ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ EGREAT EG-M34HD NETWORK MEDIA TANK

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Ψαχνω για μια λύση εξωτερικου σκληρου χωρις εξτρα τροφοδοσια (να παίρνει ρευμα απο το usb) και φυσικα να ειναι hi-speed usb με χωρητικοτητα περιπου στα 250 gb για να τον φορτωνω με ματροσκες απ το pc και να τις παίζω στο media tank ! Τα φώτα σας κύριοι .....

Δημητρη το περιεχομενο θα ανανεώνεται οποτε δεν μ ενδιαφερει η περαιτερω χωρητικότητα, περισσοτερο θα δινα βάση στη ταχυτερη μεταδοση μέσω της USB και την ποιοτητα του σκληρου !!

Γιατί να πάρεις εξωτερικό ενώ το egreat σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις οποιοδήποτε εσωτερικό μέσω esata?

Εγω πηρα τον Western Digital My Passport (σε μαυρο φυσικα). Ακριβος αλλα μικρος για να τον χωσεις οπου θες αλλα και κομψος αμα τον εχεις εξω ελευθερο (ακουστηκε λιγο περιεργα..τον δισκο εννοω ε!)

Φαντάζομαι γιατί το να έχεις έναν εξωτερικό δίσκο "χύμα γυμνό" στο σαλόνι στο rack με τα μηχανήματα δεν είναι ότι πιο όμορφο.

Εγώ τον έχω έτσι κ δεν φαίνεται καθόλου. Επιπλέον έχοντας ένα σκληρό συνδεδεμένο μέσω esata μπορείς να φορτώσεις όλες τις επιπλέον δυνατότητες στο egreat κ να το εκμεταλευτείς πραγματικά σαν NMT

Η δική μου εμπειρία έχει δείξει ότι μετά από λίγο καιρό είναι άχρηστοι ΟΛΟΙ οι σκληροί, είτε εσωτερικοί, είτε εξωτερικοί κι ας είναι και passport είτε esata.

Και ο λόγος είναι απλός: θα βαρεθείτε το copy πέρα-δώθε.

Η λυση είναι μία και λέγεται ΔΙΚΤΥΟ και streaming. ΤΕΛΟΣ.

Re: Απάντηση: ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ EGREAT EG-M34HD NETWORK MEDIA TANK

Η δική μου εμπειρία έχει δείξει ότι μετά από λίγο καιρό είναι άχρηστοι ΟΛΟΙ οι σκληροί, είτε εσωτερικοί, είτε εξωτερικοί κι ας είναι και passport είτε esata.

Και ο λόγος είναι απλός: θα βαρεθείτε το copy πέρα-δώθε.

Η λυση είναι μία και λέγεται ΔΙΚΤΥΟ και streaming. ΤΕΛΟΣ.

δωσε παραπανω στοιχεια τι εννοεις?

προσωπικά το δίκτυο με εξυπηρετεί στο να μεταφέρω στους σκληρούς του Egreat τα αρχεία μου. Αλλα το να έχω ανοικτό και ενα Η/Υ για να αναπαράγει απο τον σκληρό του τα αρχεία το Egreat το θεωρώ άσκοπο, δεν χρειάζεται να εχω 2 μηχανηματα σε λειτουργία. Αρα οι εξωτερικοί ειναι απαραίτητοι. για το ΝΜΤ.