώρο (έχει πολύ λιγότερο overhead το ματρόσκα container από το M2TS) ενώ έχεις και δυνατότητα chapters (που το M2TS δεν έχει).

Μια φορά το κάνεις.

Και δεν χάνεις σε ποιότητα γιατί γίνεται απλά επαναπλέξιμο χωρίς re-encoding.

Άσε που γλυτώνεις και λίγο χώρο (έχει πολύ λιγότερο overhead το ματρόσκα container από το M2TS) ενώ έχεις και δυνατότητα chapters (που το M2TS δεν έχει).
Και το να ενωσεις m2ts αρχεια για να σου δωσει ενα αρχειο m2ts, μια φορα το κανεις και αυτο. Μαλιστα γινεται με ενα κλικ με το tsmuxer. ειτε mkv, ειτε m2ts ειναι μπακαλικες λυσεις. Το θεμα ειναι να υποστηρίζεται εξωτερικος υποτιτλος απο το mp μεσα απο το μενου της ταινιας.

με ποιο προγραμμα το κανεις; ποση ωρα περιπου κανει για μια ταινια; δεν κανεις συμπίεση φανταζομαι..οποτε εχεις την ιδια ποιοτητα με το m2ts.

εγω χρησιμοποιοω tsmuxer και τα κανω ενα m2ts, περνει κανα 15+ λεπτα.

κανενα αλλο mp εκτος απο το καλαμποκι;

Με το makemkv . Δεν συμπιέζει, απλά διαβάζει το bd και σου βγάζει τα περιεχόμενά του. Εσύ επιλέγεις ποια αρχεία ήχου και υποτίτλων κρατάς. Το καλό είναι ότι μπορείς να βγάλεις σε mkv και extras κλπ. Δεν κάνει πάνω από 7~8 λεπτά περίπου. Το παραγόμενο mkv είναι μεγάλο σε μέγεθος εννοείται, εφόσον, όπως είπα, δεν γίνεται καμία συμπίεση.