EXOYN ΛΑΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,499
ΑΘΗΝΑ
τα 5 τελευταια χρονια ο λογαριασμος της δεη,δεν ξεπερασε τα 170-190 ευρο ακομα και σε περιοδους φουλ αιχμης.
εχθες εσκασε το εκαθαριστικο 3μηνου απο το καλοκαιρι μεχρι και σημερα 242 ευρο.....!!!
εχουν σαλταρει οι τυποι ή ειναι μια εχτρα εμεση επιβαρυνση της κυβερνησης να μαζεψει λεφτα?
περασαν στα μουλωχτα τις πρωτες αυξησεις που ηθελαν και απο γεναρη-λεει-πανε να χτυπησουν και 35% αυξηση..???

καποιος να τους μαζεψει ρε παιδια!:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Η ΔΕΗ ζήτησε αύξηση 35% τα επόμενα 6 χρόνια. Όχι από τον Ιανουάριο. Κατά τα άλλα ναι, έχουν λαλήσει. Και δεν μπορούν να συμμαζέψουν τα οικονομικά τους.

Τι να πώ ρε παιδιά, μένω σε μια περιοχή τίγκα στα αιολικά πάρκα (sic!) όπου οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές, οι πυρκαγιές στις κολώνες συνεχείς, η καταστροφή του περιβάλλοντος απο τους αιολικους σταθμούς πολύ μεγάλη-το τονίζω αυτό πολύ μεγάλη- και τα αντισταθμιστικά οφέλη στους ντόπιους ανύπαρκτα.
Η ΔΕΗ αγοράζει το ρεύμα απο τους ιδιοκτήτες /επενδυτές των αιολικών στην τριπλάσια τιμή απ´ότι το πουλάει στους καταναλωτές!

Και το κορυφαίο:
Τον σύλλογο εθελοντών/δασοπυροσβεστών που έχουμε ιδρύσει μόνοι μας κάποιοι ρομαντικοί, που όταν ξεσπά πυρκαγιά παρατάμε τις δουλειές και τρέχουμε στα βουνά για να σώσουμε ότι έχει απομείνει στον τόπο, οι κύριοι της ΔΕΗ τον κοιτούν με μισό μάτι!
Οι περισσότερες πυρκαγιές φέτος απο κολώνες της ΔΕΗ ξεκίνησαν, υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες. Δεν το παραδέχονται με τίποτα! Το δίκτυο είναι μια χαρά, μή λέτε βλακείες.........μάς είπαν!!

Ναι έχουν λαλήσει!

Last edited:
Αυτοί έχουν λαλήσει, οκ.
Οι άλλοι που τους ελέγχουν και επιβάλλουν τη πολιτική τους, τι κάνουν? Έχουν αγώνα αύριο και δεν ασχολούνται ή θα κονομήσουν και οι ίδιοι από τις αυξήσεις?

Το έργο της παρούσας κυβέρνησης έχει επιτελεστεί. Χοντρή κονόμα στα Μοναστήρια (γιατί είναι πολλά κι όχι μόνο το Βατοπέδι) και ιδιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας και των Κοινωνικών Πόρων από τα συνταξιοδοτικά ταμεία από τους ίδιους τους κυβερνώντες και τα ξαδέρφια τους και ταυτόχρονο χαντάκωμα όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που εξελέχθηκαν και αφού επιτέλεσαν το "έργο", οδεύουν για το μπαούλο...

Νομίζω πως είναι λογικές οι αυξήσεις φίλοι μου. Οι μισθοί των υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Πώς να βγουν οι άνθρωποι???

Re: Απάντηση: EXOYN ΛΑΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ...??

Νομίζω πως είναι λογικές οι αυξήσεις φίλοι μου. Οι μισθοί των υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Πώς να βγουν οι άνθρωποι???

Ναι, και το βράδυ θα τους δούμε στα παράθυρα να εκφέρουν και άποψη για το ζήτημα...
Κι οι υπεύθυνοι κυβερνώντες να δικαιολογούν εκστομίζοντας ηλίθια επιχειρήματα περί κρίσεως...

Ξεδιαντροπιά στα ίσα και κατάφατσα.

Αυτοί έχουν λαλήσει, οκ.
Οι άλλοι που τους ελέγχουν και επιβάλλουν τη πολιτική τους, τι κάνουν? Έχουν αγώνα αύριο και δεν ασχολούνται ή θα κονομήσουν και οι ίδιοι από τις αυξήσεις?

