Tantalord Established Member 31 July 2007 244 24 August 2007 #1 Εξωτερικός σκληρός δίσκος με κουτί Usb. Μάρκα Toshiba, χωρητικότητα 80 Gb, Μέγεθος 2.5 ίντσες.Τιμη 45 ευρω
Εξωτερικός σκληρός δίσκος με κουτί Usb. Μάρκα Toshiba, χωρητικότητα 80 Gb, Μέγεθος 2.5 ίντσες.Τιμη 45 ευρω
Tantalord Established Member 31 July 2007 244 24 August 2007 #2 Oriste kai i foto...H thiki einai ligo talaipwrimeni...an kapoios den tin thelei,dinw mono ton skliro 40 eyrw. Episis parexetai kai to kalwdio usb pou pareleipsa na anaferw.
Oriste kai i foto...H thiki einai ligo talaipwrimeni...an kapoios den tin thelei,dinw mono ton skliro 40 eyrw. Episis parexetai kai to kalwdio usb pou pareleipsa na anaferw.
AlexP Established Member 28 November 2006 197 25 August 2007 #3 Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνει κανείς καινούριο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας
Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνει κανείς καινούριο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας
rider Supreme Member 5 December 2006 8,069 25 August 2007 #4 Απάντηση: Re: Εξωτερικός σκληρός δίσκος 80GB 2.5¨ με κουτί Usb AlexP said: Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνει κανείς καινούριο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας Click to expand... Δεν την χαλασες γιατι αυτο που λες δεν ισχυει .... Για πες μας που τον βρηκες εσυ φθηνοτερα και με μεγαλυτερη χωρητικοτητα ?
Απάντηση: Re: Εξωτερικός σκληρός δίσκος 80GB 2.5¨ με κουτί Usb AlexP said: Δεν θέλω να χαλάσω την αγγελία, αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνει κανείς καινούριο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας Click to expand... Δεν την χαλασες γιατι αυτο που λες δεν ισχυει .... Για πες μας που τον βρηκες εσυ φθηνοτερα και με μεγαλυτερη χωρητικοτητα ?
ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,455 25 August 2007 #5 Οι 2.5" είναι ακριβοί. Μια χαρά είναι η τιμή.