Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο Κωστα ΚΤΜ950 που αγορασε και μου εστειλε ενα τριβειο απο την ΣΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εχει και λουκουμια μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να εισαι καλα φιλε και ευχαριστω και παλι!!!

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο Κωστα ΚΤΜ950 που αγορασε και μου εστειλε ενα τριβειο απο την ΣΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εχει και λουκουμια μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να εισαι καλα φιλε και ευχαριστω και παλι!!!

Έλα Κυριάκο καλησπέρα, να 'σαι καλά δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο, απλά είπα να σε γλυκάνω λίγο.

Σόρρυ για τα καθυστερημένο ποστ (...εχθές δεν πρόλαβα)και ίσως να καταντάει λίγο τετριμμένο, όμως εγώ θέλω για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Κυριάκο (...Enduras1), που και για αυτήν την φορά ενδιαφέρθηκε, έτρεξε, και βρήκε ένα ψηφιακό παχύμετρο και ένα γωνιόμετρο για έναν φίλο μου που ήθελε και δεν πρόλαβε.....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αχιλλέα Metallika που πήγε στην παλέτα και πήρε τον ταινιολειαντηρα που είχα αφήσει και μού τον έφερε και του έβαλε και ταινία μάλιστα ώστε να σταλεί στην Κρήτη στον Μιχαλιο σαν ολοκληρωμένο εργαλείο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης σήμερα επιτέλους κατάφερα να αποστέιλλω τα εργαλεία στους:
Νίκο Πετειναρακη, Νίκο Διαβολικ, Μιχαλιο,
Εστάλησαν με απλό ταχυδρομείο και θα σας αποστέλλω και τους αριθμούς αποστολής με πμ!

Με το καλό να παραλάβετε συνάδελφοι!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αχιλλέα Metallika που πήγε στην παλέτα και πήρε τον ταινιολειαντηρα που είχα αφήσει και μού τον έφερε και του έβαλε και ταινία μάλιστα ώστε να σταλεί στην Κρήτη στον Μιχαλιο σαν ολοκληρωμένο εργαλείο.

Εστάλησαν με απλό ταχυδρομείο και θα σας αποστέλλω και τους αριθμούς αποστολής με πμ!

Ανάσταση!!!!

Αστειεύομαι φυσικά, ας είναι η οργάνωση του γάμου αλλιώς θα σε είχα γδάρει!!!
Στειλε με πμ τι σου χρωστάω και αριθμό κατάθεσης Εθνική η Πειραιώς!!!

κυριακο σε ευχαριστω παρα πολυ για την εξυπηρετηση και το ολο τρεξιμο και την ταλαιπωρια που περασες!!
metallika-αχιλλεα σε ευχαριστω πολυ και εσενα!!
ειναι αξια ανεκτιμητη μεσα απο το ιντερνετ και απο το φορουμ, ανθρωποι που δεν εχεις γνωρισει μεχρι τωρα και
που υπαρχει πιθανοτητα να μην γνωρισεις ποτε απο κοντα, να τρεχουν για να βοηθησουν και να εξυπηρετησουν!
παιδια ευχαριστω και παλι!!!:grinning-smiley-043
υ.γ: κυριακο στειλε μου ρε τρελε το ιβαν να κανω καταθεση αγχωνομαι οταν χρωσταω

Χθες το βράδυ παρέλαβα και εγώ το ψηφιακό παχύμετρο και την γωνία που μετράει τις μοίρες που μου έστειλε ο Κυριάκος (...enduras1), με το πλοίο της γραμμής. Κυριάκο για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Φωτογραφίες μόνο που δεν πρόλαβα να τραβήξω από τα πραγματάκια, γιατί εχθές όλο το απόγευμα έτρεχα και ψαχνόμουν με έναν αντιηλεκτροπληξιακό που έπεφτε συνεχώς και τον λόγο δεν κατάφερα τελικώς να ανακαλύψω.... Η περιπέτεια (...και το ψάξιμο) συνεχίζεται σήμερα. Ίδωμεν...