Το έργο της παρούσας κυβέρνησης έχει επιτελεστεί. Χοντρή κονόμα στα Μοναστήρια (γιατί είναι πολλά κι όχι μόνο το Βατοπέδι) και ιδιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας και των Κοινωνικών Πόρων από τα συνταξιοδοτικά ταμεία από τους ίδιους τους κυβερνώντες και τα ξαδέρφια τους και ταυτόχρονο χαντάκωμα όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτοί ήταν οι λόγοι που εξελέχθηκαν και αφού επιτέλεσαν το "έργο", οδεύουν για το μπαούλο...

ακριβως...!!
χτυπα σαν κυβερνηση το χερι στο τραπεζι και κοφτους τον βηχα.
αντι αυτου καθονται και τους κοιτανε και για τα ματια του κοσμου,βγαινουν ταχα μου μελη της κυβερνησης και "αδειαζουν" τον διευθυντη της επιχειρησης.

ρε δε πατε να γ@μ@θ@τ@ λεω εγω........

σωστα...-bye-

Φαίνεται οτι μας περνάνε για πολύ μ....ες! Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, περίπου το 18-20% (κατ'άλλους μόνο το 7%) της συνολικής ενέργειας παράγεται απο καύση πετρελαίου-παρ'όλ'αυτά με πρόσχημα την αύξηση της τιμής του πετρελαίου πέρσι πέτυχε και πήρε αύξηση 21% σε βάθος 18 μηνών! Τώρα δε που το πετρέλαιο είναι κοντα στα $58, εμφανίζεται πιο διαλλακτική (!) για την επιβολή της ρήτρας καυσίμου..μήπως να τους πούμε κι ευχαριστώ;;; Ή να πάμε στον εναλλακτικό πάροχο:flipout:;;Όσο για τον μεγάλο manager, νομίζω οτι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, γιατί έτσι δε θα πάρει την αποζημίωση..αν τον "αποπέμψουν" όμως φαντάζομαι οτι θα τα παρει όλα κανονικά...στην υγειά μας

ΣΙγά να μην του δώσουν και λεφτά...ας πάει ο μανατζερ των μανατζερ να τα διεκδηκήσει στα δικαστηρια...να περάσουν 5-6 χρόνια...και αν συγκινηθεί καποιο δικαστήριο απο τα κατορθώματά του, να βουλιάξει δλδ. την ΔΕΗ που το 2004 ήταν κεδροφόρα, να πάρει όσα είναι να πάρει...ο γελοίος.
Αλλά δεν είναι ευθύνη δικιά του...υπάρχουν και για αυτον πολιτικοι προιστάμενοι...αυτοί που τον διόρισαν με 300.000 ευρώ ετησιο μισθό και 100.000 επιπλέον σε περίπτωση κερδοφορίας. Οι γελιοι λοιπόν πολιτικοί του προιστάμενοι που προέβλεψαν το μπονους για την κερδοφορία...πρόβλεψαν τιποτα για το κανόνι;....

ετσι οπως το παμε,θα αλλαξουν πολλα πραγματα.
αμπανιαριστος,τα παιδια χεσμενα και βεβαια ξεχναω την τηλεοραση.
ετσι κι`αλλιως το παραθυρο του απεναντι ειναι παντα ανοιχτο και με την 50αρα που εχει βλεπω μια χαρα..!!
δεν ειναι Pioneer βεβαια,αλλα θα την συνηθισω....:flipout:

Τ
... η καταστροφή του περιβάλλοντος απο τους αιολικους σταθμούς πολύ μεγάλη-το τονίζω αυτό πολύ μεγάλη- και τα αντισταθμιστικά οφέλη στους ντόπιους ανύπαρκτα.
...

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο -αν και off topic- αυτό? Γιατί υποτίθεται πως τα αιολικά πάρκα δημιουργούνται με σκοπό την όσο το δυνατό λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, αν είναι να κάνουν ζημιά, βράστα... Είναι αποτέλεσμα της "φύσης" τους η επιβάρυνση, ή λόγω κακής λειτουργίας και διαχείρησης? Μιας και έχεις προσωπική άποψη από την λειτουργία τέτοιων μονάδων στην περιοχή σου, ρωτώ εσένα. -bye-

Πιστεύω ότι πάνε για αρπαχτή γιατί αν θυμάμαι καλά μέχρι τέλος του '10 έχουν το μονοπώλιο. Έχουν δει τις απώλειες του ΟΤΕ, και λένε να αρπάξουν για να έχουν κάτι όταν θα μπουν και άλλοι στο παιχνίδι.

Ήθελα να 'ξερα τι είδους βελτιώσεις κάνουν και θέλουν αυξήσεις, γιατί η καραμέλα με το πετρέλαιο έχει παραπάει...

