Extant [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Extant (2014)

Tην ειδα ,καλη.

meh-baby.jpeg

καλη να δουμε που θα παει γιατι οταν βαζεις πολλα θεματα καπου μπεκει το πραγμα και δεν βγαινει ακρη

Σαν επιπεδο παραγωγης, αριστη. Μενει να δουμε που θα το παει σεναριακα. Πρωτη εντυπωση θετικη και αναμενουμε...

Απάντηση: Extant (2014)

Είδα το πρώτο , καλούτσικο ήταν .
Δεν ήξερα ότι ήταν η σειρά του Steven Spielberg και μόλις το είδα , πέρασαν κάποιες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου , μιας και τις τελευταίες σειρές του Spielberg που είδα τις σταμάτησα από το 2ο επεισόδιο .
Αρνητικές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου και μόλις είδα τον Γιαπωνέζο του Helix , το οποίο και αυτό το σταμάτησα από ένα σημείο και μετά .

Απάντηση: Re: Extant (2014)

Σαν επιπεδο παραγωγης, αριστη. Μενει να δουμε που θα το παει σεναριακα. Πρωτη εντυπωση θετικη και αναμενουμε...

ακριβώς αυτά και για μένα...

Για μένα ο πιλότος ήταν λίγο χλιαρός αλλά ικανός να με πείσει να δώ τα 2-3 επόμενα για να αποφασίσω αν θα μείνω μαζί της.

Αποκτα ενδιαφερον μετα και το δευτερο..

Είδα το 2ο.
Μάθαμε κάποια λίγα πράγματα , νομίζω ήταν χειρότερο από αυτό που περίμενα, μετά την καλούτσικη εντύπωση του πρώτου .

Η απορία μου είναι η επιλογή του Γιαπωνέζου σε έναν ρόλο που μοιάζει πολύ με αυτόν που έκανε στο Helix .Το οποίο Helix και έκοψα μετά από λίγα επεισόδια .

Re: Απάντηση: Extant (2014)

Αρνητικές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου και μόλις είδα τον Γιαπωνέζο του Helix ,

Ωχ, άμα παίζει αυτός πρέπει να το δω... Τον πάω με χίλια τον τύπο...

Καλά πιστεύω πάει η σειρά μετά και το 2ο..
Μου άρεσε αρκετά έτσι που περιπλέκουν το μυστήριο.. έχουν μπει κάμποσα πρόσωπα στην ιστορία!

Καλή προς πολύ καλή θα την έλεγα για τώρα την σειρά..
Θα δούμε πως θα πάει και στην συνέχεια..

Δεν μου άρεσε το 3ο .
Μου φάνηκε πολύ , πολύ αργό ,με απλοϊκούς διαλόγους και μέτριες ερμηνείες .

Αφού περίμενα μήπως εμφανιστεί ο Γιαπωνέζος και αλλάξει κάτι .

Νομίζω αν δω κάτι παρόμοιο στο επόμενο , θα πάει για κόψιμο από εμένα .

Τελικά απογοήτευση το τρίτο. Αν είναι να το τραβάνε για να περνάει η ώρα καλύτερα να το κάνανε mini series.

Είδα το 4ο .
Μου φάνηκε πάρα πολύ προβλεπόμενο .
Το πιο λογικό ήταν , να τους ψάξουν σε συγγενικά πρόσωπα .

Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι , σε ένα επεισόδιο που έψαχναν το πρωταγωνιστικό δίδυμο και το "παιδί" τους και θα έπρεπε να είχαμε ένταση ,σασπένς, είχαμε πολλές αργές οικογενειακές σκηνές .
Κάτι που έχω παρατηρήσει τελευταία σε πολλές σειρές , είναι ότι προσπαθούν να δώσουν ένα οικογενειακό χαρακτήρα , και καταντούν βαρετές .

Έχω μείνει στο 2ο.. θα δω αργότερα..
κάνω λίγο διάλειμμα με τις σειρές.. βλέπω και καμιά ταινία τώρα.. :p

το 4 πολύ βαρετό αν πάει έτσι θα πατώσει κρίμα νόμιζα ότι θα ήταν καλή σειρά
τις δίνω όμως ακόμα μια ευκαιρία μπορεί και να φτιάξει αν και δεν το βλέπω πολύ προβλέψιμη είναι