καμιά φορά δεν φταίει τίποτα άλλο εκτός από τον ίδιο τον αντιηλεκτροπληξιακό, τα ρελέ δεν ζουν για πάντα.
*υποθέτω ότι έχεις δοκιμάσει μία μία όλες τις γραμμές του σπιτιού αναφορικά με το πέσιμο του ρελέ και δεν εντόπισες πρόβλημα σε κάποια

Ναι έχω κάνει όλα τα παραπάνω που αναφέρεις, και αντιηλεκτροπληξιακός πέφτει στο ανέβασμα μιας συγκεκριμένης γραμμής. (...προφανώς κάπου γίνει κάτι με τον ουδέτερο). Ίσως όμως να φταίει και ο ίδιος ο αντιηλεκτροπλξικός γιατί τον πήρα για καλό και οικονομικό (.....κορεάτικος και καλά), και ίσως είναι υπερευαίσθητος οπότε πήγα σήμερα στην κλασσική δοκιμασμένη "γερμανική" λύση της ABB. Σήμερα ή αύριο η συνέχεια. Ευχαριστώ πραγματικά όπως και να έχει για το ενδιαφέρον σου όμως προτείνω αν είναι να συνεχιστεί η κουβέντα να γίνει στο σωστό νήμα γιατί βγαίνουμε :offtopic: :a0210:

Re: Απάντηση: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ναι έχω κάνει όλα τα παραπάνω που αναφέρεις, και αντιηλεκτροπληξιακός πέφτει στο ανέβασμα μιας συγκεκριμένης γραμμής. (...προφανώς κάπου γίνει κάτι με τον ουδέτερο). Ίσως όμως να φταίει και ο ίδιος ο αντιηλεκτροπλξικός γιατί τον πήρα για καλό και οικονομικό (.....κορεάτικος και καλά), και ίσως είναι υπερευαίσθητος οπότε πήγα σήμερα στην κλασσική δοκιμασμένη "γερμανική" λύση της ABB. Σήμερα ή αύριο η συνέχεια. Ευχαριστώ πραγματικά όπως και να έχει για το ενδιαφέρον σου όμως προτείνω αν είναι να συνεχιστεί η κουβέντα να γίνει στο σωστό νήμα γιατί βγαίνουμε :offtopic: :a0210:

ποιο; , δεν το βρισκω. Κυριακοοοοοοο! Χελπ. Μετακινηση.
Δες και μηπως καπου εχεις ανεστρμενη συνδεσμολογια για την φαση η εχεις μπερδεμενη καλωδίωση απο αλλη φαση η διαρροη....απειρες επιπλοκες...

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Και να μεινω ιντοπικ:
:idea:
Να οργανωθουμε στο φορουμ για αγορες ΣΕΓΑΣ ΜΙΝΙ-ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΤΡΟΧΟΥ παρκσαιντ αυριο; μην μεινει κανεις πονεμενος και ψαχνεται;

Εγω ενδεχομενος να μην προφταινω νωρις αυριο, θα ενημερωσω αποψε εαν χρειαστει και μπορει καποιος να με εξυπηρετησει αυριο...ειδαλλος θα κοιταξω να εξυπηρετησω εγω !(ειμαι Αθηνα).

na_organwthoume_re_paidia.jpg

Re: Απάντηση: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Να ευχαριστησω τον Δημητρη (Weather1967) που βρεθηκε ετοιμος να με εξυπηρετησει για αγορα πλανης, πανω που δεν ηξερα εαν θα μπορουσα να πεταχθω εγκαιρος!
Να σαι καλα!

Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Κυρ για την αγορά του παλμικού τριβείου Ryobi, την τοποθέτηση καλωδίου αλλά και την αποστολή!!!
P60324_141612.jpg