Πληρώναμε κάποτε τη ΔΕΗ για το ρεύμα που μας έδινε. Τώρα την πληρώνουμε για το ρεύμα που μας δίνει + για να πληρώνει το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τιμημα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας στους ΙΔΙΩΤΕΣ μεγαλοκαρχαρίες - συνήθεις ύποπτους, τη στιγμή μάλιστα που έχει απαγορέψει έμμεσα τη δυνατότητα στον πολίτη να συνδέσει αμφίδρομα τα σπιτικά του φωτοβολταικά στο δίκτυο της ΔΕΗ για να προσφέρει πράσινη ενέργεια και να αποκομίσει τα οφέλη.

Αυτό είναι το όλο project. Τα λεφτά που δίνουμε στη ΔΕΗ πάνε από την πίσω πόρτα στις ίδιες βδέλλες που λυμαίνονται τον τόπο με το πρόσχημα της καθαρής ενέργειας.

Όσο για τη ρήτρα πετρελαίου και όλον γενικά τον κύκλο του νταβατζηλικιού που οδήγησε στο ράλλι ανόδου των τιμών λόγω πετρελαίου ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι τις αυξήσεις τις εγκρίνει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εφόσον τις θεωρεί σωστές. Φυσικά κανείς δεν ζητά μειώσεις όταν πέφτει η τιμή του πετρελαίου και η κυβέρνηση σιωπά ένοχα.

Συμπέρασμα: Η ΔΕΗ όπως και άλλοι οργανισμοί στις μέρες μας είναι ένας νέος τρόπος για να αρμέγουνε πιο αποτελεσματικά τα ΖΩΑ. Σε όποιο ζώο δεν αρέσει να αλλάξει μαντρί.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005 ΟΤΑΝ ΕΞΕΔΙΩΧΘΗ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΖΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

113 εκατομύρια ευρώ χασούρα έχουνε εκεί στη ΔΕΗ..!!!
Νομίζουν οτι θα τα πάρουν απο τον κοσμάκη και εκβιάζουν οτι αν δε γίνουν αυξήσεις τώρα,σε 5-6 χρόνια θα μας τα πάρουν..... δυσβάστακτα τότε.!!!
Βρε πάνε καλά;
Δε βλέπουν γύρω τους καθόλου;

Πως μπορούμε εμείς να αντιδράσουμε σ´αυτόν τον κυκεώνα αυξήσεων;
Υπάρχει καμιά ιδέα;
Μπορούμε να κάνουμε κάτι άραγε εκτός από το να βγούμε στους δρόμους και να ουρλιάζουμε;
Για πείτε ρε παιδιά.
Εγώ σκέφτομαι να κόψω το ρεύμα από το ένα μαγαζί μου και να έχω ρεύμα από το άλλο.
Δίπλα δίπλα είναι.
Θα γλυτώνω από πάγια και ΕΡΤ τουλάχιστον.

113 εκατομύρια ευρώ χασούρα έχουνε εκεί στη ΔΕΗ..!!!
Νομίζουν οτι θα τα πάρουν απο τον κοσμάκη και εκβιάζουν οτι αν δε γίνουν αυξήσεις τώρα,σε 5-6 χρόνια θα μας τα πάρουν..... δυσβάστακτα τότε.!!!
Βρε πάνε καλά;
Δε βλέπουν γύρω τους καθόλου;

βλεπουν και πολυ καλα μαλιστα.
δεν τους ενδιαφερει ομως,διοτι αυτοι και οι δικοι τους ειναι βολεμενοι.
σιγα μην τους καιει εαν εσυ κι`εγω,θα τραβηξουμε ζορι για να πληρωσουμε-θελουμε δε θελουμε-το ρευμα.
ειδος πρωτης αναγκης&μονοπολιο βλεπεις,που δεν μπορεις να το κοψεις.

Πως μπορούμε εμείς να αντιδράσουμε σ´αυτόν τον κυκεώνα αυξήσεων;
Υπάρχει καμιά ιδέα;
Μπορούμε να κάνουμε κάτι άραγε εκτός από το να βγούμε στους δρόμους και να ουρλιάζουμε;
Για πείτε ρε παιδιά.
Εγώ σκέφτομαι να κόψω το ρεύμα από το ένα μαγαζί μου και να έχω ρεύμα από το άλλο.
Θα γλυτώνω από πάγια και ΕΡΤ τουλάχιστον.

ελα ντε?
αυτο σκεφτομαι κι`εγω..:BDGBDGB53: