Export (Εξαγωγή αρχείου) από adobe premiere

bill8k

Established Member
11 February 2012
242
Γειά σας και πάλι, μου ζητήθηκε να ενωσω μερικά αρχεία απο μια βάπτιση ενός φίλου, προφανώς και θα το κάνω δωρεάν και εχω κολλήσει λίγο στην εξαγωγή. Μέχρι σήμερα, επελεγα την εξαγωγη youtube καθως μονο για το youtube εκανα βιντεακια. Τωρα όμως, προσπαθώ να κανω εξαγωγή σε άλλες μορφές και μου βγάζει 2 αρχεία ξεχωριστά, βίντεο και ήχο.

Απο τον VLC, βλέπω οτι το αρχείο είναι:

Codec: H264 - MPEG-4 AVC (avc1)
Αναλυση: 1920x1080
Καρέ: 29,97
Αποκ. τυπος: Planar 4:2:0 YUV full scale

Επιλέγω το H264 στο premier, επιλέγω HD 1080p 29,97 αλλα μου βγάζει 2 αρχεία. τι να κάνω;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Εξαγωγή απο adobe premiere

προσπαθώ να κανω εξαγωγή σε άλλες μορφές
Συνήθως τα δύο αρχεία ήχου και εικόνας είναι για blue ray & dvd...

Σε τί μορφή/ extension θελεις να εξάγεις;

Επιλέγω το H264 στο premier, επιλέγω HD 1080p 29,97 αλλα μου βγάζει 2 αρχεία. τι να κάνω;

Στην καρτέλα του export κατέβα Bitrate settings
Στην επιλογή Bitrate Enconding επέλεξε CBR και οχι VBR και είσαι κομπλέ....

Re: Απάντηση: Εξαγωγή απο adobe premiere

Γειά σας και πάλι, μου ζητήθηκε να ενωσω μερικά αρχεία απο μια βάπτιση ενός φίλου, προφανώς και θα το κάνω δωρεάν και εχω κολλήσει λίγο στην εξαγωγή. Μέχρι σήμερα, επελεγα την εξαγωγη youtube καθως μονο για το youtube εκανα βιντεακια. Τωρα όμως, προσπαθώ να κανω εξαγωγή σε άλλες μορφές και μου βγάζει 2 αρχεία ξεχωριστά, βίντεο και ήχο.

Απο τον VLC, βλέπω οτι το αρχείο είναι:

Codec: H264 - MPEG-4 AVC (avc1)
Αναλυση: 1920x1080
Καρέ: 29,97
Αποκ. τυπος: Planar 4:2:0 YUV full scale

Δε θα ηταν ιδανικό να ήταν στην αρχική του μορφή; Ο,τι να νε, αρκεί να μην χάσω ουτε χιλιοστο ποιοτητας.

Στην καρτέλα του export κατέβα Bitrate settings

Στην επιλογή Bitrate Enconding επέλεξε CBR και οχι VBR και είσαι κομπλέ....

Nope, δε δουλευει :/

Re: Εξαγωγή απο adobe premiere

Αν θελεις απλως να τα ενωσεις χωρις καμια αλλη επεξεργασια, boilsoft joiner.

Εχουμε κοτζαμ premiere, δεν είναι άδικο να τρέχουμε σε αλλες λύσεις; Βλεπω οτι δεν είναι και δωρεάν το συγκεκριμένο. :/ Λεω να το κανω εξαγωγη με την επιλογη youtube 1080p αλλα θα χασει ποιοτητα απ οτι καταλαβαινω

Σε ρώτησα και πρίν: τι μορφή θέλεις να έχει το τελικό αρχείο; για πού προορίζεται;
Γενικά αρχικά βγάλε ένα ασυμπίεστο αρχείο και μετα απο το Adobe Media Encoder κανε δοκιμές στα φορμάτ και τη ποιότητα που θέλεις.
Αν απλα θέλεις καλυτερη ποιότητα mp4, επέλεξεRender at Maximum Depth, Bitrate encoding VBR 2 pass πάνω απο 8Μbps, & Use Maximum Render Quality & audio ACC & δές τι γίνεται

Re: Απάντηση: Εξαγωγή απο adobe premiere

Σε ρώτησα και πρίν: τι μορφή θέλεις να έχει το τελικό αρχείο; για πού προορίζεται;
Γενικά αρχικά βγάλε ένα ασυμπίεστο αρχείο και μετα απο το Adobe Media Encoder κανε δοκιμές στα φορμάτ και τη ποιότητα που θέλεις.
Αν απλα θέλεις καλυτερη ποιότητα mp4, επέλεξεRender at Maximum Depth, Bitrate encoding VBR 2 pass πάνω απο 8Μbps, & Use Maximum Render Quality & audio ACC & δές τι γίνεται

Ζητω συγνώμη μαλλον που ξεφυγε η απαντηση σου. Δεν εχω συγκεκριμένο αρχείο που θελω να κανω εξαγωγή, απλα μη χάσει σε ποιότητα σε σχέση με το αρχικό. Θα κανω μερικές δοκιμές και θα ποστάρω.

Re: Εξαγωγή απο adobe premiere

Τελικά χρησιμοποίησα το Boilsoft Video Joiner, το premiere, μου εκανε εξαγωγή το βιντεο μεν, αλλα είχα πολλα κολήματα, ισως χαμενα frames, δεν ξερω. τελος παντων. μπορει να φταιει και το pc που ειναι λιγο παλιο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)